Brudar har ingenting att göra på bröllopsdagen eller innan, men är kanske den mest trafikerade personen på golvet. Deras stress handlar inte bara om de yttre angelägenheterna utan det pågår mycket inre oroligheter som gör henne störd.

Mitt i allt detta är också den stora uppgiften hon är orolig för, det är så det kommer att gå när bröllopsceremonierna börjar. Detta inkluderar hennes övergripande utseende över funktionerna och eftersom allt inte kan uppnås på en dag ensam, vad måste göras innan för att få det perfekta utseendet på hennes stora dag.

Kända paket för brudmakeup i Indien

Så för att göra arbetet med blivande brudar enkelt, här är de bästa smink- och pre-brudpaketen från de bästa märkena som garanterar din tillfredsställelse.

Bästa brudsminkpaket i Indien:

1. Lakme brudpaket:

  • För att förbereda sig för att se bäst ut på den stora dagen, erbjuder Lakme Pre-Bridal Aura Package och Pre-Bridal Golden Glow Package
  • För att få käken att släppa ut på de viktigaste dagarna och funktionerna Engagemang – Sagan – Mottagningspaket och brudpaket.
  • Som en sista minuten DE-stressor Bridal Aura Package
  • För brudar som inte har mycket fritid före bröllop, omfattande paket som: The Bridal Golden Glow Package and Pre-Bridal Premium Package
  • Bridal Platinum Glow Package för övergripande grooming och inre skönhet: för dem som kan ägna en bra tid innan bröllopet.
  • Personliga expertrådssessioner om speciella doser och vad du inte bör göra före bröllopet, vilket också fungerar som en stressavlastande session.
  • Specialiserade tjänster för familj och vänner

2. Kaya Skin Clinic brudpaket:

60 dagars bröllopsritualer:

Paketet är utformat för att tona huden så att den ser felfri ut under en 60 dagars period. Beroende på din hudtyp ges behandling för inre glöd.

30 dagars bröllopsritualer:

Detta paket fokuserar på att vårda huden för att föryngra den och få den att se fräsch ut hela tiden fram till bröllopsdagen.

15 dagars bröllopsritualer:

Med miljontals saker att göra och uppgifter att ta hand om bör bruden inte se trött och tråkig ut. Detta paket garanterar glöd och energi i den blivande brudens ansikte.

Brudguld:

Paketet är att få ditt ansikte och din kropp att se strålande ut och utan spec. olika laserbehandlingar för hårborttagning ingår i paketet för att bruden ska känna gud och vara trygg.

Brudglöd:

Detta är återigen ett 30 dagars paket anpassat för att gynna bruden för att vara på bästa möjliga sätt. Den består av en grundlig påfyllning av huden för att få den inre glansen och göra bruden i centrum för allas uppmärksamhet med sin naturliga skönhet.

3. Tattva brudpaket:

Tattva erbjuder olika kombinationer av tjänster som erbjuder den blivande bruden med mer än ett val av varaktighet beroende på hennes preferenser och bekvämlighet. Dessa paket är:

45 dagars omfattande paket: Består av 4 sessioner med utstrålning ansiktsbehandling för inre glöd, 2 sessioner med ryggpolering, kroppstvätt, massagebehandlingar, varm stenpedikyr, manikyr och hårspa.

20 dagars paket: Bestående av 3 sessioner ansiktsbehandling, en session med ryggpolering, kroppstvätt, varm stenmassage, manikyr, hårspa och blommig pedikyr.

10 dagars snabbpaket: Består av en session var och en med speciell brud ansiktsbehandling, kroppspolering, kroppsmassage, pedikyr, manikyr och huvudmassage.

Hoppas att dessa brudpaket är självförsörjande och har löst dina spänningar. Dessa är inte uttömmande, men eftersom de är högt rankade och mest efterfrågade kommer de att se till att du är i trygga händer och det finns inga experiment och spänningar i ditt sinne på din stora dag.