Vil du feire kjærlighet og forening med din sjelevenn? Kan noe sted være bedre enn Punjab -ferier? Nettstedet vil sikkert komplimentere stemningen med sitt vakre landskap og ville vær. Du kan nyte kvalitetstid med din bedre halvdel ved å besøke vakre turistattraksjoner. Punjab har ekstremt klima både sommer og vinter. En stat er et kulturarv og rik på kultur. På grunn av god fruktbar jord og vannforsyning er landet jordbruksbasert. I India er det største nr. av stålfabrikker er fabrikker i Punjab. De har leppesmakende mat som er fantastisk. Du kan finne all forskning gjort for deg og din kjære for å få en minneverdig tur til Punjab. Den beste tiden å knytte bånd til din ektefelle og ære intimitet er en bryllupsreise.

Beste bryllupsreisedestinasjoner i Punjab med bilder:

1. Amritsar:

Dette navnet Ramdaspura kjente opprinnelig Amritsar. Det er en berømt by som huser Det gylne tempel. Ikke bare det, men det er også stedet der Jallianwala Bagh ligger! Hvis du vil føle roen knyttet til religiøse steder, er det en av de beste stedene å besøke.

Amritsar

 • Romantiske ting å gjøre: Det er mange badeland for paret å utforske og ha det gøy i sprutende vann.
 • Den beste måten å nå: Amritsar direkte tilkobling til mange byer og flyreiser er ikke i det hele tatt tidkrevende, og det er ikke noe problem å skynde seg.
 • Andre attraksjoner: Det finnes forskjellige andre helligdommer og steder å besøke, som Akal Takht, Tara Taran Sahib, Bathinda Fort, Kaiser Bagh Park, Maharaja Ranjit Singh Panorama, Wagah Border, Rambagh Garden, Summer Palace of Maharaja Ranjit Singh, Maharaja Ranjit Singh Museum, Harike Wetland og Bird Sanctuary, Durgiana Temple og Khalsa College Bathinda Fort til stede for å besøke her.

2. Chandigarh:

Det er en av unionens territorium hovedstad i både Haryana og Punjab. Det er en vakker by med hyggelig vær hele året. Du kan til og med gi kona din armbåndet, ettersom hun sikkert vil kreve det etter å ha sett Bangla -hagen. Det er utvilsomt de beste bryllupsreise -stedene i Punjab.

Chandigarh

 • Romantiske ting å gjøre: Gå hånd i hånd med partneren din for å nyte utsikten over Pinjori Garden. Du kan også dra nytte av andre aktiviteter som å slappe av på rock garden, handle på sektor 17 med din ektefelle som er ivrig etter å utforske Chandigarh med deg.
 • Den beste måten å nå: Chandigarh har utmerket forbindelse med andre nabobyer gjennom riksveien 1. Fra jernbanestasjonen kan du ta bil, taxi eller buss for å nå et hvilket som helst sted i byen.
 • Andre attraksjoner: Flere turistattraksjoner som Leisure Valley, The Rock Garden, Shanti Kunj, Chhatbir Zoo, Rose Garden, Le Corbusier Center, Government Museum and Art Gallery, Sarkaria Cactus Garden, Morni Hills Timber Trail, Butterfly Park, Yadvinder Garden, Garden of Fragrance, Chandigarh botaniske hage og naturpark, Sukhna Lake Chhatbir Zoo, Terraced Garden og International Dolls Museum er fantastiske å besøke.

3. Jalandhar:

Jalandhar ble oppkalt etter en demonkonge; han ble også inkludert i Mahabharata. Rik på kulturarv, kultur og religionshistorie.

Jalandhar

 • Romantiske ting å gjøre: I utkanten av Jalandhar finner du vann og underholdning som er best å besøke hvis du og din ektefelle søker eventyr. Den har også spennende turer, matfester og hage med landskapsarbeid for å avslutte den med en vakker kveld.
 • Den beste måten å nå: Buss eller bil eller jernbane er den beste måten å nå Jalandhar, siden den ikke har god forbindelse med flyreiser. Hvis du er ivrig etter å komme gjennom flyet, er ruten gjennom Amritsar.
 • Andre steder å besøke: Jalandhar har flere turistattraksjoner som Pushpa Gujral Science City, Imam Nasir Masjid, Tulsi Mandir, Devi Talab Mandir, Shaheed-E-Azam Sardar Bhagat Singh Museum, Wonderland Theme Park, Shiv Mandir, St. Mary’s Cathedral Church, Company Bagh, Prithvi’s Planet, Rangla Punjab Haveli og Sheetla Mandir.

4. Ludhiana:

Ludhiana, en gigantisk by, har sin andel av naturområder og er den store industribyen Punjab.

Ludhiana

 • Romantiske ting å gjøre: Hvis du og din partner vil investere sjelen din på noen guddommelige og fredelige steder, er dette det beste stedet for deg. Og hvis du er ute etter roser til din rosenrøde kone, så er Nehru rosehage det beste stedet å besøke.
 • Den beste måten å nå: Ludhiana har god forbindelse med tog fra Delhi. Og har også direkteflyvninger fra mange steder. Det er enkelt å koble til og kontakte direkte.
 • Andre steder å besøke: Disse inkluderer Lodhi Fort, Tiger Zoo Rural Heritage Museum, Punjab Agricultural University Museum, Maharaja Ranjit Singh War Museum, Gurudwara Charan Kamal, Phillaur Fort, Nehru Rose Garden og Deer Park.

5. Patiala:

Patiala, en kjent fyrstedat i Punjab. Det er den fjerde største byen i landet.

Patiala

 • Romantiske ting å gjøre: Sheesh Mahal kan være veldig romantisk ettersom Rani elsket å se seg i speilet. Det samme gjør alle damene.
 • Den beste måten å nå: Patiala har ikke flyplass, men det er ingenting å bekymre seg, da nærmeste flyplass er Chandigarh (58 km unna). Det er vanlige transportmidler med buss og tog.
 • Andre steder å besøke: Qila Mubarak -komplekset, Moti Bagh -palasset, Banur, Darbar Hall Samana, Baradari -hagen, Sheesh Mahal, Bir Moti Bagh -helligdommen, Kali -tempelet og Lachman Jhoola – dette er noen av de utmerkede arkitektoniske eksemplene som denne byen er fylt med.

6. Bhatinda:

Bhatinda ble kjent som ‘innsjøens by’ på grunn av den kunstige konstruksjonen. En liten historisk by i Punjab. Den eldste byen i staten.

Bhatinda

 • Romantiske ting å gjøre: Hva er den beste måten å knytte bånd til å gå til Mahal og føle rikdommen til kongene og dronningene. Måten de pleide å leve og gjenopplive kjærligheten din igjen.
 • Den beste måten å nå: du kan nå flyplassen i Chandigarh, og derfra kan du ta buss eller taxi som tar nesten 4 timer å nå destinasjonen.
 • Andre steder å besøke: Bhatinda har flere turistattraksjoner som Bhatinda Fort, Qila Mubarak, Bhatinda Zoological Park, Rose Garden, Bhatinda Lake, Lakhi Jungle, Bir Talab Zoo og Dhobhi Bazaar.

7. Pathankot:

Pathankot ligger i krysset Punjab, Himachal Pradesh og Jammu og Kashmir, og er en liten rolig by. Det er også en inngangsport til den hellige grotten Amaranth og en hellig grotte til Mata Vaishno devi.

Pathankot

 • Romantiske ting å gjøre: Hva er mer romantisk enn en foss og naturen rundt er det beste bryllupsreise -stedet for paret å nyte.
 • Den beste måten å nå: Nærmeste flyplass for å nå Pathankot er Amritsar (ligger 119 km unna)
 • Andre steder å besøke: Mukteshwar Temple, Ranjit Sagar Dam Ashapurni Mandir, Kathgarh Temple, Nurpur Fort, Hydraulic Research Station, Shahpurkandi Fort og Kali Mata Ka Mandir er bare noen av stedene å besøke her.

8. Kapurthala:

Har du besøkt Paris? Hvis ikke, kan du besøke Kapurthala som det er kjent som ‘Paris of Punjab’ på grunn av arkitekturen. Guru Nanaks by, dette stedet er et fremtredende religiøst sted for sikher.

Kapurthala

 • Romantiske ting å gjøre: Ønsker du en idyllisk flukt fra byens travle liv og mas, tilbyr Shalimar -hagene deg et enkelt og fredelig sted å besøke.
 • Den beste måten å nå: For Kapurthala må du ta hvilken som helst buss eller tog fra Jalandhar og deretter ta lokal transport.
 • Andre steder å besøke: Jagatjit Palace, Jagatjit Club, Panch Mandir, Kanjli Wetland, Elysee Palace State, Gurudwara, ed Shalimar Garden, Nihal Palace, maurisk moske er turiststedene.

9. Mohali:

En del av Tri-bygruppen Mohali har forskjellige turistattraksjoner. Mohali er kjent for sin cricketstadion, og det er et paradis for shoppere.

Mohali

 • Romantiske ting å gjøre: Hvis du og din kjære liker naturen og dens evige sjarm, er Mataur Lake det beste stedet å besøke og nyte skjønnheten i nærheten.
 • Den beste måten å nå: Mohali er best koblet til veien. Nærmeste jernbanehode og flyplass er Chandigarh. Mohali er 15 km fra Chandigarh.
 • Andre steder å besøke: Disse inkluderer Rose Garden, Silvi Park, Sukhna Wildlife Sanctuary, Mataur Lake, Rock Garden, Sukhna Lake, Mansa Devi Temple, Gurdwara Amb Sahib, Gurudwara Nada Sahib og Punjab Cricket Association Stadium.

Folk i Punjab er veldig imøtekommende, og vi føler mye varme etter å ha møtt dem. Selve staten er vakker og spennende. Det gjør dermed et attraktivt reisemål for en bryllupsreise. Hvis du vil kjenne din kjære og verden rundt deg, kan du sikkert besøke Punjab, ettersom det er et allsidig sted. For matelskere er det det beste stedet å besøke, og naturen er utvilsomt vakker. Hvis vi var i stand til å oppfylle din interesse og samle nok informasjon til deg, så legg igjen en tilbakemelding til oss.

Ofte stilte spørsmål og svar:

1. Når er den beste tiden å besøke Punjab?

Svar: Beste tiden å besøke Punjab er mellom november og mars når været er ideelt for å se på stedet og relativt hyggelig.

2. Hva kan vi kjøpe i Punjab?

Svar: Punjab er kjent for tepper, sjal, Durries og sengetrekk. Ikke glem å kjøpe en typisk type sko som heter Jutties.

3. Hvordan oppleve Punjab på sitt beste?

Svar: “Når i Roma gjør som romerne gjør” et ordtak som betyr å være som folket rundt og ha sarso da saag maki di roti og Patiyala pinne av lassi. Og bruk Dhoti og kurta med Koti slik Punjabi gjør med en turban på hodet og vær en Punjabi på sitt beste.