Lakme er et av de ledende kosmetikkmerkene og tilbyr et bredt utvalg av tjenester. Disse tjenestene er ikke bare nødvendige regelmessig, men ved spesielle anledninger som bryllup også, er det veldig viktig å ha noen pålitelige til å ta ansvaret for disse små tingene for å få bruden til å føle seg spesiell.

Her er de mest kjente Lakme brudepakker som Lakme tilbyr.

Aura før bruden:

Bruder må se friske ut og føle seg avslappede før alle seremoniene begynner og den hektiske bryllupsplanen tar over. Denne pakken før brudepakke inkluderer manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, tråder, full voksing, bleking av kropp og ansikt, glødpakke og hårbehandling noen dager før bryllupet.

Pre-Bridal Golden Glow:

  • Pakken innebærer to møter med ekspertene over en tre dagers periode. Dette er vanligvis en uke før bryllupet.
  • Den første sittingen innebærer: Hår- og hudkonsultasjon, Blekning: Bluselinje og ansikt, Tråd, Instant Glow Ansiktsbehandling og Hårfjerning.
  • Andre sittende inkluderer: full voksing, voksing av bikinilinjer – foran og bak, kroppsmassasje, manikyr og pedikyr.

Engasjement – Sagan – Resepsjonspakke:

De tre hovedfunksjonene før myrdagen ivaretas i denne pakken. Det innebærer sareedraping, grunnleggende sminke, hårstyling og neglelakkendring for å få deg til å føle deg frisk og spesiell gjennom funksjonene.

Brudepakke:

Bruder får en til å føle seg spesiell på den store dagen med saree eller lehenga drapering med slør, spesielt hår med blomster- eller hårdekor, spesiell neglemaling og sminke. Eksperter gjør en spesiell innsats for å få deg til å se og føle deg spesiell på denne viktigste dagen i livet ditt.

Brude Aura:

Når seremoniene og funksjonene begynner, er det naturlig at bruden føler seg stresset og har lite energi. Denne pakken er spesielt designet for å forynge bruden med manikyr, pedikyr og ansiktsbehandling i den 11. time før de siste bryllupsritualene.

Bridal Golden Glow:

Ikke alle bruder kan bruke god tid på å se perfekt ut på den store dagen. Men uansett hvor lite tid de kan gi, legger Lakme -eksperter inn sin beste fot fremover og skjemmer bruden til fulle. Det inkluderer tjenester som eksfoliering av hele kroppen, ansiktsrens, glødpakke, hånd- og fotpleie som også fungerer som avstressende midler og draperingstjenester.

Bridal Platinum Glow:

Denne pakken innebærer omfattende velvære av bruden fra kjernen for generelt utseende, hår- og hudtjenester, massasje og kroppspolering for å gi huden en indre glød med tiden.

Pre-Bridal Premium:

Denne pakken er for de som ikke har tid, men trenger en makeover på kort tid. Pakken er tilpasset behovene til brudene skal være. Det tar vanligvis en sittende eller to med bruden og tilbyr en komplett make-over innen en uke.

Personlig ekspertråd:

For de som er usikre på hva de bør gjøre før bryllupet for stell, er denne pakken for dem. Varigheten er omtrent 10 dager hvor det gis ekspertråd om alle de største bekymringsområdene for brudene. Fra voksing til hva slags ansiktsbehandling og den generelle sminken og utseendet på den store dagen, tilbys konsultasjon.

Spesialiserte tjenester for familie og venner:

Med brudene må også andre familiemedlemmer og venner se på sitt beste. Denne pakken er for de viktige medlemmene i brudens liv. De får sminke-, frisyr- og draperingtjenester på bryllupsdagen.

Disse pakkene er også veldig nyttige og rimelige. Disse koster omtrent 3000 til 35000 i henhold til endringene. Men det er en forsikring om at når du overleverer ansvaret til Lakme -ekspertene, kan du lene deg tilbake og slappe av.