Konseptet med å bære vielsesringer er like gammelt som selve ekteskapsbegrepet. Den sirkulære formringen er et symbol på den uendelige kjærligheten mellom to mennesker og livslang engasjement for hverandre. Selv om symbolikken eller viktigheten av en giftering ikke har endret seg mye fra tidligere tider, har designene og mønstrene sikkert blitt mer moderne. I denne artikkelen skal vi se på de siste gifteringene for menn og kvinner for å hjelpe deg med å velge den beste som passer ditt forhold. Så klar til å bevege partneren din med en gave av tidløs kjærlighet? Les med!

Gifteringer kopi

Tips for å velge de perfekte vielsesringene:

Med utallige design og mønstre i markedet som ser bedre ut enn hverandre, er det ganske utfordrende å velge det beste. Tross alt er en giftering for alltid! Så følg disse tipsene for å forenkle valgprosessen:

 • Vurder å kjøpe gifteringer sammen: Du kan velge identiske par vielsesringer eller velge forskjellige design fra et felles tema. Dessuten er det morsomt å shoppe med partneren din og nyte disse dyrebare øyeblikkene sammen.
 • Velg ditt budsjett: I noen kulturer er en giftering ikke obligatorisk, men et valgfritt ritual. I slike tilfeller kan det være lurt å holde seg til et budsjett og kjøpe innenfor området.
 • Velg riktig materiale: Du kan velge enten gult gull eller sølvfarget platina, avhengig av din smak.
 • Vanlig eller stein? Mange folk foretrekker ringer besatt med edelstener som diamanter, mens andre foretrekker en glatt finish. Du kan også velge størrelsen på steinene, fra en tykk kabal til en klynge med små steiner.
 • Utforsk de siste designene: Før du løper rundt i butikkene, kan du bla gjennom online kataloger med gifteringer for å liste noen mønstre. Du kan vise dem til butikkinnehaveren og se om de er lett tilgjengelige, ellers kan du få dem laget utelukkende for deg.
 • Tilpasning: Den nåværende trenden er å gravere navn, initialer, datoer etc. på ringene. Det kan være lurt å sjekke ut den ideen også!

Vakker samling av gifteringer med bilder:

Ekteskapsringer i dag har en stor betydning selv med designene. Vi får en rekke vakre og flotte design som alltid viser kjærlighet og hengivenhet mellom par.

1. Moderne diamantgiftering:

Moderne diamant vielsesring

KJØP NÅ

Denne diamantgiftering er som ingen andre! Den har et kongelig utseende med sin grafiske design og vekslende lenker. 18K rosagull er besatt med brillanter for å få deg til å skinne hver dag. Den er ideell for de som foretrekker brede ringer med litt ekstra bling, slik at du kan skryte av kjærligheten din på den mest stilige måten noensinne!

 • Design: Bred giftering med diamanter
 • Metall: 18K rose gull

2. Diamant og edelsten giftering:

Diamond And Gemstone giftering

KJØP NÅ

Selv om det ikke er veldig populært, foretrekker noen mennesker å legge fødselssteinene til vielsesringene. Dette er en måte å legge personligheten din til et element som vil forbli på huden din for alltid. Edelstenen gir også en eksklusiv og tilpasset følelse til giftering. Her er en slik skreddersydd giftering med diamanter og blå safir besatt i 14 karat gult gull.

 • Design: Diamant og blå safir vielsesring for kvinner
 • Metall: 14K gult gull

3. Alluring Rose Gold Par Bryllupsband:

Tiltrekkende par i bryllupsband med rosegull

KJØP NÅ

Hvis du er glad i gifteringer i bandstil, kan du ikke gå forbi dette settet! De er laget med rosengull, som regnes som et romantisk metall på grunn av sin rosa farge. Den edrue tonen i dette metallet passer menn og kvinner som hater bling av gult gull. Hver ring er laget 6 mm bred, typisk for et metallbånd, og hunnringen er pyntet med en rekke små diamanter.

 • Design: Rose Gold Wedding Band Set med diamanter
 • Metall: 14K gull

4.6mm bredt gifterring for menn:

6 mm bred giftering til menn

KJØP NÅ

Tykke og brede bryllupsband er ganske populære for sitt dristige, men minimalistiske utseende. De er sterkere enn tynne ringer og er store oppmerksomhetsfangere. Her er en så populær vielsesringdesign for brudgom, som har en kabal diamant satt i 18 karat gull. Den øvre delen er tykkere enn basen og får et snev av rhodiumbelegg.

 • Design: 6 mm tykk gullring for menn med enkelt diamant
 • Metall: 18K gull

5.14 karat gull giftering med diamant:

14 karat gull giftering med diamant

KJØP NÅ

Denne gifteringen for kvinner er spesielt håndlaget for de som foretrekker minimalisme fremfor overdrevne design. Det enkle og slanke båndet har en solid design på basen, bare for å dele seg på toppen og slås sammen med en kabal. Denne designen symboliserer to individer som blir forenet med en diamant, evighetens og kjærlighetens stein.

 • Design: Enkel giftering for kvinner i 14 karat gull
 • Metall: 14 karat gull

6. Enkelt bryllupsbånd i platina:

Enkelt bryllupsbånd i platina for brudgom

KJØP NÅ

Platina symboliserer sjeldenhet og eksklusivitet. En annen grunn til at menn foretrekker dette metallet fremfor gull, er det nøytrale og ikke-prangende utseendet. Her ser du et typisk bryllupsband av platina som er blottet for stein eller pynt. Tykkelsen på selve ringen gir brukeren et flott utseende og passer godt til alle formelle eller fritidsklær.

 • Design: Vanlig bryllupsbånd i platina for menn
 • Metall: 950 platina

7. Bryllupsband i moderne stil:

Bryllupsband i moderne stil

KJØP NÅ

Bryllupsbånd er uten tvil, en av de mest populære ringmodellene for moderne par. Imidlertid synes mange mennesker at monotone ringer er ganske kjedelige og ønsker noe enklere og mer praktisk til daglig bruk. Dette vakre settet passer perfekt til disse kravene, ettersom det kommer med en tofarget effekt og en myk finish som ser visuelt tiltalende ut.

 • Design: To tone par bryllup band
 • Metall: 14 karat gull

8. Minimalistisk platina ring for damer:

Minimalistisk platina ring for damer

KJØP NÅ

Her er et enkelt, men moderne inntrykk av den klassiske platina -ringen. Den runde ringen er vridd for å danne denne uvanlige bølgete designen for å representere høyder og nedturer i gift liv. Den glatte, steinfrie modellen av denne ringen gjør den ideell for daglig bruk. Du trenger ikke bekymre deg for at steinene faller av eller uønskede riper på ringen.

 • Design: Platinumring med bølgeinspirert design
 • Metall: 950 platina

9. Slank giftering med diamant og perle:

Slank giftering med diamant og perle

KJØP NÅ

For de som har tynne og slanke fingre, er denne ringen en fyrstikk laget i himmelen! Det ultramoderne designet har et spiralmønster og en strukturert effekt med stein- og perleutsmykninger på endene. Den sitter tett på fingeren og lyser sterkt som din positive ånd. Perlen, derimot, tilfører en nøytral stemning og toner ned prikken.

 • Design: Spiral giftering med diamant og perle
 • Metall: 18 karat gull

10. Statement Bridal Ring Set:

Statement Bridal Ring Set

KJØP NÅ

Liker du å stable ringer? Deretter må du ta en titt på dette ringsettet som er like unikt som du er! Du får to forskjellige ringer, begge laget i 18 karat hvitt gull og besatt med diamanter med høy klarhet. Avhengig av humør og anledning, kan du velge å bruke begge eller bare en. Disse to ringene representerer deg og din partner også mest estetisk!

 • Design: Statement Diamond Ring Sett med 2 for bruder
 • Metall: 18 karat gull

11.22ct gull vielsesring:

Giftering i 22 karat gull

KJØP NÅ

Denne elegante giftering er perfekt for både menn og kvinner. Den er laget av 22 karat gull og har en enkel, problemfri design. Kantene er glatte og perfekte for daglig bruk. Den teksturerte effekten på midten gir en 3D -finish uten behov for ekstra pynt. De ca. Vekten til denne ringen er rundt 4,25 gram, og bredden er 16,4 mm.

 • Design: 22 Ct vanlig gull bryllup band
 • Metall: 22 Ct. Gull

12. Diamant giftering til brudgommen:

Diamant giftering til brudgommen

KJØP NÅ

Ta en titt på denne prangende giftering for brudgommen besatt med glitrende diamanter. Bandet er laget med 14 ct gull med en topptykkelse på 7,70 mm. Den fremtredende bredden og de skinnende steinene gir bedre synlighet for gentens fingre. Den leveres med totalt 9 diamanter som kan tilpasses individuelle behov. Elsker du ikke det lyse og kongelige utseendet ditt?

 • Design: Gullring for menn
 • Metall: 14 Ct. Gull

13. Nydelig kabal vielsesring for bruder:

Nydelig kabal vielsesring for bruder

KJØP NÅ

Ordtaket “En diamant er en jentes beste venn” er så sant! Kvinner elsker diamanter ettersom de er forbundet med evighet og utstråling. Denne unike gifteringen for damer vil garantert imponere din dame-kjærlighet med sin strålende kabal og 44 små diamanter. Steinene er besatt med 18 karat hvitt gull for å gjøre den til en av de mest fantastiske ringene noensinne!

 • Design: Glansfullt hvitt gull diamant vielsesring
 • Metall: 14 Ct. Hvitt gull

14. Sett med gifteringer for romantisk par:

Romantisk par gifteringssett

KJØP NÅ

Disse parringene representerer to sjelevenner som er unike på mange måter, men likevel forenet av kjærlighet. De 22 karat gullbåndene er gravert med en teksturell effekt på overflatelaget. Mens det mannlige bandet holdes rent, er bryllupsbandet for damene besatt med briljantslipte zirkonia -steiner på grensene. Dette gir brukerne en spesiell og unik følelse som vil sette pris på dette valget resten av livet!

 • Design: Gullringe for par
 • Metall: 22 Ct. Gult gull

15. Stilig vielsesring for menn:

Stilig vielsesring for menn

KJØP NÅ

Her er en ekte stunner av en giftering som garantert vil skape varige inntrykk. Det er totalt 9 diamanter i denne ringen som er besatt med 18 karat gull. Den unike egenskapen ved denne ringen er den kantete designen på toppen som reflekterer lys og gir steinene dine mer glans. Den prangende ringen er et symbol på alle de lyse og vakre tider som venter!

 • Design: Giftering for menn med diamanter
 • Metall: 18 Ct. Gult gull

16. Designer diamant vielsesring for damer:

Designer diamant vielsesring for damer

KJØP NÅ

Leter du etter en ring som er like unik og vakker som forholdet ditt? Sjekk ut dette designstykket som er virkelig spektakulært på mange måter. Den sirkulære ringen representerer universet som sideelementene smelter inn i for å symbolisere deg og din kjærlighet! Den har totalt 22 diamanter i forskjellige størrelser satt i 14-karat gult gull!

 • Design: Vielsesring i blomsterdesign med diamanter
 • Metall: 14 Ct. Gult gull

17. Sølvbryllupsband til par:

Sølvbryllupsband til par

KJØP NÅ

Sølv er et annet edelt metall som raskt tar igjen gull og platina i smykkeløpet. Den antikke finishen til dette metallet, dets allsidighet og, selvfølgelig, kostnadsfaktorene gjør det ideelt for gifteringer. Seen er et sett med parringer laget i 92,5 rent sølv med antikk finish og emaljearbeid. Damen ringen har 38 Zirconia diamanter satt i den for en feminin touch!

 • Design: Bryllupsband i antikk stil i sølv
 • Metall: 92,5 rent sølv

18. Klassisk kabal vielsesring for kvinner:

Klassisk kabal vielsesring for kvinner

KJØP NÅ

Ingenting kan slå elegansen til en klassisk kabal vielsesring. Den enkle diamanten er satt i en spiss stil med avrundede metallklør som griper tak i steinen tett. På denne måten ser du mer av steinen og mindre av metallet. I dette tilfellet ser imidlertid selv ringene vakre ut med 18 karat gull i en matt finish. Denne ringen fungerer ganske bra på både formelle og uformelle antrekk, så du trenger ikke å bekymre deg for å ta den av!

 • Design: Solitaire Diamond Ring i matt finish gull
 • Metall: 18 karat gull

19. Spiral giftering med diamanter:

Spiral giftering med diamanter

KJØP NÅ

Hvis du leter etter en uvanlig gifteringsmodell som kan få alle gjestene til å gå “Wow”, så ta en titt på dette stykket. Spiralringen er laget av lag med gulllenker for å skape et fantastisk mønster. Den har 3 sløyfer som omslutter fingeren din i skinnende metall. Glamfaktoren legger til 6 skinnende diamanter besatt på midten og kantene. Denne stilen fungerer bra for kvinner som har lange, slanke fingre.

 • Design: Spiral giftering i mursteinmønster besatt med diamanter
 • Metall: 14 karat gull

20. Vielsesringer i hvitt og gult gull:

Hvit og gult gull par vielsesringer

KJØP NÅ

Ønsker du å bryte monotonien til et vanlig hvitt eller gult gull? Så hvorfor ikke kombinere dem begge for å oppnå et imponerende to-tonet utseende. Parets bryllupsbånd har metall i hvitt gull på toppen og gult gull på innsiden. Den matte finishen på overflaten gir brukeren et diskret, men elegant utseende. Hunnringene er prydet med 15 bittesmå diamanter på den øvre delen.

 • Design: Bryllupsband med to toner
 • Metall: 9K karat gull

21. Enkle gyldne gifteringer for par:

Enkle gyldne gifteringer for par

Når du virkelig kommer til å elske, sies det at det ikke trenger å vise seg frem. Løfter er ment å holde, ikke å bli vist. Når det gjelder følgende tradisjoner, kan du gjøre det med enkle og elegante ekteskapsringer. En vanlig gullring bred i størrelse ser så lovende ut enn designerringer. Enkelheten til de lovende ringene vil alltid forbli på fingeren uten tap eller avskrivninger.

22. Fingeravtrykk vielsesringer for par:

Fingeravtrykk vielsesringer for par

Med den nye stilen og designene blir løftene også gitt mer attraktivt. Folk har valgt å lage ekteskapsringer med fingeravtrykk. Fingeravtrykkringene kommer fra forskjellige metaller, inkludert gull, sølv, platina, rødt, gull og palladium. For å gjøre utskriften på ringene, graver bruden og brudgommen fingeravtrykkene dypt for å se dypt. Fingeravtrykkene er laget i enten nøytral eller oksidert finish og små fingeravtrykkdetaljer eller et fingeravtrykk i naturlig størrelse.

23. Matchende gifteringer i sølv:

Matchende gifteringer i sølv

Matchende ringer eller parringer er en av parringene valgt av kjærlige par laget for hverandre. Den lignende betydningen av laget for hverandre formidles av matchende ringer som er laget for bruden og brudgommen. Når de blir samlet, lager de et komplett hjerte. Og når de ikke er sammen, minner ringene dem om partneren deres.

24. Gifteringer i roségull:

Gifteringer i roségull

En rosegullring er ikke mindre enn platinumsmykker. Skjønnheten i rosegullringen er også fantastisk. En rad med hvite og rosa diamantstifter vekselvis i et delt skaftdesign ser attraktiv ut. Og en stor hvit rundslipt diamant kroner ringen ser fantastisk ut.

25. Enkel diamantgull vielsesring:

Enkel diamantgull vielsesring

En elegant og nydelig design av ekteskapsringer gir også diamantringene. De eviggrønne diamantringene har alltid blitt valgt først for å vinne damene dine. Den hvite diamantens glitrende glans gir spesielt alltid en gnist til øynene dine når du ser på den. En vanlig ring med en stor hvit diamant i midten kronet høyt ser fantastisk ut selv midt i designerringer.

26. Butterfly Vintage Rose Gold vielsesring med hjerteformet diamant:

Butterfly Vintage Rose Gold vielsesring med hjerteformet diamant

Vakkert vintage rosagullmønster er besatt med en hjerteformet diamant i midten, og søte små bane-diamanter som lager sommerfugler i ringbåndet gjør sin fantastiske design.

27. Bryllupsring med pute-kutt:

Pute-Cut Rose Gold vielsesring

En hul prinsesseskåret hvit diamantbesatt høy på rosa diamanter og et lag av rosegullrammen som holder designet høyt gir en vakker mannlig ekteskapsring. Ringen er også besatt med hvite bane -diamanter, noe som gjør den vakrere.

28. Pute-Cut Twisted Pave Diamond vielsesring:

Pute-Cut Twisted Pave Diamond vielsesring

En pute kuttet vridd, diamantbelagt vielsesring ser bedårende ut på brudens finger. Den delikate designen av ekteskapsringen i roségull tiltrekker seg selv om natten. Prinsesseskåret diamant i midten ser også fantastisk ut.

29. Princess-Cut Diamond vielsesringer:

Princess-Cut Diamond vielsesringer

En prinsesseskåret stor hvit diamant kronet i midten ved siden av fine runde diamanter på ringbåndet gir et fantastisk utseende.

30. Par hvitt gull vielsesringer:

Par vielsesringer i hvitt gull

Hvite gull diamantbelagte ekteskapsringer i par for menn og kvinner design er bedårende. Dameringen er enkel, lett i tynn design, mens hannringen er tykk og bred med diamant besatt i midten.

31. Hvitgull Micro Pave Diamond ekteskapsringer:

Hvitt gull Micro Pave Diamond ekteskapsringer

Micro paves diamantbesatte gifteringer er også mye etterspurt i bryllup i høyt samfunn. De glitrende delene av mikropave -diamantene er veldig gunstige blant mange mennesker. Utseendet på slike ringer blir alltid rost når det bæres.

32. Platinum vielsesringer satt for menn og kvinner:

Platinum vielsesringer sett for menn og kvinner

Gifteringer av platina er dyrere og utelukkende laget fantastisk. Hans og hennes gifteringer består av to ringer til bruden og en til brudgommen. Bruden har to ringer som består av en med en enkel diamantring og den andre med håndverk og kutt og diamanter inni. Brudgommens finger er større i størrelse med lignende design som matcher den til bruden.

33. Unike gifteringer for par sølv:

Unike gifteringer for par sølv

En håndlaget giftering som viser den virkelige kjærligheten du vil gi livslang til din ektefelle. De vakkert utskårne ringene er de som kan gjenspeile de samme følelsene. Den vakre utskjæringen er enkel, men enestående i sine egne vakre utskjæringer.

34. Ruby Stud Menns giftering:

Ruby Stud giftering for menn

Gullringen i rubin stud er en antikk design valgt for et kongelig utseende. En hann designet ring er tykk og stor som passer nesten en stor del av fingeren. Blomsterdesignet på ringens kroppsdel ​​er laget med meenakari -arbeid og midten med rubin- og bane -diamanter. Ringen gir et kongelig utseende.

35. Indian Vintage Gold vielsesringer:

Indiske vintage gifteringer

Indisk vielsesring i indisk vintage stil er også en av de svært utvalgte designene. En filigran design vridd linjer festet, noe som gjør en nydelig bred belte design. Det unike mønsteret til ringen er enkelt, men enestående på sin egen måte.

36. Navn inngraverte vielsesringer:

Navn inngraverte vielsesringer

Gifteringer som også regnes som løfter om å bli brukt for alltid, har en meningsfull betydning. Par velger også å gravere ektefellenes navn på gifteringene for å gjøre ringene mer lovende og fulle av kjærlighet. Gravering av navn på ekteskapsringen får dem til å føle nærheten til sin ektefelle uansett hvor de går.

37. Tradisjonell indisk brudering i gull:

Tradisjonell indisk brudering i gull

En tradisjonell indisk brude ring er for det meste sett med en utformet gulldesign. Den helt gule gullringen er valgt som arvelige smykker for bruden. Den fine kunsten som er laget i ringens små design, er en veldig gammel design.

38. Tradisjonell indisk vielsesring for brudgommen:

Tradisjonell indisk vielsesring for brudgommen

En tradisjonell indisk giftering for menn er hovedsakelig sett i gult gull tykt design med hvite diamanter, hovedsakelig i firkantede former eller en enkelt diamant i midten. Den store ringen viser seg markert på en hannfinger.

39. Sørindiske mønster vielsesringer for kvinner:

Sør -indiske mønster vielsesringer for kvinner

Sør -indiske smykker er alltid designet med et tradisjonelt preg. Den tradisjonelle Lakshmi -designen, eller som sagt vanki Lakshmi -ringen er kjent i sørindiske bryllup. Ringens design er i V -form, laget med røde og grønne diamanter eller bare gulldesignede ringer.

40. Designer jenter giftering:

Designer jenter giftering

Designerbrikker i gifteringer velges svært lite. Sannsynligheten for at diamanter kommer ut kan forekomme ofte. Imidlertid blir de fantastiske designene ofte ignorert. En stor diamantpinne over en gullring som må bane diamant pakket rundt ser veldig vakker ut.

41. Designer tofarget vielsesring for menn:

Designer tofarget vielsesring for menn

En tofarget smykkering er en mote blant designerringer. Den prinsesseskårne diamantformede ringen har en mannlig design. Den midterste delen av ringen er laget i hvitt gull, mens resten er med gule og hvite gullstrimler. Det herlige mønsteret skinner kongelig på ektefellefingeren som et løfte på hennes vegne.

42. Giftering av rosa diamanter i hvitt gull for jenter:

Rosa diamanter gifterring i gult gull for jenter

En nydelig rosa diamantring ved en bryllupsmulighet skaper et veldig nydelig minne i parlivet. Den rosa trekantsformede diamanten og de små rosa diamantene på rad ser veldig vakre ut på platinaringen.

43. Edelsten gravert vielsesring:

Edelsten gravert vielsesring

Damen er heldig nok til å ha en så fantastisk juvel og ektefellen som valgte den. Den røde rubin diamantringen kan være et av de beste valgene som skal tas som en giftering for din nydelige kone. Den attraktive ringen med en rubin diamant i midten blomstret designet med små rubiner og hvite diamanter er et fantastisk mønster i det hele tatt. Den røde ringen på fingeren til den vakre damen vil alltid skinne og skryte hver gang den bæres.

44. Sapphire Gold Over Sterling Men Wedding Ring:

Safir gull over Sterling menn giftering

Safir -edelsten er stort sett sett med mannens antrekk. Gifteringer med edelstener er veldig på moten i disse dager. Det attraktive utseendet på fargede perler innlagt med hvite broleggingsdiamanter har et utmerket utseende når det bæres. Når mørkeblå safir -edelsten i prinsessesnitt er besatt mellom broleggingsdiamanter i gult gull og platina -striper i mellom, ser det veldig rikt og kongelig ut.

45. Stilig gifteringssett i bambusdesign:

Stilig gifteringssett i bambusdesign

Bambusdesignet i ringer har også et annerledes utseende. De fine designene over ringens mønster gir et vintage -utseende. Ringen er hul på innsiden og er lett. Men ringens pregede utseende er herlig og ganske attraktivt.

Hvis du finner en perfekt sammenkoblet vielsesring for ekteskapet ditt, får du et stort utvalg av design kategorisert i mange design. Du kan velge navnet gravert mønster eller fingeravtrykk graverte ringer. Du kan også få graverte initialer gravert på ringene. Det finnes også varianter av design i diamantringer. Platinumskatten bringer et annet trekk, og rosegullringene er også unike.

Hvis du ønsker å bygge et sterkt liv sammen og vet at du er laget for hverandre, kan vielsesringene dine symboliseres med meningsfulle sitater. Ekteskap ringer et løfte til hverandre er smykker som skal bæres livet ut. Valget av giftering bør være unikt og å bli valgt av brudeparet sammen. Valget blir ikke gjort ofte, så det riktige valget vil gjøre ditt livslange forhold sunt og deilig.