Par klar for dagen kan gjøre bryllupsmuligheten minneverdig med personlige gifteringssett. En matchende ring kan gjøre dem alltid koblet til hverandre som ringene. Løfter gitt på dagen vil alltid bli husket når ringen skinner på fingrene. Vakre design i ikke bare kostbare metaller, men selv med et lavt budsjett kan ringer brukes til å lage søte gifteringssett til parene.

Spesielle ringsett for bryllupspar:

Her deler vi noen par vielsesringer i forskjellige metaller er som følger.

1. Hans og hennes gifteringsett:

Hans og hennes gifteringssett

Gifteringer for par kan være flotte design med platina gull for hver av brudeparets ring. Brudgommens ring kan gjøres til vanlig bånd med polert platinumlegering, mens bruderingene kan lages dobbelt matchende ringer av den ene med en stor diamant og den andre med bane diamanter.

2. Personlig sett med bryllupsring:

Personlig bryllupsring

Personlige gifteringssett for par kan lages for bryllupsdagen blir husket for livet. En ringer for par med bruderringen vakkert utformet med bane -diamanter og brudgommens ring anstendig polert med vanlig platina og en enkelt diamant i midten.

3. Populære bryllupsringe:

Populære bryllupsringe

Hot favoritt gifteringssett for par er ringene som har to nyanser i produksjon. En del av hvitt gull og gult gull utgjør et vakkert par. Bruderringen monterer en vakker prinsesseslipt hvit diamant mens brudgommens ring er ren og bred.

4. Two Half Hearts Puzzle Couple Wedding Ring Set:

To halve hjerter puslespill par gifteringssett

Gifteringer for par kan utformes enkle og nøkterne med en annen og nydelig mening bak designet. To halvdeler av hjertet på ringene får en når de bringes sammen. Den vakre ideen bak ringene bringer også to hjerter sammen og lager ett.

5. Par DNA -gifteringssett:

Par DNA -gifteringssett

DNA -gifteringer er en unik design av ringer laget for par som ønsker å ha gifteringer koblet til hverandre. En hannring og en hunnring som ligner hverandre er veldig vakkert laget for å matche hverandre.

6. Par for bryllupsringe:

Bryllupsbånd ring sett

Gifteringer parer hverandre på en distinkt måte. Ringen for menn er designet med svart og sølv blomstertrykt trykk på innsiden mens damens ring er designet på samme måte på yttersiden. En vakker skapelse når parret går sammen som en.

7. Matchende bryllupsringe sett:

Matchende bryllups parringer

Matchende pars gifteringer kan også lages på en enkel, men ekstravagant måte som denne. Et tynt bånd med kjedelig finish og har et punkt som fremhever som en diamant, mens den andre ringen har faktiske høydepunkter med diamanter. Betydningen bak ringene er at de er gnistrende uten hverandre.

8. Par bryllup gravert ringsett:

Bryllupsgraveringspar for par

Graverte par gifteringssett kan også være en vakker idé å matche gifteringene. Ringer med blå farge bak bak det graverte designet på ringen ser strålende ut. Ringene er laget i sterlingsølv og kan gi deg et dypt minne.

9. Par gifteringssett:

Par gifteringssett

Gifteringssett i par med rosegull ser utrolig ut med en klype rosa nyanse i gullet. Diamanter besatt i ringene ser også praktfulle ut. Her har ringen til brudgommen en enkelt diamant, mens bruderingen er gravert med flere diamanter.

Fantastiske design med gifteringer for par kan lages slik at dagen din blir husket for alltid. Det er andre design av diamantringene som nøkkel- og låseringene. De personlige ringene med fingeravtrykk på ser også annerledes ut. Ringer som blir ett design når de er samlet, er unike ideer i parringene, og ringene som har navn og initialer på parene, ser også fantastiske ut.