Bukser er en slags klær som har sin opprinnelse i den østlige delen av Asia og hovedsakelig bæres fra livet til anklene som dekker begge bena hver for seg. Det er rapportert at de eldste kjente buksene er funnet på Yanghai kirkegård, som ligger i Turpan, Xinjiang, Kina. Dette var mellom 13. og 10. f.Kr. Disse unike herrebuksene var laget av ull, og skrittene var brede og ble hovedsakelig produsert for profesjonelle hestevoktere. Det meste av Europa har brukt bukser siden antikken og til og med gjennom middelalderen. Senere hadde bukser blitt en vanlig klesartikkel i den moderne verden og begynte derfor å bli brukt av både menn og kvinner.

Hvorfor foretrukne bukser?

 • Bukser hjelper deg med å tilby den beste typen profesjonelle og et uformelt utseende.
 • Skreddersydde bukser vil alltid passe kroppen din på best mulig måte.
 • Disse forskjellige typer bukser for menn kan endres i henhold til brukerens behov og ønsker.
 • Bukser kan bli funnet eller tilgjengelig i forskjellige budsjettmønstre, fra budsjettmodeller til og med kostbare.

Viktigheten av bukser:

Bukser har stor betydning, fra å være et mote- og stilplagg til noe mer vesentlig eller nødvendig. Bukser kan enten produseres eller brukes uformelt på best mulig måte for å få den perfekte stilen med stoffstopp, slik at du ser smart ut. Og noen ganger kan også bukser for menn brukes som en nødvendighet – bruk bukser for å holde kroppen komfortabel, akkurat som hesteryttere bruker bukser til. Så viktigheten av bukser vil variere fra person til person.

Hva er egenskapene til bukser?

 • Buksen er veldig behagelig og lett å ha på.
 • De er laget av materialer som bomull, noe som gir plagget maksimal pusteevne og avslapning når du bruker den.
 • Disse buksene for gutter kan enkelt produseres eller endres i henhold til personens kroppsform som vil ha dem.
 • Man kan gå i hvilken som helst passform med bukser som de vil.
 • Det er forskjellige typer buksedesign å velge mellom når du skal kjøpe en bukse.

Fasjonable buksedesigner for menn i India:

Her er listen over buksemodeller for menn med bilder.

1. Bomullsbukse:

Bomullsbukse

Bomullsbukse er den beste typen bukser du kan få på markedet akkurat nå. Disse bomullsbuksene er alltid veldig behagelige og puster også ekstremt godt. Bortsett fra det har utseendet på bomullsbukser alltid vært ganske enkelt.

Buksedesign: Buksens design er vanlig og vanlig, med en rett passform og et lett konisk design. Det er forskjellige beltespenner i livet, sammen med en glidelås og knapp foran.

Stoffer som brukes: Bare bomull brukes som stoff i dette tilfellet.

Matchende antrekk: Dette kan kombineres med en hvit skjorte og en brun loafer.

2. Formelle bukser:

Formelle bukser

Formelle bukser er de beste når det gjelder formelle arrangementer og anledninger. Hvis du er ute etter formelle bukser som vil være perfekte for kontorbruk og kontormøter, bør du ikke lete lenger enn denne buksen.

Buksedesign: Buksens hoveddesign er veldig enkel med en brun farge. Passformen er nesten rett, sammen med funksjoner som glidelåser foran og beltespenner også.

Stoffer som brukes: Bortsett fra bomull, brukes ikke noe annet materiale her.

Matchende antrekk: Man kan ha på seg en skjorte med full ermer og et svart belte og sko.

3. Bukser med brede ben:

Bukser med vid ben

Hvis du føler deg varm og svett i løpet av somrene eller bor på et sted hvor været er veldig varmt og noen ganger blir uutholdelig, kan disse vidbeinte buksene være det beste alternativet for deg. Disse buksene holder bena dine avslappede og pustende.

Buksedesign: Buksedesignet er litt annerledes, der lengden bare strekker seg opp til anklene og har en bred nedre del sammen med en rett passform.

Stoffer som brukes: Lin eller bomull brukes mest i dette tilfellet.

Matchende antrekk: Man kan bruke en halvermet skjorte, sammen med joggesko, med disse buksene.

4. Plisserte bukser:

Plisserte bukser

Denne typen bukser er perfekte for de som ønsker bukser som passer perfekt til kroppen deres. Hvis du ikke liker tynne plagg, vil du ikke like disse buksene, da de vil være litt hudvennlige.

Buksedesign: Buksen har en litt tynn og konisk design mot bunnen og strekker seg stort sett opp til anklene til personen som bærer den.

Stoffer som brukes: Bomull eller lin er det mest brukte stoffet for denne buksen.

Matchende antrekk: Du kan enkelt koble disse buksene med en blå stripet helermet skjorte sammen med brune oxfordsko.

5. Linbukser:

Bukser i lin

Linnebukser kommer på andreplass når det gjelder den beste typen komfort og pusteevne også for bena og kroppen din. Disse linbuksene har en silkeaktig og glatt følelse og vil være et annet stoff hvis de brukes i bomullsbukser.

Buksedesign: Herre linbukse har en veldig enkel design, med stor vekt på utseende. Stoffet er glansfullt og glatt. Det er beltespenner, og buksen har også en konisk passform.

Stoffer som brukes: Hovedmaterialet som skal brukes her er lin.

Matchende antrekk: Kombiner dette med en hvit t-skjorte og hvite joggesko.

6. Bukser med høy midje:

Bukser med høy midje

Dette er en ny og unik type buksedesign, der buksen vil passe deg rett over livet. Den nedre enden av buksene med høy midje vil strekke seg litt over anklene og gi et generelt høyere utseende for alle som bruker denne.

Buksedesign: Buksen har en konisk design mot bunnen og strekker seg bare over anklene. Den passer rett rundt midjen og har belte spenner og en glidelås foran.

Stoffer som brukes: Det meste av stoffet inkluderer bomull; og resten er sengetøy.

Matchende antrekk: Du kan bruke disse buksene med en halvermet skjorte, en lue og et par oxfordsko.

7. Lastebukser:

Lastebukser

Hvis du vil ha avslappede og pustende bukser, bør dette være ditt førstevalg, uten tvil. Cargo bukser er alltid løst montert og dermed perfekt for varme værforhold også.

Buksedesign: Designet er veldig enkelt og enkelt, med lite detaljer, bortsett fra de to sidelommene på buksene. Passformen er rett og avslappet også.

Stoffer som brukes: Bomull er hovedmaterialet som brukes i disse lastebuksene.

Matchende antrekk: Kombiner dette med et par hvite joggesko og en hvit t-skjorte også.

8. Beskårne bukser:

Beskåret bukse

Den beste egenskapen med denne typen bukser er at de bare strekker seg opp til anklene, og derfor holder føttene fra å svette og holder den også pustende. De beskårne buksene har en perfekt konisk design og ser også veldig stilige ut.

Buksedesign: Igjen er designet på buksen veldig enkelt, med rene linjer overalt. Buksen har en avsmalnet eller slank passform og den nedre enden strekker seg bare opp til anklene.

Stoffer som brukes: Bomull er hovedmaterialet som brukes i dette tilfellet.

Matchende antrekk: Du kan bruke disse buksene sammen med en helermet hvit skjorte og brunfargede oxfords.

9. Flared bukser:

Flared bukse

Disse buksene er også kjent som bukser med bunn. Flared bukser som disse var veldig populære på 1990- og 2000 -tallet og er derfor ikke populære i dagens marked. Den unike egenskapen ved buksen er at den er utsvingte bunn.

Buksedesign: Designet er enkelt og enkelt, sammen med den nedre enden av buksen forlenget, og den dekker alle dine føtter og ankler i en sirkulær stil.

Stoffer som brukes: Lin og bomull er de mest brukte stoffene for denne buksen.

Matchende antrekk: Man kan koble en lilla skjorte med ermer sammen med svarte sko med disse buksene.

10. Pinnebukser:

Pinnebukser

Dette er en virkelig unik bukse, med en blanding av både beskårne og lastebukser. Den øvre delen av buksen har en løs passform, mens den nedre delen av buksebuksen har en passform som ligner på avkortede bukser, og strekker seg opp til anklene.

Buksedesign: Buksen har en enkel design, med en veldig skarp og konisk passform, og den nedre delen av buksen ender over anklene. Området langs midjen er løst montert.

Stoffer som brukes: Polyester er det viktigste stoffet som brukes i dette tilfellet.

Matchende antrekk: Du kan kombinere disse buksene med en hvit t-skjorte og et par hvite joggesko.

11. Khaki bukser:

Kaki bukser

Hvis du vil ha en bukse med fargen akkurat som fargen på uniformen til det indiske politidepartementet, bør dette være ditt umiddelbare valg. Fargen på khaki -buksen er enkel, med ikke mange designelementer.

Buksedesign: Buksen har en rett passform og bunnen av buksen når føttene. Den har en litt løs passform og har belte spenner og en glidelås foran.

Stoffer som brukes: Bomull brukes som hovedmateriale i denne buksen.

Matchende antrekk: Du kan bruke blå helermede skjorter med disse buksene, sammen med et brunt belte og sko.

12. Chino bukser:

Chino bukser

Hvis du vil ha en bukse som ser veldig stilig og veldig bra ut i øynene, bør chinos passe perfekt for din smak. Den generelle passformen til chino -buksene er litt på den tynnere siden, og den strekker seg utover anklene.

Buksedesign: Buksen har en enkel design, avsmalnet og en litt slank og tynnere passform. Buksen har belte spenner og glidelåser foran også.

Stoffer som brukes: Bomull er hovedmaterialet, i tillegg til tillegg av elastan.

Matchende antrekk: Du kan bruke en hvit t-skjorte sammen med et par hvite joggesko.

13. Slim Fit bukser:

Slim fit bukser

Hvis du vil at buksene dine skal ha samme lengde som en beskåret bukse, men vil ha litt løstsittende, vil buksene med slank passform gjøre susen for deg. Slim fit bukser er de beste når det kommer til stil og komfortfaktorer.

Buksedesign: Utformingen på buksene med slank passform har ikke så mye å si om, bortsett fra at den har rene linjer med en lett konisk passform og litt løse ender mot buksen. Den strekker seg opp til anklene.

Stoffer som brukes: Polyester er det viktigste stoffet, sammen med ull og elastan.

Matchende antrekk: Du kan bruke denne buksen med en svart t-skjorte og en blazer, sammen med svarte sko.

14. Stripete bukser:

Stripete bukser

Hvis du liker striper på skjortene dine, bør du definitivt få disse stripete buksene også. Hvis du bruker disse stripete buksene til en uformell fest eller en utflukt, får du deg til å se unik ut og skille deg ut fra resten også.

Buksedesign: Utformingen av denne buksen dreier seg bare om stripene, der hele buksens overflate har vertikale striper trykt på den. Den har også en konisk passform.

Stoffer som brukes: Hovedmaterialet som brukes her er bomull.

Matchende antrekk: Du kan kombinere dette med en helermet skjorte og en blazer, sammen med beige sko.

15. Uformelle bukser:

Uformelle bukser

Disse uformelle buksene er de beste alternativene for ikke-offisielle arrangementer eller fester, og vil ha noe veldig annerledes og iøynefallende. Disse uformelle buksene for menn brukes også av de fleste golfspillere.

Buksedesign: Buksen har en vanlig rutete design, med en rett passform og lengden forlenges under anklene. Beltespennene og glidelåsen foran er også til stede.

Stoffer som brukes: Bomull er hovedmaterialet som brukes.

Matchende antrekk: Du kan kombinere dette med en svart halvermet skjorte med disse buksene og de hvite joggeskoene.

16. Kontrollerte bukser:

Sjekket bukse

Disse buksene er også kjent som golfspiller; du vil stort sett se golfspillere iført disse rutete buksene. Det viktigste attraktive elementet i denne buksen for menn er rutete design og total lengde.

Buksedesign: Selv om buksen har en konisk passform og form, er buksens design det som virkelig skiller seg ut blant mengden. Hele overflaten på buksen er fylt med rutete esker. Det strekker seg også opp til anklene.

Stoffer som brukes: Polyester er det viktigste stoffet, sammen med 30% rayon.

Matchende antrekk: Du kan bruke dette med en svart helermet skjorte sammen med en hvit og svart joggesko.

17. Korte bukser:

Korte bukser

Hvis helbukse ikke er noe for deg, og du vil ha noe mer behagelig å ha på, bør disse korte buksene være ditt valg for både varmt vær og sommerdager. Den generelle passformen og komfortfaktoren vil være bedre enn bukser i full lengde.

Buksedesign: Den har en enkel design sammen med en beige farge. Buksen strekker seg over knærne og har en litt løs passform. Den har belte spenner og en glidelås foran.

Stoffer som brukes: Ingenting annet enn bomull brukes som stoff her.

Matchende antrekk: Du kan enkelt bruke dette med en t-skjorte og et par joggesko.

18. Corduroy bukser:

Corduroy bukser

Det beste med disse buksene er at de er laget for alle slags anledninger eller arrangementer og er veldig allsidige. Fløyelbuksen har en lett avsmalnet passform og litt løstsittende mot topp og bunn.

Buksedesign: Buksens design er ganske enkel, med bare en ensfarget farge. Buksen har en litt løs passform og strekker seg også utover anklene.

Stoffer som brukes: Ingenting annet enn bomull brukes til å produsere disse buksene.

Matchende antrekk: Kombiner denne buksen med en hvit t-skjorte og en brun sko.

19. Ullbukse:

Ullbukse

Hvis du bor på et sted hvor det er kaldt vær eller ønsker å kjøpe en bukse å ha på deg om vinteren, kan dette være din store følgesvenn, uten tvil. Ullbuksen holder bena og kroppen varm gjennom tøffe, kalde klimaer.

Buksedesign: Designet er ganske enkelt med rene linjer. Ullbuksen har en rett passform, med buksens lengde som strekker seg utover fotens ankler.

Stoffer som brukes: Ull er hovedmaterialet som brukes i produksjonen av disse buksene.

Matchende antrekk: Man kan bruke dette med en helermet hvit skjorte og også svarte sko.

20. Jeansbukser:

Denim bukser

Hvis du er glad i denim og alle slags denimlagde plagg, så vil disse denimbuksene være en match laget i himmelen for deg. Denimbuksen hjelper deg med å skryte av dine favoritt-t-skjorter og joggesko uten svette.

Buksedesign: Designet på denimbuksen er akkurat som alle denimjeanser, bortsett fra at den har mer rene linjer. Passformen er avsmalnet sammen med et litt tynt utseende. Buksen strekker seg godt under anklene.

Stoffer som brukes: Denim materiale brukes til å produsere denne buksen.

Matchende antrekk: Kombiner dette med en blå t-skjorte og et par svarte støvler.

21. Joggebukse:

Joggebukse

Hvis du liker å trene og vil ha bukser til morgen- og kveldsturer, er det best å gå på joggebukser for øyeblikket. Disse joggebuksene er også behagelige og tøyelige.

Buksedesign: Selv om buksedesignet er enkelt, er buksen veldig tynn og vil dermed feste seg til beina. Bortsett fra det, vil lengden på buksen forlenge anklene.

Stoffer som brukes: Bomull er hovedmaterialet, sammen med et lite tillegg av spandex.

Matchende antrekk: En enkel t-skjorte sammen med joggesko burde gjøre susen.

22. Ankelbukse Herre:

Ankelbukse Herre

Sommersesongen kan være en skikkelig trussel for folk som bruker vanlige bukser i full lengde, og hvis du vil gi litt slakk til bena, bør du skaffe deg disse buksene. Som navnet sier, strekker ankelbuksens totale lengde seg bare opp til anklene.

Buksedesign: Buksens design er veldig vanlig med rene linjer. Den øvre delen av buksen har en veldig løs passform, mens den nedre delen har en konisk passform som strekker seg opp til ankelen.

Stoffer som brukes: Materialet som brukes her er både bomull og lin.

Matchende antrekk: Du kan slå deg sammen med en helermet skjorte sammen med en brunfarget loafer med denne buksen.

23. Designerbukser for menn:

Herre bukser

Designerplagget har alltid vært en favoritt for de fleste mennesker over hele verden, og hvis du har råd, vil dette være din perfekte følgesvenn for formelle arrangementer. Med unikt utseende og stil, vil designerbuksene til menn sikkert snu flere hoder enn vanlig. Buksens generelle utseende er forskjellig fra andre skreddersydde bukser.

Buksedesign: Buksen har en to-tone vertikale striper. Buksen har en konisk passform, med et litt tynt utseende gjennom hele utseendet.

Stoffer som brukes: Materialer som brukes er lin og viskose.

Matchende antrekk: Man kan bruke en skjorte og blazer sammen med brune sko med disse buksene.

24. Maroon Bukser Herre:

Maroon Bukser Herre

Hvis du liker den rødbrune fargen og bare vil ha bukser i den fargen, har du ikke annet valg enn å velge disse buksene. Den generelle passformen til de rødbrune buksene for menn er rett med en liten konisk passform. Disse buksene er flotte å ha på offisielle eller formelle arrangementer.

Buksedesign: Designet på denne buksen ser veldig slank og stilig ut, og det er hovedsakelig på grunn av fargen. Den har rene linjer med en lengde som strekker seg utover anklene. Den har også et designet beltespenne og glidelås foran og knapp.

Stoffer som brukes: Lin og bomull er de to stoffene som brukes i dette tilfellet.

Matchende antrekk: En enkel hvit helermet skjorte sammen med oxfordsko vil være best.

25. Olive Green Bukser Herre:

Olivengrønne bukser Herre

Den siste på denne listen er buksene med olivengrønn farge. Disse olivengrønne buksemennene er perfekte for de som ønsker å prøve bukser i nyere farger og eksperimentere utover de mest velprøvde buksefargene.

Buksedesign: Designet er enkelt og enkelt, med svært få ekstravagante funksjoner. Buksen har en rett passform, og lengden strekker seg også under anklene.

Stoffer som brukes: Bomull og elastin er to brukte stoffer i dette tilfellet.

Matchende antrekk: Du kan bære tealfarget helermet skjorte sammen med en blåfarget loafer med denne buksen, uten problemer i det hele tatt.

Gjør og ikke gjør det å ha på seg bukser:

Gjør:

 • Bruk alltid en grå bukse som er skreddersydd for å passe din kroppsform og størrelse for å få det perfekte utseendet.
 • Sørg alltid for å ha på deg brune bukser laget av materialer og stoffer av god kvalitet for best mulig komfort.

Ikke gjør:

 • Bruk aldri rosa bukser laget av ubehagelig stoff eller materiale, for eksempel syntetiske.
 • Bruk heller aldri feil type grønne bukser for et bestemt arrangement. Å undersøke buksetyper vil hjelpe deg med å avvise dette problemet.

Hvordan style bukser:

 • Bukser kan være stil på forskjellige måter, fra skjorten eller toppen du skal ha på deg.
 • Skjorter passer best med blå bukser enn fottøyet, hvor du kan velge å gå med enten joggesko eller noe litt mer formelt.
 • Loafers eller Oxford -sko er de beste stedene å starte. Og så kommer tilbehørsdelen, hvor du kan gå med enten et belte i livet eller til og med belteløst, i henhold til ditt valg.

Å style marineblå bukser på riktig måte er ikke lett på noen måte. Dessuten er det viktig å finne den riktige typen design og struktur for de røde buksene for at du skal se veldig profesjonell og skarp ut. Derfor trenger du den beste typen forskning for å ta din beslutning, og denne artikkelen har hjulpet deg på best mulig måte. Alle alternativene som har blitt nevnt tidligere i artikkelen er den beste typen beige bukser du kan få på markedet akkurat nå. Forhåpentligvis finner du den rette for deg selv, uten problemer.