De flätade bullfrisyrerna ger ett feminint och elegant utseende så sömlöst, och det kan inte förnekas. De är mångsidiga och ganska kantiga, kan bäras vid evenemang och tillfällen. Det finns ingen konkurrens med de flätade bunfrisyrerna för kvinnor som föredrar glamour och skönhet med charmiga stiluttyg.

Tja, men om du tror att det bara finns begränsade framträdanden och utseende i det här temat har du fel. Vi presenterar dig med en rad snygga utseende i flätade bunfrisyrer och frisyrer. Från sidflätor till röriga flätade bullar till inverterade flätor, det finns gott om utseende du måste kolla in!

9 olika sätt att göra ett flätande hår till en bull:

Dagens artikel talar om de olika sätten du kan använda flätor för att forma en bulle. Prova dessa nya fantastiska bulle- och fläta frisyrer idéer och ta med en ny krydda till din dagliga tråkiga frisyr.

1. Ballerinabullen:

flätade bullefrisyrer naturligt hår

För att få denna bulle med flätat hårlook, borsta tillbaka håret och bind det i en ponny. Innan detta lämna en bit lås på framsidan. Ta nu en hårstrå från det främre låset och en annan sträng från ponnyn och börja sedan binda dem i en fläta. När du väl fortsätter med flätan genom att plocka upp mer hår från ponnyn kommer du att få ballerinafläta. Avsluta ponnyn och linda den sedan runt.

2. Blommans fläta:

blomma flätbulle

För att få den här frisyren med blommor, börja med att ta en liten bit av frontlåset från ena sidan och börja fläta den i fransk stil tills du är halvvägs ner i mitten. Medan du är i gång börjar du fläta det diagonalt så att du kantar åt höger från vänster. Börja igen gå till vänster med en annan fläta och slutföra den. Fläta nu flätan och rulla den till en blomsterbulle.

3. The Two Flätad Look:

enkla flätade bunfrisyrer

Börja med att binda håret till en ponny. Du kan hålla lösa ändar på framsidan till sportlås. När ponnyn är klar delas håret upp i två delar och börjar fläta dem separat. Lufta flätan ordentligt för att öka volymen i utseendet. Nu linda och rulla flätan till en bulle och lägg till en rosett för att lägga till lite kul.

4. The Wrapped Braid:

fläta upp bullen

Detta är ett tillräckligt enkelt utseende som du kan få mycket enkelt. För detta skulle du behöva fyra-fem hårspännen. Dela håret i tre eller fyra delar och börja sedan fläta dem separat. När flätan är klar börjar du rulla ihop dem och fästa dem och bildar så småningom en bulle.

Läs: Stilar för långt hår

5. Den nedre flätan:

flätad låg bulle

Bind bara håret i en hög ponny och se till att håret är ordentligt kammat och slätat ut. Båda håret och ponnyn måste vara täta. Nu när ponnyn är bunden, lämna en bit hår från ponnyn och rulla sedan resten i en bulle. Knyt en fläta med den lösa tråden och linda den sedan.

6. Trippelflätan:

söta flätade bullar

För att få den här flätade hårbulle -stilen, börja med att franska fläta från huvudets krona och gå ända ner till mitten av huvudet. Ta nu de andra trådarna och knyt separata franska flätor precis bredvid den huvudsakliga. När hela tre flätningsprocessen är klar rullar du upp resten av håret och bollar det.

Läs: Hur man gör en strumpbulle

7. Mix och match:

hår flätat i en bulle

För detta flätor i en bulle frisyr börja med att skilja håret i två lager. Nu med det övre lagret segmentera dem i tre eller fyra bitar och fläta dem alla. Detta blir ett idealiskt scenario nu om du börjar göra en bulle av dessa enkla flätor och lås.

8. The Inverted Bun:

hårbulle med fläta

För att få den här flätade bulle -stilen, vänd huvudet upp och ner och börja fläta huvudet från nacken till uppåt. Fläta den i fransk stil till halvvägs till mitten av huvudet och samla sedan resten och bind det i en bulle.

Läs: Söta bunfrisyrer

9. The Sock Braid Bun:

enkel flätad bulle

Börja med att fläta de främre låsen från de två sidorna och ta sedan tillbaka dem och binda dem i en ponny. Nästa steg är att knyta en strumpbulle och fästa den ordentligt i huvudets nedre ände.

Steg för steg process av flätade bullefrisyrer genom den här artikeln kommer säkert att öka din nyfikenhet att ha dem. Prova minst en ovanstående stil när du vill ha en annan frisyr.