Tradisjonen med å bytte gifteringer dateres tilbake til 4800 år i egyptisk tid. Du kan feire kjærligheten og begynnelsen på ditt nye liv med vielsesringer. Disse ringene er et uttrykk for kjærlighet mot partneren din. Ringer vil være din kjærlighet for livet mellom deg og din partner.

Fantastiske gifteringer av designer:

Her er de vervet de berømte designer gifteringene. som alltid viser kjærligheten mellom par.

1. Floral designer giftering:

Blomsterdesigner vielsesring

Denne designer giftering er laget av gull og flere små diamanter. Designet er laget på en veldig attraktiv og interessant måte.Ringen er designet med mange blomster som er arrangert i tre sirkulære rader. Disse blomstene har kronblad laget av gull. Sentrene til blomstene er laget av en haug med små gnistdiamanter.

2. Giftering med to diamanthjerter:

Giftering med to diamanthjerter

Denne designer giftering er laget av gull og to diamanthjerter laget av diamanter. Sentrum av ringen er absolutt som ethvert vanlig bånd og laget av gull. Dette båndet skiller seg på hver side og strekker seg til to separate armer. Disse armene har to tydelig hjerteformede diamanter. Disse armene med hjerter ser ut til å omfavne den vanlige gullringen.

3. Indisk designet vielsesring:

Indisk designet vielsesring

Denne designer giftering er laget av gull og diamanter. Det er flere hule mango -formede eller Kalka -design som brukes i denne giftering. Derfor er designet veldig indisk i stilen. Den spesielle indiske designen er hovedsakelig funnet på toppen av ringen

4. Vevd gull- og diamantbesatt giftering:

Vevd gyllen og diamantbelagt giftering

Denne designer giftering er laget av gull og diamanter. På ringens øvre overflate er den spesielle, intrikate designen til stede. Designet er av veving av to tråder. Av disse trådene er den ene tråden laget av vanlig gull og den andre strengen er besatt med diamanter.

5. Unikt bryllupsband:

Unikt bryllupsband

Dette designer bryllupsbåndet er laget av gull. Dette er veldig unikt fordi det på den ytre overflaten er et individs fingeravtrykk. Fingeravtrykket kan tilhøre bruden når bandet er begavet til brudgommen og omvendt når det er gitt til en brud. Vanligvis er ringen begavet til bruden, slik at fingeravtrykket til brudgommen legges til. Ringens indre overflate har todimensjonale inskripsjoner av parets navn.

6. Fantastiske Unisex bryllupsband:

Fantastiske Unisex bryllupsband

Dette designer bryllupsbåndet er laget av gull. Det er veldig spesielt fordi det er ment for unisex og både brud og brudgom kan bære det. Bandets design er også veldig unik og spesiell. Den interessante delen er at denne ringen har et tredimensjonalt utseende. Ringen er laget av solid gull og gylden pulverisert finish. Begge veksler med hverandre og gir en interessant tekstur.

7. Giftering av hvitt gull og grønn emalje:

Hvitgull og grønn emalje vielsesring