Blant alle nordøstlige delstater i India er Manipur av spesiell betydning for bryllupsreise. Det er en av delstatene til syv søstre i India. Den har noen av de vakreste stedene i landet og har også fantastisk natur. Som Nepal og Arunachal Pradesh, inneholder Manipur også en rekke turistmål som overrasker besøkende og turister nå og da.

Bryllupsreise steder i Manipur

Det er også mange bryllupsreise -steder i Manipur, som diskuteres i denne artikkelen. Manipur er i utgangspunktet kjent for sin betydning og bidrag til indisk, selv om det er en underutviklet stat (nå er det en utviklet stat). De beste og romantiske bryllupsreisedestinasjonene i Manipur er som følger.

Beste vakre bryllupsreise steder i Manipur med bilder:

1. Imphal:

Bryllupsreise steder i Manipur med bilder-imphal

For det første har vi fått Imphal som er et av de vakreste stedene i Manipur. Stedet sport ekstrem naturlig skjønnhet sammen med tonnevis av fasiliteter for besøkende. Stedet er fylt med grønt, og det er også hovedstaden i den nordøstlige delstaten Manipur.

2. Ukhrul:

Ukhrul

Vil du vite de beste bryllupsreise -stedene i Manipur? Ukhrul er en av de beste bryllupsreisedestinasjonene i Manipur. Stedet har en rekke små og mellomstore hoteller og midlertidige bosteder for sine besøkende. Folk på dette stedet er veldig vennlige, og de viser ofte sin største beundring overfor turisten og de besøkende.

3. Bishnupur- Beste nydelige stedet i Manipur for bryllupsreise:

Bishnupur

Dette er et av de viktigste religiøse stedene i Manipur. Det er også en av de mest besøkte byene i Manipur. Stedet er kjent for sine skjønnhets- og tilbedelsessteder. Det er mange gamle templer i denne byen som også er ganske populære blant innfødte og utenforstående.

4. Thoubal:

Thoubal

Et annet fantastisk bryllupsreisedestinasjon i Manipur er Thoubal, som er et av de mest besøkte stedene i Manipur av utlendingene. Man kan få øye på en rekke interessante ting på dette stedet. Du vil bli overrasket over den pittoreske naturskjønne skjønnheten på dette stedet.

5. lysekrone:

Bryllupsreise steder i Manipur med bilder-lysekrone

Har du noen gang vært i Manipur? Chandel er i utgangspunktet der du går til Manipur (gateway). Stedet er av enorm politisk betydning og tiltrekker seg mange besøkende og turister som kommer fra hele verden på årlig basis. Man vil ikke forlate dette stedet når de først har kommet hit.

6. Senapati- Et fantastisk sted for bryllupsreise i Manipur:

Senapati

Dette stedet er populært blant folket i dette landet. Hvis du leter etter de beste bryllupsreisedestinasjonene i Manipur, kan dette være den rette for deg. Dette stedet sies å bevare og vise den naturlige skjønnheten til dette stedet. Hvis du noen gang kommer til Manipur, ikke glem å besøke dette stedet.

7. Tamenglong:

Tamenglong

Stedet ligner ganske på Chanel (diskutert tidligere), og det er store flora og fauna som tiltrekker tonnevis av besøkende hvert år. Folk fra hele landet kommer for å besøke den vakre naturen til dette stedet.

8. Moreh- Beste bryllupsreise-stedet i Manipur:

Bryllupsreise steder i Manipur med bilder-moreh

Dette er et av stedene i Manipur som kan holde de unge parene opptatt. Dette er et markedsområde i Manipur og også et av de beste bryllupsreise -stedene i Manipur. Stedet viser noen av de beste butikkene som selger håndverksverktøy og utstyr som er laget her. De slags tingene som selges her er veldig populære, og du får dem ikke noen steder.

9. Kakching:

Kakching

Sist, men ikke minst, er dette et populært historisk sted, i tillegg til et av de mest kjente bryllupsreise-stedene i Manipur. Det er en rekke museer, innsjøer, kulturelle plattformer osv. På dette stedet som holder besøkende opptatt og overrasket. Det er også veldig populært blant lokalbefolkningen.

Så hvis du planlegger å besøke Manipur snart i bryllupsreise, er disse stedene det beste du bør dra til først. Fantastisk naturskjønn utsikt, kulturfylte museer, summende markeder fulle av lokale godbiter å ta tilbake og en stemning, generelt så veldig kjærlig og varm – Manipur skal aldri skuffe og bare gjøre din første tur sammen som mann og kone enda mer minneverdig … Så begynn å planlegge allerede, og sett deg i gang for den mest spesielle turen i livet ditt sammen. Fyll ut oss med hvordan din opplevelse var. Tilbakemeldingene dine hjelper oss bare med å hjelpe deg og våre andre lesere bedre, så vær så snill å skrive inn det samme. Vi elsker å høre fra dere alle og ønsker lykkelige reiser videre fylt med kjærlighet og latter.