Bullar är förmodligen den vanligaste och primitiva frisyren som finns för en indian. Ofta i de hektiska bröllopen eller vid de tidiga morgonfuktiga kontorskörningarna, skulle du se kvinnor i deras kläder som hade en snabbt gjord bulle, antingen för att slå värmen eller krusa upp någon gång i sitt upptagna schema. Eftersom variationer är en viktig del av moderniseringen, går även de grovgjorda bullarna nu igenom några personlighetsförändringar. Bland de många typerna finns den höga bulle, den låga, den vid sidan och naturligtvis sänghuvudet rörigt. Idag i den här artikeln kommer vi att brasa igenom några av de indiska bullefrisyrer som man kan sporta.

1. Det röriga utseendet:

indisk bulle frisyrer 1

Detta är förmodligen den minst strukturerade men mest använda bulleblicken för det moderna Indien. Det röriga utseendet kräver bara att du samlar håret på baksidan av ditt huvud och knyter det stökigt med en enkel hårslips. Den stökiga bullen kräver ingen bra struktur eller teknik och tillför ändå håret volym och stil.

2. Den förskingrade bullen:

indisk bulle frisyrer2

För en perfekt bröllopslook eller helt enkelt för att skapa en uttalande stil, prova denna fantastiska bulleidé. Detta är en enkel munkbulle som har en buckla i mitten som gör att du kan hänga eller haka i din prydnadsbit. Donutbullen kan bäst skapas genom att använda en strumpa som bas som skulle ge dig den perfekta strumpbullen eller munkutseendet.

Läs: Enkla bullar för långt hår

3. Flätbullen:

indisk bulle frisyrer3

Börja med att samla håret i slutet och knyt en enkel ponny till det. För extra volym kan du lägga till förlängningar eller hårvolymsprayer och sedan börja fläta ponnyn. Här kan du antingen välja en enda fläta som du kan linda runt som en ponny eller dela håret i två tre flätor och följa omslagsmetoden.

4. Sidobullen:

indisk bulle frisyrer4

Detta är en mjuk rullad sidobulle och för ett oklanderligt utseende kan du använda curlers i förväg för att ge ditt hår den glänsande prinsessan. Den här frisyren kan ta lite tid som enskilda låssträngar och rullas till en rosliknande spole och sedan fästs på sidan av huvudet.

Läs: Hur man gör en strumpbulle

5. The French Twist:

indisk bulle frisyrer5

Här är det andra som vi lärde oss av fransmännen där håret är magnifikt vridit till en vacker fransk rulle. Lämna lösa trådar på hårets framsida medan resten stöts upp av en bump-it eller retande och rullas sedan i en inåt fransk stylad bulle.

6. Toppknuten:

indisk bulle frisyrer6

Den mest grundläggande för en bulle är den höga bulle för trendsetarna eller sommarens teasers. Låt inte de långa lopporna få det bästa av dig under de fuktiga somrarna genom att rulla håret till en hög ponny men aldrig riktigt säkra det med slips. Samla håret och rulla sedan till en tät bulle. Medan du håller på lämnar du en lös tråd på baksidan för att täcka slipsen.

Läs: Flätade bunfrisyrer

7. Top Knot Variation:

indisk bulle frisyrer7

Här är en variant av den övre knuten där håret är indelat i två fack, det första är knutet till en toppbulle, liten och liten medan resten av håret slätas och hålls fritt så att du kan sporta både ett fritt hår med en buntopp.

8. The Looped Look:

indisk bulle frisyrer 8

Detta är en låghängande bulle som görs genom att hänga en hästsvans. Samla håret på baksidan och skapa sedan en ögla med fingrarna, passera så småningom ponnyn och locka ihop det för att skapa bullen.

Läs: Bästa bunfrisyrer

9. Underdog:

indisk bulle frisyrer9

Här börjar vi med en inverterad fransk fläta och istället för att avsluta flätningen linda den in i en bulle högst upp.