Chokers har kommet langt siden viktoriansk tid. Dette er et smykke som er elsket av de som liker mote smykker og varer som ikke er veldig tradisjonelle. Chokers sitter godt på nakken og er perfekte komplementer til kjoler med høy hals eller til og med for å vise dem med lav hals. Velg en hvit choker -design for sin skjønnhet og farge og nåde den utstråler.

Stilige og trendy hvite choker -design for kvinner:

La oss måtte se på de 9 beste hvite choker -designene.

1. Ribbon and Metal White Choker:

Ribbon and Metal White Choker

Velg denne ganske fine hvite choker med hvitt bånd og metallkjede som henger rundt den. Chokeren har et elegant hjertevedheng festet til midten av chokeren. Chokerens kjede er draperet på en stilfull måte med to sider som faller litt lavt.

2. Blonder hvit choker:

Blonder hvit choker

Denne elegante smale båndhvit blonder choker har veldig delikat blonder. Stilen er ganske enkel, men iøynefallende. Blonder som brukes kan være imponerende eller enkel. Du kan velge hvilken stil av choker du liker ved bredden på blonder. Blonder choker kan ha et anheng eller være helt gjennomgående.

3. Tattoo White Choker:

Tatovering hvit choker

Denne stilen med chokers er veldig vanlig blant den unge mengden. De buede ledningene til chokeren danner et tatoveret utseende som også ser ut som en tatovering. Chokeren kan brukes med eller uten anheng i midten. En enkel tåreperle ville se nydelig ut over denne tatoveringsjokeren.

4. Satin Stretch White Choker:

Satin stretch hvit choker

Akkurat som ribbon choker er denne enestående sateng choker. Det hvite chokerhalskjedet er laget med hvitt satengbånd som har et elastisk preg på det slik at det strekker seg og sitter godt rundt halsen. Satin choker passer godt til formelt slitasje eller til og med fritidsklær som du ønsker å ha på semi -formelle fester.

5. Gothic White Choker:

Gotisk hvit choker

Dette majestetiske utseende hvite chokerhalskjedet er et for den dristige personen. Choker har hvit intrikat blonder som er bred og kamskjell i kantene. Endene er trimmet med perler. Dette gir det et veldig anslagsutseende slik at det passer selv for bruder. Velg denne som skal brukes over kjoler og kjoler med lav hals.

6. Feather Choker i hvitt:

Feather Choker i hvitt

Bli funky med denne hvite fjærchokeren. Blonder choker er besatt med de hvite fjærene for å gi et trendy utseende. Endene har ikke metallklemmer, men båndene kan brukes til å knytte knuter. Fjærkjolen ser veldig lett og luftig ut og er et funky tillegg til garderoben din.

7. White Pearl Choker:

Hvit perlekoker

Få din kjære dette unike og elskede smykket. Dette hvite chokerhalskjedet er laget med en perlesnor som kan endres. Perlene er perler av høy kvalitet som har sin egen glans. Velg denne hvite perlekoker som en perfekt gave til personen du er glad i.

8. White Velvet Choker:

Hvit fløyels choker

Dette vintage smykket er sikkert noe du kan legge til i garderobekolleksjonen din. Uglevedhenget er festet til den hvite fløyelschoker som er smal. Chokeren er vakker i seg selv, men tillegg av det enkle offwhite uglevedhenget gjør den veldig attraktiv. Fløyel -berøring av choker er myk og glatt mot huden.

9. Hvitt gull choker:

Hvitt gull choker

Gå inn på noe mer formelt og dyrt med denne choker i hvitt gull. Det fantastiske stykket er håndlaget med stor omhu, og det er rosa safir diamanter innkapslet i chokeren. Dette chokerhalskjedet i hvitt er perfekt som anledning, siden gullet gjør det verdifullt.

Hvite choker -design er perfekte å ha på antrekk som designerklær. Velg dem i fløyel eller gull eller gå funky med fjær. Hver av stilene vil øke motekvoten din.