En perfekt bryllupsreise kan finne sted i alle deler av verden hvor stedet er vakkert, været er lunt og bindingen mellom paret er sterk og intim. Imidlertid vil et godt sted åpenbart gjøre bryllupsreisen din til en mye mer fantastisk opplevelse og gjøre det til noe som vil være verdt å huske resten av livet. Her i India er stedene eksotiske, naturlige og helt nydelige. Hvis du planlegger en bryllupsreise i desember, har vi fått noen forslag til deg her. Les gjennom!

Beste bryllupsreise -stedene i desember 2020 i India

Beste bryllupsreisedestinasjoner i India i desember:

1. Lakshadweep -øyene:

Bryllupsreisedestinasjoner i India i desember

De pittoreske Lakshadweep -øyene er et populært turistmål. Det er også et av de beste stedene å besøke i desember for bryllupsreise og romantiske utflukter. De kalde sandstrendene, den rike kulturen, floraen og faunaen og de rolige bølgene i havet vil sikkert transportere deg til en helt annen verden. Disse “hundre tusen øyer” ligger utenfor kysten av Kerala, og er en flott ferie for to forelskede mennesker. Med solkystede strender og kystlaguner, er stedet uten skjønnhet.

 • Det er nok til å holde en gående på en ukelang tur på øyene. Noen av stedene å besøke er Bangaram, Kalpeni og Kavaratti. Vintermånedene, september til februar, vil by på behagelig vær for oppholdet.
 • Vannsportaktiviteter som dykking og snorkling kan utføres på Kadmad, Kavaratti og noen av øyene i klyngen.
 • Bangaram Island Resort er en av de få gode overnattingsstedene som er tilgjengelig på øya, bortsett fra lokale gjestehus eller noen få private drevne feriesteder.
 • En ting å merke seg er at man trenger regjeringstillatelse for å besøke Lakshadweep.
 • Air India driver flyvninger til Agatti fra Kochi, og til sjøs er det forskjellige passasjerskip som opererer mellom Kochi og øyene.

2. Andaman- og Nicobarøyene:

Bryllupsreise -steder i India i desember

Andaman- og Nicobar -øyene i India tilbyr verdens vakreste og mest fantastiske strender. Med bare begynnelsen av vinteren i løpet av desember, er stedet akkurat det rette for en bryllupsreise. Det kalde blå glitrende vannet, milde bølger, naturskjønnhet og kjøkkenet vil garantert sette den perfekte romantiske stemningen. Med frodig skog og eksotisk dyreliv er dette et perfekt sted for et naturelskende par. Med rette kalt Heaven on Earth, er dens uberørte skjønnhet stort sett uberørt av mennesker. Denne mystiske øya er et av de beste stedene hvis du planlegger bryllupsreisen i desember. Hvis ikke, kan du legge den til i bøttelisten din uansett- du kommer garantert til å ha det bra sammen med din ektefelle.

 • Par på bryllupsreise kan nyte den årlige turistfestivalen i desember og januar.
 • Maritimt liv under vann er forbløffende vakkert, og hvis dette er stedet du drar til, er snorkling et must for å fylle sansene dine med skjønnheten i undersjøiske liv og korallrevene. Bioluminescens er en godbit for øynene og sjelen.
 • Å reise til Andaman og Nicobar fra fastlandet i India eller i utlandet er ganske enkelt med fly. Ferger går en eller to ganger hver uke. Indiske byer som Kolkata, Bengaluru eller Chennai er de eneste stedene som øya er tilgjengelig på.
 • Nok en gang er de lokale leddene vert for de mest utsøkte sjømatdelikatessene. Maten er ganske i den dyre enden; men med lokale guider kan vi omtrent finne det beste etter vår smak og lommebok.
 • En samling av 572 strålende og frodige øyer, stedet er en eksotisk vert med luksuriøse hoteller og feriesteder å velge mellom. For et uavbrutt og rolig opphold ville Sea Princess Beach Resort i Wandoor være et godt valg; den avanserte Silver Sand Beach Resort eller de lokale oppholdsmulighetene er flotte å nyte og dvele i øyeblikkene.
 • Medisinske butikker og sykehus er tilgjengelig i større byer som Port Blair. Det er imidlertid tilrådelig å ha med seg foreskrevne medisiner, og spesifikke merker er kanskje ikke tilgjengelige.

3. Coorg:

Bryllupsreise -steder i Coorg i desember

Coorg, også kjent som India i Skottland, er rikt på sine naturlige omgivelser, naturskjønnhet og behagelig vær. Regnet blant de beste bryllupsreisedestinasjonene i India i desember, har den flotte turistattraksjoner med sine flotte fjell, fossefall, vakkert utsmykket tibetansk kloster og kaffeplantasjer. Den rolige auraen gjør det til det rette stedet for parene som leter etter en tid med avslapning og nytelse.

 • Coorg tilbyr mange økonomiske alternativer for et par å nyte det meste av tiden sin. De kan unne seg eventyrsport som trekking, elverafting, fugletitting, eller kan følge mer sublime aktiviteter som sightseeing på kaffeplantasjene, Pushpagiri Wildlife Sanctuary eller Dubare Elephant Camp. Parene kan til og med slå leir under åpen himmel hvis man ønsker å slå drømmer fra bøttelisten!
 • Coorg er tilgjengelig med bil; par som reiser langt fra steder bør imidlertid nå byen Bangalore med buss eller fly, før en biltur til Coorg. Du kan også nå Coorg med tog, der Mysore ville være din nærmeste jernbanestasjon, og resten av reisen burde gjøres på vei.
 • Restauranter og hytter i alle størrelser er tilgjengelige for et komfortabelt opphold.
 • Mens de er i Coorg kan par nyte det rike lokale kjøkkenet som inkluderer Pandhi -karri, bambusskudd -karri, som er blant favorittene til lokalbefolkningen.
 • Medisiner og sykehusfasiliteter er tilgjengelige i Coorg i nødstilfeller.

4. Kerala:

Bryllupsreise steder i Kerala i desember

Tropiske strender, majestetiske elefanter, bakvannssjøer, utrolige skikker og tradisjoner- Kerala er et av de stedene i India som må gå på listen over de beste bryllupsreisedestinasjonene i India i desember. Med temperaturen akkurat på 30ºC til 23ºC, er tiden ideell for å planlegge en ferie etter bryllupet. Strendene her er rolige, beroligende og veldig avslappende. Det er et flott sted for de nygifte som leter etter en mulighet til å kjenne hverandre.

Med 14 distrikter som tilbyr unike underverk å se, er stedet vanskelig å løse opp på en ukes tid. Desember ønsker spesielle attraksjoner velkommen, for eksempel theyyam under ‘Pattulsavam’-festivalen og årlig Kambala-okseløp på Bekal, Guruvayur Ekadasi i Thrissur, strandkarneval i Kovalam,‘ Karthigai’- lysfestivalen og karneval ved slutten av året på Kochi.

 • For en bryllupsreise i Kerala kan det være at de nygifte må velge turens art. Hvis du vil være en del av festligheter, gå til Thrissur eller Bekal i desember; for shopping og karneval er Kochi og Thiruvananthapuram en go-to; Hvis ferien ønsker det, drar de glitrende bakvannene til Allepey.
 • Kerala er lett tilgjengelig med luft, vann og land. Det er godt forbundet gjennom det store nettverket til jernbane og motorveier. Det er 4 internasjonale flyplasser for besøkende som flyr.
 • Restauranter, hoteller, hytter og offentlige hvilehus er allment tilgjengelig i hele Kerala.
 • Et bredt utvalg av sjømat og lokal mat er tilgjengelig for å oppleve. Rettene laget av kokos er en spesialitet i Kerala -staten, og maten er generelt krydret.
 • Medisiner og sykehusfasiliteter er allment tilgjengelige og lett tilgjengelige.

5. Goa:

Bryllupsreise i desember i Goa

Goa er kjent som en av de fineste og romantiske strendene i India. Det fine med dette stedet er noe du ikke vil gå glipp av. Dette er et flott sted å besøke i desember månedene, da de arrangerer de beste jule- og transefester du noensinne vil se. Å tilbringe tid med din kjære her er absolutt verdt å oppleve. Nord -Goa har flere boliger for å fylle hjertene dine med sin fantastiske skjønnhet.

Strendene, Bom Jesu basilika, Temple of Bodgeshwar og berømte markedsplasser holder oss til stedet mens Sør -Goa har de vakre Dudhsagar -fossene og de forlokkende monumentene fra portugisernes tid. Interessant nok feirer Goa våren i løpet av desember mens resten av landet er om vinteren!

 • Sommerfuglestranden og alle andre mengder strender tilbyr noen koselige og private øyeblikk for parene. Man kan velge en romantisk båttur på stedet og se solnedgangen sammen.
 • Perioden mellom oktober og februar er vår i Goa, og dermed er desember et favorittvalg for en pittoresk utflukt på en bryllupsreisedato.
 • Dabolim lufthavn ligger omtrent 26 km fra Panaji, hovedstaden i Goa. NH4 og NH17 tilbyr en minneverdig tur hvis du reiser med bil. Det er godt forbundne jernbanestasjoner- Vasco da Gama og Madgaon.
 • En 4/5-dagers tur ville være ideell for å besøke en av de vakreste stranddestinasjonene i verden.
 • Len deg tilbake og slapp av på et sted der øst møter vest. Kjøkkenet er mer på samme måte- utsøkt, men mangfoldig. Ikke glem å prøve BEBINCA, Goas favorittsøtt og deres kystdelikatesser!

6. Daman og Diu:

Daman og diu

Daman og Diu, de to små byene på unionens territorium er ganske berømte for sine romantiske steder og steder som gjør det til et topplasser for bryllupsreise i India. Den beroligende sanden og de svaiende kokosnøtttrærne på disse strendene vil garantert fascinere deg og din partner. I tillegg til disse er de historiske arvene fra stedet som strekker seg i rundt 2000 år. Den rolige og rolige atmosfæren og de gamle monumentene gjør dette stedet til det perfekte reisemålet for unge par å få en forfriskende opplevelse nær naturen.

Mer enn 600 km skiller begge byene på veien, og det er bedre å velge ett reisemål hvis oppholdet er kort. Været her er alltid mildt og moderat; desember vil imidlertid være den beste tiden på året for å se den fantastiske blandingen av sol, sand og sjø.

 • Nagao -stranden og mange andre er trygge, eller svømming, og besøkende kan unne seg vannsportsaktiviteter. En av få svarte sandstrender, Jampore -stranden, ligger også i Diu. Kolonialfort og kjente kirker tilbyr like fascinerende opplevelse.
 • Den rike kulturen og festligheten til Daman og Diu er stort sett på topp i løpet av desember måned, og det er et godt valg hvis paret foretrekker et yrende natteliv.
 • Sidene av fagforeningsområdet er omsluttet av Arabiahavet og de indiske delstatene Gujarat og Maharashtra. Hvis man skal reise med fly, er Mumbai den nærmeste innenlandske og internasjonale flyplassen til Daman og Diu, og ligger i en avstand på 193 km. Vapi jernbanestasjon er jernbanestasjonen som ligger nærmest Daman og Delwada jernbanestasjon til Diu. NH8 kobler stedets veinett.
 • Busstjenester er tilgjengelige for skogattraksjoner og til og med billige sykkelutleie for en rask tur rundt i byen. Et bemerkelsesverdig rent sted med uberørte strender Diu har litt mer å tilby for sightseeing enn Daman.
 • Alkohol er lovlig på både steder og feriesteder, inkludert puber, diskotek osv.
 • Matvalget ligner på kjøkkenet i Goa, og begge er stort sett kyststeder.

7. Jodhpur:

Jodhpur

Jodhpur, som ligger i nærheten av Thar -ørkenen, er et sted med kjente monumenter og fort. Selve navnet fremkaller bilder av praktfulle festninger, utsøkt utformede havelies og overdådig utsmykkede elefanter. Hva er mer tilstrekkelig enn å unne seg overdådighet og kunst i begynnelsen av et nytt liv! De pulserende basarene på Jodhpur vil gi en en kongelig touch til shopping. Jodhpur heter rett og slett Sun City. Du kan fange bekkene til de første solstrålene som strømmer gjennom vinduet ditt om morgenen i bryllupsreiseoppholdet. Dette stedet er bemerkelsesverdig og er sikkert en av de mest utsøkte byene du kan besøke med kjæresten din.

 • En av de største indiske fortene, Mehrangarh, ligger 400 fot over byen og er et must-see under besøket.
 • Mandore Gardens huser et regjeringsmuseum, en ‘Hall of Heroes’ og all sin prakt fra den forgangne ​​tiden bringer en mystisk spenning til en minneverdig tur.
 • Hold hendene på din kjære og se på den fascinerende utsikten over Jodhpur fra Masuria Hills Garden. De mange monumentene, fortene og innsjøene vil etterlate en i ærefrykt.
 • Jodhpur er hjemmet til Umaid Bhawan Palace- en av de største private boligene i verden, Jaswant Thada- en bemerkelsesverdig marmorarkitektur og Kailana Lake. Et opphold på 2 eller 3 dager ville være ideelt for bryllupsreise.
 • Vanlige innenlandsflyvninger er tilgjengelige på Jodhpur flyplass, og andre transportnettverk som jernbane og vei er like praktiske og utbredt.
 • De populære varene i Jodhpur er Antikviteter, Bandhini, Mathaniyas røde chili og fottøy.
 • Bo på Jodhpur er lett å finne og faller inn i prisklassen for et generisk turiststed i India.
 • Matvarene her har stort sett forlenget holdbarhetstid og er påvirket av de innfødtes bellicose -livsstil.

8. Agra:

Destinasjoner for bryllupsreiser i desember i Agra

Agra er en historisk by som ligger i Gamle Delhi. Det er kjent for den berømte Taj Mahal som ble konstruert etter ordre fra Mughal -keiseren Shah Jahan for kona Mumtaz, og dette gjør den til en av de beste bryllupsreisedestinasjonene i India og over hele verden. Dette stedet er en nydelig attraksjon og besøkes av mange romantiske og nygifte par som ville være interessert i å utforske skjønnheten og kulturen i denne byen.

 • Det arkitektoniske symbolet på kjærlighet, Taj Mahal, vil gi en filmisk hyllest til kjærligheten din.
 • Tilbring tid sammen for å avdekke finurligheter ved det verdensberømte monumentet vil få en til å bli forelsket igjen.
 • 400 turister får lov til å se arkitekturens skjønnhet i løpet av fullmånedager om en måned.
 • Andre flotte monumenter som UNESCOs verdensarvliste, Agra Fort og Fatehpur Sikri er også et must-besøk.
 • Siden været på Agra er på den høyere siden, er desember en perfekt tid for sightseeing.
 • Mughals har satt uutslettelige avtrykk på kjøkkenet på stedet. Kjøtt, krydder og rike karriretter er sterkt kjent i denne byen.

9. Khandala:

Khandala

Khandala ligger i Western Ghats of Maharashtra, en vakker åsstasjon som er full av naturskjønne attraksjoner, steder og turistattraksjoner. Været på dette stedet er helt fantastisk, og det er virkelig et flott sted å gå på bryllupsreise. Velsignet rikelig med naturens skjønnhet, vil man aldri ønske å komme tilbake fra en tur til denne bakkestasjonen. Den kjølige vinden, daler, slake åser og fosser er altfor perfekte til et sted å være når du er forelsket.

 • Nyt å besøke alle de store sightseeingene i Khandala som Bushi Dam, Lonavala Lake, Amrutanjan Point, Lohagad Fort, Rajmachi Point.
 • Kune -fossene er et ideelt pikniksted. Tiger’s Leap tilbyr en fantastisk utsikt fra 650 meter fra innsjøene, fossene og dalene. Ekkopunktet er en stor fascinasjon for par.
 • For eventyrlystne ånder er det også muligheter for trekking, rafting, etc..
 • Khandala -kjøkkenet tilbyr generisk sørindisk mat. Hurtigmat er også et alternativ å velge mellom.
 • Stedet er veldig imøtekommende og rolig og koselig. Derfor er omfanget av oppholdet de besøkendes skjønn.
 • Ekvira Devi Festival er en å se etter.

For en minneverdig, men lommevennlig bryllupsreise, vet du nå hvilke steder du skal velge mellom. Det være seg Khandala eller Kerala; Vi ga deg en oversikt over hvordan stedet er og hvordan du kan gjøre oppholdet ditt akkurat som du vil ha det! Hvis du synes denne artikkelen var nyttig, gi oss beskjed om tankene dine ved å skrive i kommentarfeltet nedenfor.