Delhi er en av de store storbybyene i India, og det er maktbyen, som er hovedstaden i landet. I dag er folk så opptatt at de ikke kan ta litt tid for sine nærmeste. Hvis det er helger når par bestemmer seg for å tilbringe tid et sted, borte fra den travle byen, så er det noen få steder de kan vurdere for en kort bryllupsreise. Selv om vi har hørt mye om det negative ved dette stedet på trakassering av kvinner, er Delhi fortsatt et trygt sted å reise for par og familier. De nedenfor nevnte stedene er spesifikke eksempler på trygge reisemål for bryllupsreise-par i Delhi. Så her kommer de ni beste bryllupsreisedestinasjonene i nærheten av Delhi som er verdt et besøk.

Ulike bryllupsreise -steder i nærheten av Delhi:

1. Nainital:

bryllupsreise steder i nærheten av Delhi

Nainital ligger ved foten av Kumaon; Det er 228 km fra Delhi og kan nås med bil eller med busser som tar omtrent 8 timer å nå. Navnet på byen på hindi betyr ‘øyets innsjø’ ettersom de er fulle av innsjøer. Byen ligger midt i fjellene og har en kald temperatur hele tiden, noen ganger har det snøfall også om vinteren. Naturen og været gjør stedet ganske romantisk.

Attraksjoner i nærheten: Nainital -innsjø, snøutsikt, Naini -topp, tiffintopp.

2. Manesar:

bryllupsreise steder i nærheten av Delhi

Manesar var tidligere en landsby og ikke mange mennesker var innbyggerne, men nå har det blitt en industriell by som vokser raskt på grunn av den raske pågående utviklingen og er også kjent som nye Gurgaon. Etter en lang kjøretur til denne bakketoppen får paret vitne til skjønnheten i Aravalli Ranges. Det har også noen turiststeder som Sultanpur Bird Sanctuary, Damdama Lake hvor parene kan gå en rolig båttur og se vakre solnedganger.

Attraksjoner i nærheten: Lohagarh gårder, Neverenuf hagebane, Central park, Aravali åser

3. Naukuchiatal:

Naukuchiatal

Naukuchiatal er naturligvis et vakkert naturskjønt sted som ligger omtrent 250 til 300 km fra Delhi. Den har fjell overalt og er et bra sted for avslapning. Den har et innsjøområde, som er det beste og holder parene borte fra maset. Tidlig på morgenen er innsjøen vakker med fugler som kvitrer. Det er et sted hvor folk kan dra på paragliding.

Attraksjoner i nærheten: Sky fugleeventyr, Nainital innsjø, Kainchi dham, Bhimtal innsjø, Hanuman Garhi tempel

4. Lansdowne:

Lansdowne

Lansdowne ville være et flott sted for bryllupsreise det også til en lav kostnad. Det er rundt 228 km fra Delhi og har noen spennende steder for parene å besøke. De kan være vitne til Himalaya -området, det er innsjøen Bhulla Lake hvor folk drar på båt og tar del i andre elveaktiviteter.

Attraksjoner i nærheten: Bhulla Tal, RGarwali rot, Bheem pakora, Dharwan Singh regimentmuseum, jungelsafari, Tarkeshwar Mahadev tempel.

5. Mussoorie:

Mussoorie

Mussoorie er en fantastisk åsstasjon omtrent 280 km fra Delhi. Det er tilgjengelig med jernbane, og busser og drosjer kan bli litt dyrt. Klimaet er moderat kaldt hele tiden, og tidlig på vinteren ville det være fint for par å dra dit og tilbringe litt koselig tid sammen. Kempty Fall, båttur ved innsjøen, gun hill er noen må besøk.

Attraksjoner i nærheten: Mussoorie Lake, Gunhill road, Camels back road, Jabharkhet wildlife reserve, Kempty falls.

6. Agra:

Agra

De tidlige vintrene ville være den beste tiden å besøke Agra, da dagene ville ha en utholdelig temperatur og nettene ville være ganske kalde. Kjærlighetshistorier som representerer styrke og bånd mellom to mennesker, inspirerer alltid par. Taj Mahal opprettet av Shah Jahan, for Mumtaz, må man besøke, for å minne folk om hvor dyp kjærlighet kan være.

Attraksjoner i nærheten: Taj Mahal Agra Fort, Akbars grav, I’timād-ud-Daulahs grav, Jama-moskeen, Agra, Taj Nature Walk, Keetham Lake, Dolphin Water Park, Anguri Bagh, Great Gate, Jahangir Palace og Delhi gate.

7. Morni Hills:

Morni åser

Morni Hills er en åsstasjon over 1220 meter fra havnivået og ligger i den nordlige delstaten Haryana, omtrent 277 km fra Delhi. Det er en avlegger av Shivalik -serien. Bryllupsreiser skal være på rolige steder, og det er en. Folk finner mange fargerike fugler overalt, og det er noen opplevelsesidretter som fjellklatring og fotturer som kan interessere dem.

Attraksjoner i nærheten: Tikkar Taal, Morni fort, Morni åser, Bhureshwar Mahadev tempel,

8. Shimla:

Shimla

Shimla er et naturskjønt sted med grønne åser og snødekte topper omtrent 355 km fra Delhi. Shimla er den beste måten å nå de nedre områdene i Himalaya. Det har et kaldt klima hele året, og om vinteren går det under null grader. Det er en av de beste turiststedene for par på bryllupsreise.

Attraksjoner i nærheten: Kalka-Shimla jernbane, Mall road, Jakhoo, The Ridge Shimla.

Nå kan du være forvirret om du vil velge hvilket sted du vil fikse for bryllupsreise i Delhi. Vel, valget er ditt. Dette er noen av de travleste og mest populære stedene for bryllupsreise i Delhi. Det er best å besøke disse stedene i oktober til februar, da klimaet vil være behagelig og godt for sightseeing. Det være seg med din kjæreste eller ektefelle, disse stedene er best for bryllupsreise, og man kan aldri glemme minnene som deles med disse stedene under bryllupsreisen. Har du andre steder å foreslå? Så vær så snill å kommentere. Dine verdifulle forslag kan hjelpe mange turistoppdagere med å finne en løsning for bryllupsreise.