Tabletter for å øke bryststørrelsen fungerer sikkert! Selv om resultatene kan variere fra person til person, inneholder ingrediensene i pillene som dong Quai, bukkehornkløverfrø, fennikelfrø etc. de naturlige ingrediensene har fytoøstrogene egenskaper som er kjent for å etterligne østrogenhormonet i kroppen og dermed vil øke brystveksten. Men hva er egentlig sannheten om dem? Ta en titt.

De naturlige ingrediensene som er tilstede i de fleste pillene; men det er alltid i beste fall å sjekke ingrediensene før du faktisk kjøper dem. Her er noen flere sannheter du trenger å vite om disse pillene.

Brystforstørrelsespiller

 1. Siden pillene er laget med naturlige ingredienser, vil de sikkert ta mye tid å jobbe. Selv om noen av dere kan se resultater om tre måneder, ser andre det kanskje ikke etter ett år. Verst av alt, det kan være noen bivirkninger for noen. I dette tilfellet er det i beste fall å slutte å bruke dem.
 2. De forskjellige pillene har forskjellige ingredienser i dem, og de tar sin egen tid til å jobbe i kroppen for at du skal se synlige resultater.
 3. Husk at pillene er laget med ingredienser for å øke brystets vekst. Imidlertid er det ingen reelle studier for å bekrefte effekten av dem på kvinnelige bryster. Så ikke vær så sikker på det.
 4. Vi har alle forskjellige systemer, og derfor kan noen av urter som brukes i produktet ha en varierende effekt på hver enkelt.

Så, her er bunnlinjen. Mens de fleste hevder å vise deg resultater, for noen er resultatene synlige med tre måneder, og for noen kan det ikke være noen resultater i det hele tatt. Med dette i bakhodet, ikke la deg påvirke av annonser som hevder suksess. Bruk med et forsiktig ord.

Suksessraten til disse pillene kan bekreftes jevnt. Selv om det kan gjøre underverker for noen, kan andre knapt se noen endring, enn si bivirkninger. Derfor er det noen ting du sikkert må huske på før du kjøper en pille.

 • Velge riktig pille: Brystforstørrelsespiller i India er mange. Å velge den rette blir dermed obligatorisk. Det er derfor tilrådelig å få en legeoppfatning eller ha kunnskap om hva som fungerer for deg og hvordan.
 • Kjenn ingrediensene: Å kjenne ingrediensene er den neste måten å gjøre det på. Du må vite hva som fungerer effektivt for å øke bryststørrelsen og hva som kan være skadelig. Litt forskning på dette vil hjelpe deg med å velge riktig pille.
 • Naturlige ingredienser: Se opp for bruk av naturlige ingredienser i produktet. På denne måten vil du ikke se noen bivirkninger og kan også være sikker på at du bruker et trygt produkt.
 • Kjøpets ekthet: Sørg for at du kjøper fra en pålitelig forhandler. Ikke ende opp med å kjøpe produkter av billig kvalitet, og sørg også for om selgeren faktisk selger ekte produkter.
 • Anmeldelser og tilbakemeldinger: Les nøye gjennom anmeldelser og tilbakemeldinger. De er oftest de ærlige vurderingene av hva folk synes om et bestemt produkt.

For å være på den sikrere siden, kontakt legen din om produktet du må bruke.

6 beste brystforstørrelsespiller (tabletter):

Her er våre 6 beste og effektive brystforstørrelsespiller. La oss se på dem.

1. Brystbombe:

BustBomb lover trygg og naturlig vekst av brystene dine og øker ikke bare størrelsen, men også løfter de slappere. Merket er kjent for sine naturlige og ikke-vanedannende ingredienser. Den er priset til 7445 for 118 ml og inneholder saflor, avionisert vann, sorbinsyre, stearinsyre, Behentrimonium -metosulfat, melketistel etc. blant de mange andre naturlige ingrediensene.

Hvordan å bruke:

Ta en hver dag etter måltidet sammen med et fullt glass vann for best resultat.

2. Bryst Maxx:

Dette er et pålitelig merke og har blitt kåret til den beste brystforstørrelsespillen. Den har en brystforstørrelsesformel av farmasøytisk kvalitet og er derfor bevist som en effektiv. Bustmaxx inneholder ingredienser av høy kvalitet som alle er trygge. Den inneholder fennikelfrøekstrakt, bukkehornkløverfrøekstrakt, villyam, velsignet tistel, Motherwort -ekstrakt, tang, Dong Quai etc. blant de mange andre naturlige ingrediensene.

Hvordan å bruke:

Spis to kapsler om dagen sammen med måltidet. Drikk det med et fullt glass vann. Produktet hevder å vise resultatet i 1-3 måneder, og det beste av dette er synlig etter 6 måneder ved vanlig bruk.

3. Total kurve:

totalkurven er den nest beste pillen å stole på. I tillegg til å øke størrelsen, er det også kjent for å tone og forme bysten for et vakkert bryst. Den inneholder bokhvete blader, dong Quai rot, velsignet tistel, fennikelfrø, brønnkarseblader, svart cohoshrot, damiana blad sammen med andre ingredienser. Pillen er vanligvis paret med Total Curve -oppstrammende krem, og det har vist seg å gi betydelige resultater.

Hvordan å bruke:

Ta 2 kapsler per dag og påfør gelen i en sirkulær bevegelse for best resultat.

4. Curvimax:

En annen populær brystvekstpille er Curvimax. Dette er en urtepille som er indusert med brystforstørrelsesformel og hevder å øke brystets størrelse samtidig som den oppløfter følelsen. Den inneholder vitamin C, D, E, B1, B2, B6, B12, folsyre, pantotensyre, sink, kalsium, jod, GABA, selen etc. blant de mange andre. Det er priset til 11.000.

Hvordan å bruke:

Ta 4 piller daglig de første ukedagene, og du kan redusere dosen til 2 daglig. Bruk daglig for best resultat.

5. Brystaktiver:

Produktet lover å vise resultater på bare to uker og er attesteret for faste, større og strammere bryster. Den er laget av urte ingredienser Vitamin E, salig tistel, bukkehornkløver, fennikel, Dong Quai rot blant de mange andre slike ingrediensene.

Hvordan å bruke:

Ta en pille om morgenen etter frokosten og en om kvelden etter middagen. La det være et mellomrom på 12 timer mellom de to pillene og drikk kun med vann eller fruktjuice.

6. Miracle Breast Enlargement Pills:

Disse pillene er naturlige og er laget av naturlige ingredienser som fennikelfrøekstrakter, bukkehornkløver som er kjent for å stimulere cellene i brystet, og dermed gjøre brystet større.

Hvordan å bruke:

Ta to kapsler om dagen, en om morgenen etter frokosten og en om natten etter måltidet for å se synlige resultater.

Brystforstørrelsespiller Bivirkninger:

Her er noen ting du må være forsiktig med.

 • De naturlige ingrediensene som fenegreek, fennikelfrø etc. er kjent for å forårsake gastrointestinale problemer som sur mage, oppblåsthet etc..
 • Den svarte cohosh kan forårsake leverskade, og Dong Quai er kjent for å forårsake følsomhet for solen.
 • Du kan også begynne å oppleve oppkast, diaré, hudutslett eller andre allergier på huden din.

Selv om alle disse pillene sikrer et 100% resultat, må du alltid huske å passe på symptomene. Å lytte nøye til kroppen din vil fortelle deg hva som faktisk skjer med kroppen din på inntaket. Når det er sagt, se også for endringer. Hvis du finner betydelige endringer, må du kontakte legen din for å se om du utvikler noen bivirkninger som du kanskje ikke er klar over. La oss godta: Forebygging er sikkert bedre enn kur!