Det finns olika typer av hårbullar som kan göras och sportas för olika fina tillfällen för hår som är medellångt. Det finns olika trendiga och funky stilar som enkelt kan göras. För ett mer professionellt utseende kan dessa göras från salonger.

Bun frisyrer för Medium hår

Nedan visas de 9 bästa typerna av bunfrisyrer för mellanhår som en person definitivt borde testa.

Bunfrisyrer för mellanhår:

1. Sektionsbulle Look:

bunfrisyrer för mellanhår 1

Detta är en mycket populär frisyr som enkelt kan göras om längden på sektionerna inte är särskilt kort. Om de är långa kan detta också göras, men om de är mycket korta kan detta inte göras. Detta är också lätt att bära och håller en person svettfri under varmare årstider eller under dagtid.

2. Topppuffad look:

bunfrisyrer för mellanhår 2

Detta är en topppuffad stil som kan göras genom att knäcka och även blåsa med en torktumlare. Detta är också lätt att göra sport kan hålla en person från att svettas under somrarna. En person kan idrotta detta med casual get ups.

3. Low Rung Party Look:

bunfrisyrer för mellanhår 3

Detta är en mycket snygg look som en person kan sporta på en fest. Detta kan vara sport med djärv smink och ett rökigt mörkt öga. Detta kan också göras med nakna läppar så att fokus kommer mer till ögonen och det snygga utseendet. Detta kan också enkelt göras utan överdriven styling. Detta kan också göras med produktuppbyggnad och även utan att tvätta huvudet.

4. Den tjocka Afro -looken:

Bunfrisyrer för mellanhår 4

Om en person har en mycket torr och grov konsistens som är svår att hantera, kan den personen att ändra utseendet göra något som ovan. Så här kan en person i stället för vanliga långa stilar ta sektionerna uppåt och sedan göra en tjock bikupa av det. Detta kan vara bra för nästan alla typer av tillfällen som fester eller avslappnad dag med vänner eller till och med för familjen eller traditionella sammankomster. Detta är bra för varma årstider och kommer inte att svettas eller ge utslag om en person har för vana att få dem från flingor.

5. Conch Shell:

bunfrisyrer för mellanhår 5

Detta är ett populärt utseende som nästan alltid är på modet. Sektionerna är gjorda med en fukt i den centrala delen och sedan tas en annan sektion ut för att användas som elastik över den normala elastiken för ett mer definierat utseende. Detta kan vara sport för fester och även för nästan alla formella sammankomster eller funktioner. Detta är också bra för tjejer som går på college.

6. The Bow Girl Look:

Bunfrisyrer för mellanhår 6

Om en person vill ha något som är ganska funky och också ganska snyggt, kan det vara ganska bra att göra en rosett som visas på bilden ovan. Detta är också ganska moderiktigt och kommer att vara jätteroliga dag -ut -funktioner.

7. Messed Low Bun:

Bunfrisyrer för mellanhår 7

Detta ser bra ut när sektionerna varken är mycket korta eller har överdriven produktuppbyggnad. Om sektionerna är blanka och måttliga i längd kan detta enkelt sportas. En person kan enkelt spela detta för alla typer av funktioner.

8. Stegbulle:

Bunfrisyrer för mellanhår 8

Detta är en annan snygg look som kan göras för tillfällen som fester eller sammankomster från salonger. Detta är ett professionellt utfört utseende.

9. Tillbehör till Prom Look:

Bunfrisyrer för mellanhår 9

Detta är en look som kan göras på medellånga hårstrån för barnvagnar eller andra fester. Pärla eller andra tillbehör kan köpas från butiker och användas för dessa.