Maldivene er en gruppe øyer i Det indiske hav som er en drøm for bryllupsreise for nesten alle par. De bortgjemte øyer, skinnende hvite strender, glitrende sand, korallrev og akvamarinliv gjør det til et levende paradis på jorden! Du kan betrakte det som ditt perfekte bryllupsreisedestinasjon hvis du vil ha noen utsøkte dykkesessioner eller et rolig tilfluktssted til noen eksklusive spa! Avhengig av humør og valg, er her de beste bryllupsreisedestinasjonene på Maldivene:

Beste bilder av bryllupsreise steder på Maldivene:

1. Manta Point:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Manta Point

Manta Point er et av de mest ettertraktede stedene for bryllupsreise på Maldivene. Det er et dykkested hvor du kan se tusenvis av manta stråler. Etter å ha sirklet over korallrev og blitt renset, glir de over til det grunne vannet for å mate på plankton. Hvis du besøker Maldivene, må du ikke gå glipp av denne fantastiske dykkeropplevelsen.

2. Alimatha Island:

Bryllupsreise steder på Maldivene

Ligger ved østkysten av Maldivene, kan du besøke denne destinasjonen for enhver form for vannaktivitet; for eksempel dykking og snorkling. De skinnende strendene er omgitt av grønne landskap og fantastiske naturskjønne landsbyer.

3. Bluetribe Moofushi:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Bluetribe Moofushi

Dette dykkestedet er en av førsteklasses destinasjoner for et utall vannsport; inkludert- dykking, snorkling, vindsurfing, kajakkpadling og pedalbåt. Du kan også se en rekke hvaler, manta stråler og fisk mens du nyter et romantisk cruise eller en spasertur ved strandlinjen.

4. Utheemu Ganduvaru:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Utheemu Ganduvaru

Hvis du vil få et glimt av historiske Maldivene, kan du besøke øya Utheemu. Utheemu Ganduvaru var den offisielle residensen til Sultan Mohamed Thankurufaan, som var kjent for sine heltedåd og mange bidrag til de gamle Maldivene.

5. Hukuru Miskiiy:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Hukuru Miskiiy

Den gamle fredagsmoskeen er nok en av de berømte bryllupsreisedestinasjonene på Maldivene. Dette er den eldste moskeen på øya og har utsøkt interiør designet med korallstein og kunstverk av gamle arabiske skript. Det er også praktfulle graver til minne om forskjellige sultaner og herskere på denne øya.

6. Nasjonalmuseet:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Nasjonalmuseet

Hvis du er på jakt etter historiske steder å besøke på Maldivene på bryllupsreise, kan du selvsagt vurdere Nasjonalmuseet. Dette museet huser alle de gamle gjenstandene på Maldivene som snakker om øyas rike historiske arv.

7. HP Reef:

Bryllupsreise steder på Maldivene - HP Reef

Dette er nok et berømt dykkested på Maldivene. Ligger i Nordlige Male -atollen, er dette et utsiktspunkt for vakre korallrev og et utvalg av flerfargede fisker. Hvis du er naturbeundrer og elsker den rike havfloraen og faunaen, er dette stedet å være!

8. Bananrev:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Banana Reef

Bananrevet har sitt navn fra formen som en banan, og er enda et legendarisk bryllupsreisedestinasjon på Maldivene. Som strekker seg opptil 300 meter fra nord til sør og ligger i Nord -Male, vil du bli overrasket over mangfoldet av vannlevende liv her. Dette inkluderer- Napoleon leppefisk, bannerfisk, moray ål, etc..

9. Sun Island Resort and Spa:

Bryllupsreise steder på Maldivene - Sun Island Resort and Spa

Dette tropiske stedet i Sør -Ari -atollen regnes som det beste stedet på Maldivene for bryllupsreise av mange. Dette feriestedet er utsmykket med store grøntområder, vakre blomster og laguner, og gir deg en sanntidsopplevelse av øya!

Når du velger Maldivene som bryllupsreisedestinasjon, kan du være trygg på at det ikke kommer til å angre. Hver av dine lidenskaper vil gå i oppfyllelse blant de prikkede øyene, de rolige strandlinjene eller de utsøkte feriestedene. Den beste sesongen å reise til disse øyene er i løpet av november og april. Dette er perioden hvor det ikke er mye regn, og du kan utforske dette rolige tilfluktsstedet til det fulle!