Kvinner elsker å bli bortskjemt, og en overraskelse virker passende. Nå som hun skal være din kone, eller hvis du nylig har giftet deg med henne, er det på tide å vise henne at du alltid tenker på hennes lykke, og hvilken bedre måte å vise det på, holde en fest.

Goodie !! Bursdagen hennes er om noen dager, og du vil at hennes første bursdag skal være spesiell. Spesiell fordi hun nå er en kvinne, gift med deg og her kaller du skuddene. Overrask henne, ikke ved å glemme at det er hennes spesielle dag, men ved å gjøre den ekstra spesiell. Her viser noen tips for hvordan du kan planlegge bursdagen hennes etter å ha blitt forlovet / gift.

Tips:

1. Planlegg en hemmelig ferie for to. I de fleste tilfeller faller bursdager på en ukedag, noe som betyr at hun ikke ville ha tid til å feste, fordi jobben vekker dagen etter. Det du kan gjøre er å ha en eksotisk helg for to i tankene. Ring til nærmeste reisebyrå eller se på nettet for slike alternativer. Dra på en fredag ​​kveld og vær tilbake på søndag middag, hvile i hverandres armer til midnatt og våkne frisk for å treffe det virkelige livet tilbake på mandag. Da ville hun bli overrasket og begeistret, det ville være en perfekt bursdag, og du kan fremkalle romantikk og varm lidenskapelig kjærlighet mens dere to nipper til en drink og ser solnedgangen. Be feriestedet om å kaste inn aktiviteter for romantiske par, sosialisere med andre par på hytta, få henne en deilig kake, spise den av henne, bli romantisk og eventyrlysten, hun er din og hun vil være så takknemlig

2. Du kan også i hemmelighet ringe hennes nærmeste venner og familiemedlemmer. Be dem alle bli med på lunsj eller middag på bursdagen hennes. La alle vite at det er en hemmelighet, og ikke et ord skal nå ørene hennes. Få noen til å planlegge mat og vin, noen til å hjelpe deg med å plukke hennes favorittantrekk, og likevel noen andre som kan hjelpe deg med å dekorere stedet før dagens dame kommer. Klisjéaktig som det kan høres ut; det er en formel som aldri går galt. På slutten av dagen ville hun være glad for å ha deg som sin sjelevenner, noen som bryr seg om alt hun trenger i livet hennes.

3. Pak en spa -behandling med alt inkludert for henne. Rett fra morgen til kveld; få henne den mest nødvendige manikyr, pedikyr, kroppsmassasje og terapier som ville bringe henne tilbake til livet. Bli med henne; Det er mange spa som lar par få behandlinger sammen. Nyt å være sammen med henne, og hun vil sette pris på det også. Fortell spa -sjefen at det er en spesiell dag for damen din, de ville sikkert komme med en overraskelse eller to. Gjør spa -økten til en magisk en med deres hjelp. Sett opp aromatiske lys rundt stedet, la henne slappe av i det, mens du spiller Kongo -bongoen og underholder henne.

4. Gjør noe slemt og vilt når dere to er alene. Vær den mannlige bardanseren, vis henne noen varme trekk, spill peppermusikk, åpne en flaske vin og nyt natten..

Det er bare dere to:

Skulle du ønske å ha henne bare for deg den dagen, planlegg noe som ville gjøre henne lykkelig. Husk at på bursdagen hennes er sjansen stor for at hun kan savne sine nærmeste og kjære rundt deg. Gi henne litt plass og la henne ta samtaler når de kommer. Det er hennes dag, og nå som hun blir hos deg, kommer hun sikkert til å savne moderhuset sitt mye.

La henne føle hvilken flott ektemann hun har, bevis det for henne denne gangen!!