Kristne bryllup er alltid en veldig hellig, men galla -affære der brudeparet sammen med alle brudepikene og brudgommens menn ser helt fantastisk ut ved alteret. Bruden går gjennom en omfattende sminkeperiode hvor hun er gjort helt perfekt for brudgommen når det gjelder håret og sminken hennes som ser helt spektakulær ut til enhver tid.

Indian Christain Bridal frisyrer Main

Det er flere måter å oppnå riktig frisyre for et indisk kristent bryllup, og hver frisyre er kompatibel med forskjellige mennesker. Ikke én frisyre er den samme, men alle ser helt himmelske ut. En god frisyre komplimenterer den lange, flytende hvite kjolen som du må ha ekstremt godt på, så velg med omhu, men siden det er så mange er du faktisk bortskjemt med alternativer. Nedenfor er de 9 beste indiske kristne brudefrisyrene som alle er unike.

1. The Curls, Accessorised and Twisted Bun:

Kristne brudefrisyrer 1

Krøller er en fin måte å se vakker, men likevel elegant ut når det gjelder å gifte seg. Den ekstrautstyrte bollen komplimenterer krøllene ekstremt godt, og det er et lite mellomrom på forsiden som lar deg sette ned en tiara hvis du vil. Krøllene ser flotte ut hvis håret ditt er naturlig krøllete, men dette utseendet kan improviseres selv med rett hår.

2. Enkel vinkende tilbehørsponny:

Indiske christain brude frisyrer 2

Dette er et veldig enkelt, men elegant valg hvis du vil ha et veldig naturlig utseende på bryllupet ditt. Å klippe håret i lange smell er nødvendig fordi på slutten av dagen, jo lengre smell du må stikke bak ørene, desto bedre er det. Et blomstertilbehør er en showstopper med denne frisyren, og et blomstertilbehør kommer virkelig godt med denne frisyren.

3. Bun and Crown Look:

Kristne brudefrisyrer 3

Den enkle bunken i toppklass med et elegant krone -utseende er en annen måte å oppnå den beste frisyren for bryllupet ditt. Dette er en mer elegant design som passer godt med en tiara eller krontilbehør. Håret blir til låser nederst, noe som gir frisyren din et veldig kongelig utseende. Bollen på toppen er perfekt utformet for plassering av tilbehøret.

4. Slank og tilpasset frisyre:

Kristne brudefrisyrer 4

Den slanke og tilpassede frisyren er en annen måte å oppnå et enkelt, men elegant utseende på bryllupet ditt. Det lange, slanke, rette håret vil se flott ut hvis håret ditt er langt og glatt, men hvis ikke kan det lett improviseres for å oppnå det utseendet du ønsker. Det er et veldig enkelt utseende, men vil fungere som en veldig sterk showstopper i bryllupet ditt.

5. Twisted Bun and Veil Hairstyle:

Kristne brudefrisyrer 5

Den vridde bollen og sløret er sannsynligvis den mest populære frisyren som brukes på grunn av det ekstravagante, men enkle utseendet. Alt du trenger er et normalt kuttet hår som faller i smell i bunnen. Håret blir bundet veldig effektivt for å danne en vridd bolle som blottlegger ørene dine. Et slør kan festes til bollen som et tilbehør for å skape et veldig elegant miljø for bryllupet ditt.

6. Bouffant:

Kristne brudefrisyrer 6

Bouffant back bun frisyre er en annen veldig populær frisyre som er et mer 90 -talls brudefrisyre. Det er åpenbart en mye lettere frisyre å lage, men krever profesjonelle hender som alle de andre for å oppnå perfeksjon. Den store bolle eller buffanten på baksiden er veldig godt designet og avslørte det vakre ansiktet ditt under bryllupet ditt.

7. Full Curls:

Kristne brudefrisyrer 7

Krøller i full lengde er også en fin måte å få en god brudefrisyre. Krøller i full lengde er enkle å lage, men profesjonelle hender anbefales og ser flotte ut med et blomstertilbehør eller smykker til håret.

8. Enkel tilbehørstilpasset frisyre:

Kristne brudefrisyrer 8

Hvis du ikke vil gå for ekstravagant med utseendet ditt, er denne enkle frisyren som er laget med tilbehør den perfekte frisyren for deg.

9. Bouffant Bun, Milkmaid Braid og Accessorised Low Run Pony:

Kristne brudefrisyrer 9

Dette er den mest intrikate frisyren å velge, og krever definitivt en profesjonell hånd for å fullføre. Det tar litt over 2 timer å få det perfekte arrangementet av håret ditt på plass og er den perfekte frisyren for bryllupet ditt.