Singapore er en øyby som viser både menneskeskapte og naturlige underverk av naturskjønn skjønnhet. Singapore er kjent for å være en hageby i verden, og er på nippet til å bli en by i hagen. Det være seg den fantastiske visningen av vann og lys på Sentosa -stranden eller evighetsbassenget på 57. nivå, noe som gir deg en opplevelse av å svømme på toppen av verden, hver opplevelse i Singapore er på sitt nivå best å gjøre Singapore bryllupsreisedestinasjon. Ligger i Sørøst -Asia og er forbundet med alle de store landene i verden for å komme dit kan ikke være enklere. Å ligge nær ekvator Singapore opplever et tropisk klima og får rikelig med nedbør. Så den beste tiden å besøke er å unngå regnet som er nøyaktig mellom november og juli. Kriminaliteten i Singapore er veldig lav, noe som gjør det ekstremt trygt for turister.

Singapore er hvert pars bryllupsreisedrøm, uten tvil. Øybyen er et storslått show av severdigheter og lyder, kunstig og naturlig. De mange strendene, sci-fi-arkitekturen, de vedlikeholdte hagene, samtidskunsten, tårnhøye hoteller og shoppingsentrene, vil gjøre dette til en bryllupsreise som vil forbli hos deg for alltid. Noen av stedene å besøke i bryllupsreise i Singapore er –

Beste bryllupsreise steder i Singapore med bilder:

1. Changi Point Coastal Walk:

Bryllupsreise steder i Singapore

Changi Point gir en fantastisk utsikt over havet, offshore kalonger og båter. Glem alt og bli fullstendig blåst av trærne, de vakre bakketoppene og det tette grøntområdet mens du tilbringer tid med din kjære.

2. The Ritz-Carlton, Millenia:

bryllupsreise-steder-i-singapore

En overnatting der, og du lever som kongelige. Bortsett fra sin enestående utsikt over Singapores skyline og Marina Bay, har den en enorm samling av moderne kunst av verdenskjente artister som Dale Chihuly, Andy Warhol og Frank Stella. Du kan ikke gå glipp av det fantastiske landskapet og ta en dukkert i “Second Honeymoon Dip” i nærheten av Ritz -badehandleren. Luksus og service på sitt beste! Hvis du lurer på hvor du skal bo i Singapore på bryllupsreise for å bli bortskjemt i luksus, så er dette stedet å være.

3. Bukit Batok bypark:

bryllupsreise-steder-i-singapore

Bukit Batok Town Park er en stor attraksjon i Singapore. Det er en av de beste bryllupsreise stedene for par. Hvert par er populært for sine vakre landskap, og bør få et bilde tatt av de trente fotografene der. En romantisk spasertur gjennom den naturskjønne parken ved siden av den rolige innsjøen kjent som Xiao Guilin av lokalbefolkningen, vil være en spasertur å huske for livet!

4. Singapore -elven:

bryllupsreise-steder-i-singapore

En bryllupsreise i Singapore er meningsløs uten å drive langs Clarke Quay for å se de fantastiske Marina Bay Sands, The Merlion og andre kjente landemerker. Par kan også tilbringe en romantisk kveld med hverandre på den vakre elven mens de nyter lysshowet der. Det er en av de beste bryllupsreisedestinasjonene i Singapore man ikke bør gå glipp av.

5. Jewel Box:

Bryllupsreise steder i Singapore

En date på Jewel -boksen er en av må -må -tingene mens du er i Singapore med kjæresten din. Bestill Jewel Box på forhånd for en romantisk middag mens du flyr over byen, og nyt den fantastiske utsikten som byen gir. Romantisk luft er noe du ikke vil oppleve hver dag; så grip denne muligheten til å gjøre dagen spesiell for dere begge.

6. Marina Bay Sands:

bryllupsreise-steder-i-singapore

Marina Bay Sands er en av de beste bryllupsreisedestinasjonene i Singapore. En spasertur på sanden mens du nyter lysshowet, et fantastisk sett med vannstråler, lasere og branngeysirer, alt er fantastisk. Ta en champagne på KUDE TA Club med 360 graders utsikt over Singapore på toppen av Marina Bay Sands. Kvelden kan ikke bli mer romantisk enn dette!

7. Gardens By The Bay:

Gardens By The Bay

Dette er toppmoderne menneskeskapte hager og rangerer høyt blant bryllupsreise -stedene i Singapore. Det er en perfekt blanding av naturlig og kunstig, med innfødte og eksotiske planter sammen med de vannbevarende supertrærne og menneskeskapte fjellbiomer. Dette er absolutt romantikkens fremtid!

8. Sentosa:

Sentosa

Sentosa Island er et av de beste besøksstedene for bryllupsreise -parene i Singapore. Kjent for sine vakre og store strender og eventyrlige sjøsport, kan du nyte en romantisk morgen på den vakre hvite sandstranden med din bedre halvdel. En spasertur til den berømte sommerfuglparken og insektriket eller volleyball på stranden, etterfulgt av en parøkt på Spa Botanica vil være den perfekte dagen på bryllupsreisen.

9. Botaniske hager:

Botaniske hager

Det frodige grøntområdet og regnskogene gjør dette til et av de beste naturlige bryllupsreisedestinasjonene i Singapore. Gå gjennom en ensemblesamling på mer enn 2000 orkideer og besøk National Orchid Garden. Spis deretter deilig mat på restauranten Corner house. En perfekt dag å tilbringe med natur og mat!

Dette er bare et lite glimt av hva Singapore tilbyr. Du må besøke for å oppleve den romantiske luften i atmosfæren i den vakre byen Singapore!!

Likte du å utforske de forskjellige stedene å besøke i Singapore på bryllupsreise? Del med oss ​​din erfaring og hvilken som er din favoritt destinasjon blant alle. Det er mye utover det Singapore har i vente, spesielt for bryllupsreiseparet, og man må besøke for å oppleve storheten.

Ofte stilte spørsmål og svar:

1. Hva er de beste stedene å besøke i Singapore for par på bryllupsreise?

Svar: Her er en liste over 10 mest romantiske steder i Singapore du ikke bør gå glipp av på en bryllupsreise:

  • En piknik i takhagen på Esplanade
  • Lys- og vannshow på Marina Bay Sands
  • Hev en skål på flygebladet i Singapore
  • Gå på skybroen ved hagene ved bukten
  • Vin og spis på sightseeingbåtene i byen
  • Føl deg ute av verden på Marina at Keppel Bay
  • Spis i Jewel taubanen
  • En romantisk øyflukt på St. Johns
  • Ha et eventyr på Sentosa -øyene
  • Besøk 1-Altitude

2. Er Singapore et dyrt bryllupsreisedestinasjon?

Svar: Singapore har blitt vurdert som det dyreste landet for turisme. Men med den typen utvikling den har gjort og luksusen den tilbyr, er den definitivt verdt å bruke. Det beste er at du får mange opplevelser i verdensklasse på ett sted uten å måtte reise timer sammen og hoppe ett sted til et annet.

3. Er Singapore et godt valg for par på bryllupsreise?

Svar: Om Singapore er et ideelt valg eller ikke for bryllupsreise, avhenger bare av hvilken type ferie du leter etter bryllupsreisen. Hvis du leter etter et rolig og rolig sted, tilbaketrukket fra verden, er ikke Singapore det ideelle valget. Men hvis du elsker pompa og prakt, elsker å nyte ulike retter og nyte noen av de fineste opplevelsene i verden, så er Singapore det ideelle valget for deg.