Det er på tide å lære om fordelene med naturlige oljer for brystforstørrelse. Disse oljene er laget av rene planteekstrakter og er effektive for å øke størrelsen på brystet. Ved vanlig bruk kan du merke en forbedring i brystets elastisitet og form, sammen med en liten økning i den totale koppstørrelsen.

Brystforstørrelsesoljer

Er brystforstørrelsesoljer trygge?

Brystforstørrelsesoljer er vanligvis trygge og fri for bivirkninger, ettersom de stammer fra naturlige kilder. Noen av disse essensielle oljene kan imidlertid forårsake allergiske reaksjoner på sensitiv hud. Det er viktig å gjøre en patch -test før du bruker den på et stort område.

MERK: Hvis du ammer, er gravid eller har en familiehistorie med brystkreft, anbefaler vi IKKE disse oljene for deg.

Hvordan fungerer brystforstørrelsesoljer?

Magien til disse oljene ligger i måten du bruker dem på. Ja! Å massere brystene dine med disse oljene for bysteforsterkning kan gi næring til huden og det underliggende vevet. Fettsyrene som finnes i disse produktene blir absorbert av cellene inne og forårsaker en liten utvidelse av størrelsen på bysten din. En god massasje kan også fremme bedre blodsirkulasjon til organene og få dem til å se bedre ut.

Men hvis du venter dramatiske resultater, så la oss advare deg på forhånd. Ingen naturlige metoder, inkludert disse oljene, vil øke koppstørrelsen din fra A til B eller C til D. Du må ty til påtrengende metoder som operasjoner for å oppnå dette.

Naturlige brystforstørrelsesoljer i India:

Her er våre 12 beste brystforsterkende oljer og fordelene deres. La oss se på dem.

1. Kokosolje:

brystøkning olje

Kokosolje er fylt med fuktighetsgivende midler for å forbedre hudens elastisitet og tilføre spenst i brystene. Ved å massere denne oljen langs brystet, kan du bli kvitt strekkmerker og tørrhet som kan forårsake krymping av brystene. Denne oljen har også mange viktige næringsstoffer som hjelper til med bedre blodsirkulasjon.

2. Mandelolje for brystvekst:

brystforsterkende olje

Den nest beste oljen for å øke bryststørrelsen er mandelolje. Mandelolje er kjent for å øke bysten ved å hjelpe til med å øke den totale celleveksten. På en måte hjelper massasje også med å øke blodstrømmen, og dermed også behandle de slapp brystene for å bli mer faste. Vitamin E som er tilstede i denne oljen kan gi huden din fasthet.

3. Olivenolje for brystøkning:

brystvekstolje

Selv om det ikke er tilstrekkelig bevis på at olivenolje kan øke bryststørrelsen, kan vitamin E og antioksidanter som finnes i denne oljen virke på slapphet i muskler. Ved å bruke noen dråper varm olivenolje på brystene kan du tone området rundt det, noe som kan gi et økt utseende.

4. Feddolje for brystforstørrelse:

beste olje for brystøkning

Feddolje har naturlige helbredende egenskaper som kan øke blodsirkulasjonen når den påføres lokalt. Dette kan forbedre helsen til brystvevet og fremme veksten. Det er imidlertid en sterk olje og kan forårsake en brennende følelse på følsomme områder som brystet. Så sørg for å fortynne den med bæreroljer som kokos eller oliven før du bruker den.

5. Lavendelolje for brystvekst:

beste olje for brystforstørrelse

Studier viser at påføring av lavendelolje lokalt kan forårsake forstørrelse av brystvev. Rene ekstrakter av Lavendar etterligner østrogenene i kroppen, noe som kan resultere i bryststørrelse. (1) Imidlertid er denne studien bare begrenset til unge menn med prepubertal gynekomasti, og har ikke vist seg å være effektiv på jenter og kvinner ennå. Du kan velge å prøve en fortynnet versjon av denne oljen regelmessig for å merke en forbedring. Det er en av de beste brystforstørrelsesoljene i India.

6. E -vitaminolje for brystforstørrelse:

bryster vekstolje

Vitamin E -olje er kjent for å gi næring til huden din og holde den myk og smidig. Selv om det ikke spiller noen stor rolle for å øke bryststørrelsen, kan massering av området med denne oljen forbedre bysteformen. Ved regelmessig bruk reduserer oljen brystsakk og øker fastheten.

7. Avokadoolje for brystvekst:

bryster utvidelse olje

En annen olje fra planten som kan brukes til brystforbedring er Avocado. Det er en næringsrik olje som er beriket med vitaminer som D, E og A, som kan støtte veksten av brystvev. Det fremmer også dannelsen av kollagen som forbedrer brystets elastisitet for å gi dem et lite løft.

8. Hybenolje for brystforstørrelse:

beste olje for å øke bryststørrelsen

Hybenolje ekstrahert fra villrosefrø og er mye brukt i aromaterapi. Den har intense fuktighetsgivende og oppstrammende egenskaper som kan forynge brystcellene. Oljen bekjemper også strekkmerker og slapphet i huden. Dette kan hjelpe med å løfte opp brystene dine og få dem til å se definerte ut. Det er en av de mye brukte brystforstørrelsesoljene i India.

9. Jojobaolje for brystforbedring:

mirakelolje for brystforstørrelse

Jojobaolje har talglignende konsistens, og deler lignende pH -nivåer. Det er derfor oljen absorberes raskt av huden og gir dypnærende egenskaper. Det er spesielt gunstig for å øke bryststørrelsen på grunn av de store mengdene essensielle fettsyrer i det. Å bruke denne oljen for å massere bysten din kan gi deg synlige resultater om noen uker.

10. Ylang Ylang -olje for brystforstørrelse:

naturlig brystforsterkende olje

Ylang Ylang eterisk olje er en aromatisk olje avledet fra de gulfargede blomstene på CanangaOdorata-treet. Den inneholder fytohormoner som ligner på hormonene som skilles ut i menneskekroppen. Massere brystene dine med en fortynnet versjon av denne oljen kan redusere sagginess og få dem til å se fastere ut igjen.

11. Soyabønneolje for brystøkning:

organisk brystforsterkende olje

Soyabeolje er kjent for å støtte bryststørrelsesøkning. Visse eksperimenter viste at påføring av soyabønneolje rundt brystene kan stramme musklene og forbedre bysteformen. Eksperter antyder at dette kan skyldes oljens evne til å øke østrogennivået i området, noe som kan føre til en økning i størrelse.

12. Linfrøolje for større bryster:

beste naturlige olje for brystforstørrelse

Linfrøolje vokser raskt i popularitet på grunn av de mange helsemessige fordelene. Sammen med sine medisinske egenskaper kan oljen også hjelpe deg med å få en velskapende byste. Den inneholder omega fettsyrer som gir næring til brystmuskulaturen og øker elastisiteten. Linfrøolje forbedrer også blodsirkulasjonen til organene for å få dem til å se fyldigere ut.

Hvordan bruke brystforstørrelsesoljer?

Det er viktig å bruke disse brystforstørrelsesoljene på riktig måte for å maksimere fordelene:

  • Den valgte oljen må påføres over hele brystet og rundt det. Velg organisk eller hjemmelaget som er fri for kjemikalier.
  • Du må massere den i en sirkulær bevegelse som starter fra utsiden til innsiden.
  • Gjør det i minst 10-15 minutter for å øke blodstrømmen.
  • Når oljen er helt absorbert av huden, ta et rent håndkle og tørk av overflødig produkt.

Sammen med å bruke disse oljene for å øke bryststørrelsen, må du også utføre brystforbedrende øvelser. Disse spesielle treningsøktene utvider brystmuskulaturen og viser deg gradvis en synlig forskjell. De fleste av disse oljene er heller ikke vitenskapelig bevist å være effektive på bryster, men mange kvinner har opplevd gode resultater med regelmessig bruk. Gi oss beskjed hvis du har flere brystforstørrelsesoljer som fungerte for deg!