Skal du gifte deg? Først og fremst gratulerer! Hver jente er forvirret om frisyren sin, for uten en perfekt frisyre er sminken din ikke fullført. I dag er det flere endringer som sees i brudefrisyren, og også de fleste jentene kopierer noen stiler fra filmene.

Som du vet at ifølge tamilsk tradisjon, sliten av en saree, går ingen frisyre godt med den konvensjonelle bun-stilen. Denne frisyren kan være nyttig for alle sørindiske bruder, uavhengig av lokalt eller åndelig miljø. Tiltenkt den moderne bruden, er tilstedeværelse ikke noe overlegen enn å fortrylle en tradisjonell stil og legge til sitt eget preg på det.

Mest populære tamilske brudefrisyrer for kvinner:

1. Poola Jada:

tamil brudefrisyrer

I denne frisyren er en skikk å dekorere brudens omfattende flette med fantastisk mønstrede blomster, gull eller perler, noe som gir henne et iøynefallende blikk på bryllupet hennes. Bruder elsker å vise frem sitt skinnende lange hår fantastisk flettet pluss prydet vanligvis med blomster, anerkjent som poola jada (hestehale ferdig med blomster). Noen ganger brukes hårforlengelser for å fortsette fletten lenger for et bedre utseende.

2. En raffinert ryggbolle:

Bolle-med-blomster

Dette er en stilig ryggbolle og veldig godt egnet for bryllup. I denne bollen kan du legge til litt hårtilbehør som stort sett består av gull for å bidra med litt mengde til håret. Dette trendy utseendet kan også brukes av en eldre jente.

3. Rotete Bun frisyre:

Rotete bollefrisyre

For øyeblikket blir rotete bolle også favoritt blant brudene fordi du kan teste den så mye du vil. Du kan lage en rullet bolle, en bevegelig bolle, en flettet bolle, en bolle som er feid på siden, hva du måtte ønske deg. Om og om igjen kan en rotete bolle bli mer rotete hvis du inneholder en chunni over den. Bortsett fra om antrekket ditt ikke trenger å dekke håret ditt etter det, anbefaler vi deg å gå for det.

4. Utseende med plissé pluss:

tamil brude frisyrer 4

Dette er også en annen populær klar frisyre for tamilbrud som gir et fantastisk utseende, er ganske krevende å designe. Prøv dette med den nøyaktige typen tilbehør. Av frykt for korte lokker kan dette utseendet oppnås ved å utvide håret med hårforlengelse.

5. Bolle med flette:

tamil brudefrisyrer 5

Dette er ingenting annet enn en pyntet flette, så vel som essensen av det tradisjonelle tamilske brudeutseendet. I stand vil du ha den største av begge verdener, og deretter bestemme Bun plus Braid. Dette er fordi det gir hodet ditt en stilig bollebetydning sammen med den lange kvinnelige flettet nedover ryggen. Nok en gang, dekorere dette kan være en magnum opus på sin personlige.

6. Blomstrende sår med flettet hår:

blomsterflette

Flett håret på vei til hele distansen. Legg pynt i slutten av flettet. For øyeblikket snur du flettet med blomstertråd slik at det ikke sitter noen åpning mellom trådene. Bruk hårtilbehør.

7. Pelli_Poola Jada -design:

tamil brudefrisyrer 7

Disse vakre frisyrene må være ferdige med en kuleformet eller busket type dekorative ting ved flettet.

8. Retro design med folder:

Jada_thumb [1]

I dette er frisyrene kombinert med en ren tuck og etter det ved å gjøre en bouffant. Det gjenværende håret må børstes til et fly i tillegg til flettet, slik at det blir rester på den regionen som for tiden følger bouffanten. Du kan også bruke hårforlengelse, tilbehør eller en stor blomstring.

9. ‘Maangtika’ på hår av Mid Parting Plus Back Pleats:

tamil brude frisyrer 9

Del håret i midten øverst for å få dette utseendet. “Maangtika” må sitte ved avreise med et stramt hårflis på baksiden fra hvor den plisserte delen begynte. Benytt deg av friske blomster som ligner på jasmin som er hvit, og kan gi et nådig preg.