Arabic Bridal Makeup har dramatisk, djärv och vacker ögonmakeup med mycket mjuk touch-up på läppar och kinder. Det övergripande utseendet är mycket sensuellt och sofistikerat. Högra ögonmakeup är viktigast för arabiska brudar. Användningen av färger och nyanser görs klokt för att lägga till deras vackra ögon.

arabisk brudmakeup

Innan du börjar, se till att du använder ett bra kosmetiskt kit och borstar. Arabisk smink handlar om att använda rätt verktyg på rätt sätt. Här är enkla steg du kan följa för att få önskat utseende för ögonen och accentuera det övergripande utseendet för brudar.

Basen:

Liksom de flesta sminkbaser, använd en bra foundation, korrigerare och concealer för att ge ansiktet en jämn och jämn ton. Detta är fördelaktigt för att dölja de fina linjerna och fläckarna (om sådana finns) på huden. Använd en fuktig sminkplatta och blanda den på huden genom att försiktigt duppa den över ansiktet och ögonen.

Arabiska Bridal Makeup bas

Applicera prickar av concealer och foundation på halsen och öronen. Blanda dem med huden och klappa med en fuktig kudde. Se till att du använder rätt nyans på basen för att förhindra att det blir kakigt. Dölj också mörkret ovanför locket och under ögat med en korrigerare.

Applicera även foundation på läpparna. Detta förhindrar att läppfärgen sprids och gör att läppstiftet håller länge.

Ögonen:

Vi börjar med ögonen. Applicera en matt nyans längs vecket för att ge djup för ögonen. Se till att du inte använder en mycket mörk ton eftersom det här är en basfärg och markering kräver mycket kohl. För mörk bas och det finns chanser att man kan se mörk ut.

Arabiska brudmakeupögon

Med hjälp av fläckfri kohl och många ögonskuggor, ge ögonen rätt utseende. Använda nyanser av färger som tillhör samma familj som arabisk make -up innebär inte många färger.

Applicera flera lager med en mörk nyans av mascara som passar bra med din ögonmakeup, detta kommer att lägga till mycket volymer på ögonfransarna så att ögonen ser tätare ut.

Läpparna:

Persikor och vackra rosa är de mest använda nyanserna för läppar. Använd en mycket ljus nyans för att skissera läpparna och ge den en bestämd form. Försök inte att få läpparna att se större ut genom att beskriva det yttre hörnet. Använd en liknande nyans av läppstift och applicera den ljusa basen på de övergripande läpparna.

Arabiska Bridal Makeup läppar

Med en naken glans endast på de nedre läpparna; komplettera det övergripande utseendet och få läpparna att se fylliga ut. Detta är viktigt för att ge läpp till glansen utan att få dem att se mörka ut. Applicering av läppstift bör göras med en pensel för en jämn ton på läpparna. Använd inte mörka nyanser, detta kommer att ge ett mycket djärvt utseende.

Kinderna:

Det finns mycket subtila höjdpunkter på kinderna som huvudsakligen består av grundläggande rosa som inte har mycket glitter. Att använda en glittrande rodnad på nyansen kan få en att se mörk ut och onödig markering kan se väldigt kakig ut.

Arabiska brudmakeup kinder

Börja från inre kinder och använd en stor pensel för att sprida ut skuggan till det yttre hörnet. Användning av lämpliga borstar spelar också en viktig roll i alla sminkningar.

Arabiska brudmakeupborstar

Användning av de rätta mjuka nyanserna är av yttersta vikt i arabiska brudsminkningar, eller för den delen någon sminkning. Det är säkert den största dagen i ens liv och ingenting kan vara bättre än att ha en komplett make-over med denna enkla och enkla formel.