Bryst er utvilsomt en av de vakreste egenskapene til en kvinnelig menneskekropp. De gir en følelse av fullstendighet til en kvinne og definerer hennes form. Mens noen er velsignet med brystene av “riktig” størrelse, føler de andre seg kompromittert med størrelsesaspektet. Hvis du er en av dem som føler deg “flat”, så les videre for å vite om de beste matvarene for å øke bryststørrelsen naturlig!

Ja! Enkelte matvarer spiller en viktig rolle i å øke bryststørrelsen ved å øke østrogennivået i kroppen. Listen inneholder østrogenrike frukter og grønnsaker, nøtter, tørr frukt, meieriprodukter, sjømat etc. Men, hva er forholdet mellom disse midlene og bryststørrelsen? Finn ut mer i denne artikkelen.

Brystforstørrelsesmatliste

Hvordan hjelper østrogenrike matvarer i å øke bryststørrelsen?

Brystutviklingen er en kontinuerlig prosess i en jentes liv og skjer helt fra hun ble født. I puberteten gjennomgår kroppen enorme hormonelle endringer, noe som fører til vekst av brystvev. Størrelsen på brystene varierer fra person til person og bestemmes av forskjellige faktorer som arvelig, kosthold, livsstil og hormoner i kroppen.

Et slikt hormon som er ansvarlig for brystvekst er østrogen. Dette middelet skilles ut av eggstokkene og spiller en avgjørende rolle i å regulere menstruasjonssyklusen og opprettholde bryststørrelsen. Lave østrogennivåer kan føre til mindre og slappere bryster.

For å kompensere for dette tapet, foreskriver leger ofte østrogentilskudd som p -piller til disse damene. Imidlertid fører de til uønskede bivirkninger og kan til og med forårsake permanente endringer i kroppen. En måte å håndtere dette problemet på er naturligvis ved å inkludere rikelig med østrogenrike matvarer. Å ha dem sammen med økte brystøvelser og en sunn livsstil kan resultere i en synlig forskjell i bryststørrelse og form.

Beste matvarer for å øke bryststørrelsen naturlig:

Før du tenker på dyre brystimplantater, operasjoner eller skadelige medisiner, la oss se nærmere på hver av disse brystvekstmatene og forstå deres rolle i økningen i bryststørrelse:

1. Soyamelk og tofu:

Soya er et proteinrikt middel som raskt øker popularitet blant helseentusiaster. Selv forbruket av soyamelk har gått høyt på grunn av de mange fordelene for kroppen. Nyere undersøkelser har vist at Soya inneholder fytoøstrogener, som etterligner naturlige østrogener i hunnkroppen. Det antas at å ha soya i moderate mengder kan føre til at brystene hovner opp og vokser seg større.

Tofu er en annen spiselig form for Soya, som har det høyeste antallet isoflavoner. Imidlertid viser studier også at inntak av overdreven soya kan øke risikoen for brystkreft på grunn av for mye østrogen. (1)

2. Nøtter og tørr frukt:

Nøtter og tørr frukt gir ikke bare gode snacks, men hjelper også med brystforstørrelse. Mat som valnøtter, pistasjenøtter og peanøtter gir riktig mengde østrogen og isoflavoner i kroppen. Tørket frukt som dadler, svisker og tørkede aprikoser inneholder også en høy andel østrogen i kostholdet, sammen med viktige næringsstoffer som fiber, vitaminer og mineraler. (2)

3. Melk og meieri:

Melk og meieriprodukter for brystforstørrelse

Forbruk av meieriprodukter som melk og ost kan gi deg større bryster, sammen med sterkere bein. Spesielt inneholder melk produsert av kyr veldig store mengder kvinnelige reproduktive hormoner som østrogener, progesteron og prolaktin, som oppmuntrer til brystvekst. Kumelk har også en høy fettprosent. Så å konsumere det regelmessig kan multiplisere fettavsetningene i brystene dine for å få dem til å se større ut.

4. Papaya:

Selv om det kan høres skandaløst ut, hjelper Papaya i brystforstørrelse. Sammenlignet med moden papaya inneholder rå eller umoden Papaya store mengder fytoøstrogener, som ligner østrogener, men produseres i planter. Mange mennesker har opplevd en vekst i bryststørrelsen ved å drikke en milkshake tilberedt med rå papaya og melk.

Imidlertid inneholder rå papaya store mengder Papain, noe som kan føre til allergiske reaksjoner og spontanabort. Så det er bedre å sjekke med en lege før du begynner å ha det.

5. Sjømat:

Sjømat er rikt på mangan som har en østrogen effekt på kroppen. Å spise mat som blåskjell, reker, østers, reker og noen typer fisk kan støtte brystvekst på grunn av denne hormonelle etterligningen. De virker ved å øke kjønnshormonene i kroppen og bidra til utvikling av brystvev.

6. Bukkehornkløverfrøekstrakt:

Bukkehornkløver for brystforstørrelse

Fenugreek er en fytoøstrogen urt som kan øke størrelsen på brystene dine. Disse frøene stimulerer produksjonen av to viktige hormoner for brystforstørrelse dvs. østrogen og progesteron. Det er kjent at spirede bukkehornkløverfrø har en konsentrert mengde diosgenin, som er et naturlig østrogen som støtter brystforstørrelse.

7. Linfrø:

Linfrø eller “Alsi” er små frø, men kraftige med næring. De tilbyr en rekke helsemessige fordeler for kroppen, hvor brystforstørrelse er en av dem. Linfrø er rike på lignaner, som fungerer som fytoøstrogener. Å være 800 ganger rik på Lignan enn noen andre frø eller naturlige matvarer, og linfrø kan hjelpe deg med å oppnå større bryster.

8. Frukt:

Fersk frukt som bær, som inkluderer jordbær, tranebær og bjørnebær, er rik på østrogen som kan bidra til å øke koppstørrelsen. (3) Sammen med disse fruktene har matvarer som epler, plommer, aprikoser og fersken også betydelige mengder østrogener i seg. Å ha disse fruktene regelmessig kan hjelpe deg med å få noen centimeter rundt brystene!

9. Wild Yam:

Wild Yam for brystforstørrelse

Wild yam har en sterk østrogen effekt på kroppen, takket være diosgeninet som finnes i den. Akkurat som bukkehornkløver, kan denne maten hjelpe til med å stimulere veksten av brystvevet. (4). Imidlertid tyder studier også på at villglass kan øke væskeansamlingen i kroppen, noe som bidrar til vektøkning og tyngde i brystene. Så det er viktig å snakke med en lege før du bruker den.

10. Sesamfrø:

Sesamfrø er fullpakket med nøttesmak for å få salatene og brødskivene til å smake deilig. Sammen med sine kulinariske fordeler, er disse bittesmå frøene svært fytoøstrogener, som kan regulere østrogenaktiviteten hos kvinner. Ifølge en studie ble det konkludert med at sesamfrø er effektive i utviklingen av brystvevsstørrelse på grunn av tilstedeværelsen av aktive forbindelser som flavonoider og aminosyrer som er tilstede i dem. (5)

Urte Rettsmidler For brystforstørrelse:

Hvis du er interessert i å vite om noen urter og røtter som kan forbedre bryststørrelsen, kan denne informasjonen være nyttig:

1. Pueraria Mirifica:

Dette er en plante som er hjemmehørende i Sørøst -Asia og vokser mye i Thailand. Det er en grunnleggende ingrediens i gammel thailandsk medisin, som er kjent for å fremme ungdommelighet hos en kvinne. Planten er fylt med fytoøstrogener som etterligner østrogenhormonet i kroppen. (6) Dette kan støtte veksten av brystvev. Pueraria er tilgjengelig i pulverform, og du kan kjøpe dem i hvilken som helst nettbutikk.

2. Dong Quai -rot:

Dette er et annet urtemedisin for brystforstørrelse. Dong Quai er mye brukt i Kina for å behandle menopausale symptomer. Mange eksperimenter har vist at roten har østrogenlignende effekter på kroppen og kan bidra til å øke koppstørrelsen. Imidlertid har de samme studiene vist at å ta denne roten i overkant kan forårsake brystkreft. Så det er ikke tilrådelig å konsumere det uten å spørre lege.

Ytterligere tips for brystforstørrelse:

Sammen med de ovennevnte brystvekstmatene, må du også følge disse tipsene for å få større bryster:

Matvarer for å øke bryststørrelsen

1. Yoga:

Yoga er en av de beste måtene å øke koppstørrelsen. Poser som Bhujangasana, Ushtasana, Gowmukhasana, etc., kan forbedre bystenes størrelse naturlig. Ved å øke blodtilførselen til disse organene, kan Yoga også øke den generelle brysthelsen.

2. Øvelser:

Å gjennomføre en grundig brysttrening kan styrke brystmusklene og få dem til å se større ut. Øvelser som håndpresser i brystet, isometriske brystkontraksjoner kan presse ut brystvevet og skape volum. Du må imidlertid gjøre dem regelmessig i minst 2-3 måneder for å merke forskjellen.

3. Massasje teknikker:

En god brystmassasje kan ikke bare øke bryststørrelsen, men også få dem til å se tonet ut. Massasje forbedrer også blodsirkulasjonen til brystene og forbedrer deres generelle utseende.

4. Livsstilsendringer:

  • Oppretthold en sunn vekt.
  • Unn deg et næringsrikt, velbalansert kosthold.
  • Sørg for at du ikke mangler vitaminer og mineraler.
  • Tren minst en halv time per dag.
  • Slutt å røyke, alkohol eller andre vaner som kan ødelegge kroppsformen din.
  • Få regelmessige kontroller og ta rettidige tiltak i tide.

Dette er noen av de beste matvarene som raskt øker bryststørrelsen! Før du begynner å innlemme dem i ditt daglige kosthold, er det viktig å kjenne de dårlige effektene av å ta i seg for mye østrogen. Høye østrogennivåer i kroppen er kjent for å øke risikoen for kreft hos mennesker, så du må bruke dem med forsiktighet. Disse matvarene kan også gi forskjellige resultater hos enkeltpersoner, og i noen tilfeller kan det ikke sees noen resultater på grunn av forskjellige faktorer. Så husk det og begynn å jobbe mot brystmålene dine!