Fløyelsmateriale er alltid et av de mest ettertraktede stoffene for sitt rike og kongelige utseende. Selv den tynneste av tråder vil gi deg en majestetisk appell til antrekkene dine eller smykkene. Velvet chokers er de stilige smykkeartiklene som hver kvinne må eie. De kan fullføre en titt og gjøre en staselig endring. Velg de passende fløyelsjokerne fra disse alternativene, og fortsett og eie den røde løperen.

Siste og fasjonable fløyelschokere for kvinner:

La oss måtte finne de 9 beste choker -fløyelsdesignene for unge jenter på mote.

1. Thin Black Velvet Choker:

Thin Black Velvet Choker

Velg denne tynne svarte fløyelschoker for en forenklet tilnærming til mote. Fløyel choker er ren, men attraktiv. Bandet har en metalllås i enden som fester chokeren. Fargen på chokeren kan være svart, marineblå eller til og med lilla. Velg en som passer din stil.

2. Buckle Velvet Choker:

Buckle Velvet Choker

Legg til litt mer glans i fløyelsjokeren med denne fantastiske spennen i sølv. Spennen gir karakter til denne nydelige rødbrune fløyelschoker. Den sølvspenne og fløyelsfargen gir deg et viktoriansk preg. Velg dette for å ha på semi -uformelle antrekk eller formelle kjoler.

3. Gothic Style Velvet Choker:

Gothic Style Velvet Choker:

Gå retro og gotisk med dette enestående fløyelkjedet halskjedet som har et gotisk inspirert anheng. Solbildet anhenget er laget i messingmetall som ikke har det polerte utseendet. Den gotiske messing fløyelschoker er et must for studenter som kan kombinere den med jeans og topper.

4. Broad Band Velvet Choker:

Bred bånd fløyel choker

Denne tykke fløyel choker er mest praktfull fordi den dekker halsområdet og gir deg et trendy utseende. Bandstil -fløyelschoker i rødt er ganske unik. Gå stilig ved å ha på deg en hestehale eller la håret være løst for å skryte av chokeren og legge vekt på det.

5.5 Strand Velvet Choker:

5 Strand Velvet Choker

Se fantastisk sexy ut i denne 5 -strengs fløyelschoker i svart som skiller seg ut mot fargen på huden din. Den svarte fargen gir huden en glød og gjør deg fantastisk. Trådene i den fløyelssorte choker dekker det meste av nakkeområdet, og skjønnheten er i sin enkelhet.

6. Velvet Choker med anheng:

Velvet Choker med anheng

Velg denne fløyelschoker for sitt imponerende riveformede anheng. Det svarte fløyelkjedet halskjedet som er tynt i bredden. Chokeren har en metallspenne bak. Metallhenget er laget med lavasten og intrikat rammeverk. Chokeren kan brukes til nattfester og konserter.

7. Criss Cross Velvet Choker:

Criss cross fløyel choker

Dette er en helt annen oppfatning av fløyelschokere. Denne kryss -stilen i fløyelhalschokeren er veldig imponerende og minner om viktoriansk eller edwardiansk tid. Det sentrale anhenget med onyksstein er ganske slående. Dette vil passe godt til formelle antrekk eller kjoler.

8. Bow Velvet Choker:

Bow fløyel choker

Akkurat som criss cross choker er denne fantastiske himmelsblå fløyel choker som er i form av en bue anheng i midten. Den iøynefallende buen er trimmet kort og endene sitter godt i hver ende. Fargen er kongelig og gjør derfor denne fløyelsfløyen til et veldig formelt ballkjole -tilbehør. Du kan legge mye karakter til antrekket ditt ved å bruke denne chokeren sammen med en høy hestehale for å vise frem chokeren.

9. Wrap Velvet Choker:

Wrap Velvet Choker

Denne kule og stilige fløyelschoker er laget av tynne fløyelstrimler som vikles rundt halsen mange ganger. Denne sofistikerte versjonen av vanlig fløyel choker gir deg et mer moderne utseende. Endene på choker kan bindes i en bueknute foran for en mer fantastisk finish.

Fløyelsjokker kan være smale eller brede og kan komme i kongelige farger som svart, lilla, rødbrun etc. Velg en som enten lar deg lage noe majestetisk eller viktoriansk eller noe moderne.