En bra frisyr kan vara faktorn mellan att se bra ut och se bra ut på evenemanget som du vill vara en del av och att välja rätt frisyr kan göra dig frustrerad. Detta beror på att inte många vet att att välja rätt frisyr är en process där du måste se vilken ansikts ton, färg och struktur du är. En bra strumpbulle är alltid ett bra sätt att gå eftersom denna typ av frisyr är perfekt eftersom den är flexibel med nästan alla typer av ansiktsarter och definitivt kommer att göra dig till centrum för uppmärksamheten på den händelse du vill besöka. Det finns en ganska stor variation av bra strumpbullar att välja mellan och nedanstående är det bästa sättet att göra en strumpbulle så att du kan matcha den med din klädsel för alla evenemang-

hur man gör strumpbulle

Tvätta:

Det första steget för att göra en strumpbulle kräver att du tvättar håret. En hårutjämnare rekommenderas som finns på marknaden i både schampo och balsam. Denna hårutjämnare gör det lättare att binda håret. När håret är klart, torka det effektivt med en handduk och hårtork, men se till att använda ett värmeblockerande serum som hjälper till att hålla håret mjukt. Torrt hår kommer att skada din hårbotten när du försöker binda det, så ett värmeblockande serum är det bästa.

Separat uppsättning händer:

Det bästa sättet att uppnå en felfri strumpa är att ha en separat uppsättning händer som hjälper dig. Om du hjälper någon med sin strumpbulle är det bästa sättet att göra det först att jämna ut hela håret i handen och sedan binda det i en koncentrisk cirkel för att uppnå de bästa resultaten. Cirkeln kommer långsamt att bilda en strumpbulle och du kan matcha detta med röriga lockar framtill eller lägga till hela ditt hår med bullen på baksidan. Det bästa med strumpbullen är att du kan bära den upp eller ner enligt ditt val vilket gör den till en mycket mångsidig frisyr för alla tillfällen. När håret har rundats av kan du lägga till ett tillbehör som ett litet eller stort klipp för att hålla det på plats så att ingen annan typ av underhåll krävs. Att binda en strumpbulle kan vara både en rörig affär eller en väl samordnad affär som i enlighet med händelsen som du vill besöka, vilket gör den till en mycket mångsidig frisyr för alla slags tillfällen.

strumpbulle2

Lägg till ett tillbehör:

För att hålla hela håret på plats är det bästa att lägga till ett klipp eller ett trätillbehör i hårets ändar så att bullen ser mer färdig ut. Tillbehöret du vill använda är lätt tillgängligt på vilken marknadsplats som helst och varierar i variation.

66: e årliga Primetime Emmy Awards - Ankomster

Bär det:

En strumpbulle är en perfekt frisyr för alla bröllop, sociala evenemang eller till och med ett företagsevenemang. Det är också bra om du ska gifta dig eftersom det komplimangerar ditt traditionella och västerländska bröllopsutseende. Strumpbullen är lätt att göra jämfört med alla andra bröllopsfrisyrer, därför har den vunnit popularitet. Annat än att strumpbullen kan användas effektivt för alla sociala eller företagsevenemang. Det kommer verkligen att göra dig till centrum för uppmärksamheten eftersom o dess djärva vällustiga utseende som är huvuddragen i denna stora och mångsidiga frisyr.