30 år er den mest avgjørende i en gitt persons liv. Dette er årene en person begynner å nyte livet sitt fullt ut – og det er derfor gaver i denne alderen må være mer enn å være spesielle. Den må være banebrytende og kul også. Folk i 30 -årsalderen nyter bursdagen mer annerledes enn ved 50, 60 eller til og med 75. Derfor må gavene også være forskjellige. Denne listen over 30 -årsdagen vil gå gjennom hver og en av dem og hjelpe deg med å velge den perfekte for den spesielle personen din.

Beste gaver til 30 -årsdagen og nåværende ideer:

La oss finne her med nevnte topp 9 beste 30 -årsdag gaver for menn og kvinner.

1. E-leser:

E-leser

Leter du etter ideer til en 30 -årsdag? Få denne nye e-leseren. Tilgjengelig i forskjellige farger, den har en 7-tommers skjerm og kan sees i direkte sollys. IPX8 -vanntett, og har også Bluetooth -støtte. En enkelt lading varer i flere uker, og den har to lagringsalternativer – 8 GB eller 32 GB. Spar papir, spar trær og gi denne e-leseren.

2. Trådløse øretelefoner:

Trådløse øretelefoner

En trådløs øretelefon vil alltid være en av de mest fantastiske ideene til 30 -årsdagen noensinne. Dette er ekte trådløse øretelefoner uten slike ledninger mellom dem. Gir en sikker og behagelig passform. Den har hurtiglading og 12-timers batterilevetid. Også svettefast og vannbestandig. Flott for treningssentre og jogging. Har også strålende lyd.

3. Trådløs høyttaler:

Trådløs høyttaler

Hvis din kone eller søster elsker å lytte til musikk, vil denne høyttaleren være en av de mest unike 30 -årsdagene for henne. Den har en 5-timers ladesyklus, med god lydkvalitet. Har en veldig liten, kompakt form og fungerer via Bluetooth. Kan også kontrollere volum og telefonsamtale. Definitivt en av de mest musikalske gaveideene til 30 -årsdagen for henne når som helst.

4. Smart Watch:

Smartklokke

Denne smartklokken vil være en av de vakreste 30 -årsdagene til menn. Helt svart utseende, denne klokken er vanntett og sprutbestandig. Har mange sensorer som lys- og omgivelsessensor, i tillegg til en pulsmåler. Inkludert i en hel aluminiumsdeksel og har et sportsbånd.

5. Bærbar datamaskin:

Laptop

Leter du etter en smart liten gave til din far eller mann? En bærbar datamaskin vil alltid være en av de største ideene for 30 -årsdagen for ham. Denne bærbare datamaskinen leveres med en Intel i7 -prosessor, med 16 gigabyte minne, 512 gigabyte lagringsplass og et AMD -grafikkort. Kommer også fullt bygget i et aluminiumskap med en flott byggekvalitet og en fin skjerm. Absolutt en av de beste ideene for 30 -årsdagen for ham.

6. Smart telefon:

Smart telefon

Alle kvinner elsker iPhone. Og derfor vil dette være en av de mest populære 30 -årsdagspresangene for henne – det være seg din søster eller kone. Har en 5,8 tommers LED -skjerm, med 12 megapiksler av et kamera. Har trådløs lading og også vanntett. Kameralinsen har også et safirglassdeksel. Vil være perfekt for hennes daglige behov.

7. Sko:

Sko

Kvinner har en fetisj for sko, og derfor er dette en av de mest perfekte ideene for 30 -årsdagen til henne – enten det er din kone eller søster. Virkelig laget av skinn, og har skinnsåle også. Hælstørrelsen er omtrent 4 tommer og vil være den perfekte skoen for dine kjære.

8. Kamera:

Kamera

Hvis mannen din liker å ta bilder, vil dette kameraet være en av de mest kreative 30 -årsdagspresangene for ham. Har 24,2 megapiksler, med bildesensor i fullformat. Har veldig god kontrast og autofokus. Kan skyte veldig flotte, profesjonelle videoer og bilder, og vil også være flott for familieturer.

9. Solbriller:

Solbriller

Et par solbriller vil være en av de kuleste 30 -årsdagene for menn. Den er fullstendig laget av metall og har krystalllinser. Den har også UV -belegg, og linsen er også reseptklar. Ser kult og stilig ut også. Perfekt tidløs gave til enhver mann.

Etter å ha sett på denne listen ovenfor, er en ting sikker – 30 år er det mest energiske og teknologisk eventyrlige tidspunktet. De fleste i 30 -årsalderen er også veldig sosialt aktive. Derfor vil det å gi en gave til en person i denne alderen trenge flere gadgets og kule, stilige ting og mindre andre normale ting. Og det er derfor denne listen med forslag er her for å hjelpe deg med.