Bryllupsreiser er en av de viktigste hendelsene i livet ditt. Noen ganger er du imidlertid stram på budsjettet på grunn av uforutsette omstendigheter. Men burde penger være grunnen til å ødelegge bryllupsreisen? Nei. Planlegg en tur til en av disse og ha den drømmebryllupsreisen på et budsjett!

Fantastiske bryllupsreise -steder på et budsjett:

1. Srinagar:

Srinagar budsjett bryllupsreise destinasjoner

Hvis det er et paradis på jorden, er det her. Srinagar, hovedstaden i Jammu og Kashmir, er full av frodige daler, glitrende innsjøer, høye fjell og pittoresk natur. Det er det perfekte reisemålet for en bryllupsreise, og bare et besøk i byen er nok for en minneverdig tur med din bedre halvdel.

2. Goa:

Goa bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

En av de beste bryllupsreisedestinasjonene i India med et budsjett, den kan defineres med bare tre ord- sol, sand og sjø. Det er et verdensberømt bryllupsreise -sted, som tiltrekker seg mennesker fra hele verden. Med sine uberørte strender, pittoreske utsikter, yrende natteliv, deilig sjømat og kjølt kultur, er det en av de kuleste bryllupsreisedestinasjonene i verden.

3. Coorg, Karnataka:

coorg-karnataka bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

Skottland i India, Coorg er kjent for sin overflod av naturlig skjønnhet. De oransje frukthagene, den søte lukten av kaffe som fyller luften og det frodige grøntområdet rundt gjør det til et av de beste stedene for en koselig bryllupsreise.

4. Nainital, Uttarakhand:

nainital-uttarakhand bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

Nainital er en av de mest romantiske åsstasjonene i India, populær blant bryllupsreise, som alltid er full av turister. Par kan nyte det frodige grøntområdet, de snødekte fjellene, båtturer, vakre innsjøer blant andre fengslende steder, til en rimelig pris.

5. Shimla, Himachal Pradesh:

shimla-himachal-pradesh bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

Shimla har tiltrukket seg bryllupsreise siden uminnelige tider. Med fred og ro som det besitter, kan ingenting slå den romantiske vibben som Shimla tilbyr. Denne vakre åsbyen er et perfekt tilfluktssted for par å oppleve en tur etset inn i minnene deres.

6. Lakshadweep -øyene:

lakshadweep-øyer bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

Lakshadweep er fylt med eksotiske og ubebodde strender. Par som leter etter litt “vi -tid” kan ikke finne et bedre sted enn Lakshadweep på bryllupsreisen.Kontrasten i det blåaktige grønne vannet og den hvite sanden er en godbit for øynene. Bestill en av strandhyttene der, og nyt din bryllupsreise i king-size!

7. Ooty, Tamil Nadu:

ooty-tamil-nadu bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

En av de mest berømte bakkestasjonene i India, den ligger i Nilgiri Hills. Med attraksjoner som Botanisk hage, Rose Garden, Ooty Lake og Dodabetta -toppen, er det det perfekte stedet for en romantisk tur med kjæresten din. Åsene, trærne, hele atmosfæren på stedet vil bo hos deg lenge etter at du har kommet tilbake; slik er sjarmen hvis Ooty!

8. Darjeeling, Vest -Bengal:

darjeeling-vest-bengal bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

Dette er en av de vakreste bakkestasjonene, og vil sikkert gjøre bryllupsreisen din minneverdig. De store teplantasjefeltene og de høye ruvende fjellene gir den perfekte kontrasten for en fantastisk utsikt. Til slutt bør man absolutt ikke gå glipp av togturen der, for det er det beste!

9. Backwaters, Kerala:

backwaters-kerala bryllupsreise-steder-på-et-budsjett

Kerala er kjent som Guds eget land, og med rette. Bakvannene danner et unikt gitter av innsjøer, kanaler og elver. På bryllupsreisen kan du leie en husbåt i elven og ha en koselig tid med den spesielle, på bakgrunn av vakre grøntområder og kokosnøttplantasjer. Dette besøket vil ta mye tid å synke inn!

Hvorfor bekymre deg for budsjettet når du har disse stedene på planlisten!!