Chokers er tilbake på moten. Denne smykkeartikkelen fra gulltiden ble antatt å være glemt lenge. Nå med sitt comeback, prøver mote- og smykkeindustrien de siste designene for chokers. Chokers brukes av jenter for sin enkle, men stilige design. Chokers kan komme i skinn, semsket skinn, fløyel, blonder eller annet materiale. De passer tett rundt halsen din, ettersom de enten har låser, magneter eller en knutestilnærming. Velg en av disse flotte chokerne for jenter å ha på college eller bare for en fest.

Siste og vakre design av chokers for jenter med bilder:

La oss måtte se på de 9 beste chokerne for jenter.

1. Leather Choker for jenter:

Lær Choker for jenter

Velg denne kule svart skinn choker for jenter å se sjarmerende og elegant ut. Lær choker er hul og i form av et hjerte. De bittesmå hjerter er skåret ut i en kontinuerlig sløyfe. Chokeren sitter tett på nakken.

2. Rope Choker halskjeder:

Rope Choker halskjeder

Gå inn for en veldig forenklet tilnærming med dette lærrepet choker -halskjedet for jenter. Halskjedet har to forskjellige sjarm i hver ende som ser veldig bohemsk ut. Lærrepet halskjedet kan bindes i form av en sløyfe for å gi et kult utseende.

3. Velvet Choker for jenter:

Velvet Choker for Girls

Legg til stil på kveldsklærne dine med denne glatte fløyelschoker i dyp lilla eller svart. Den myke berøringen og følelsen av fløyel føles veldig fin på nakken. Chokeren er klemt i midten og et anheng festet til den. Denne spesielle anhenget har et krystallhjerte.

4. Crystal Rhinestone Choker:

Crystal Rhinestone Choker

Krystallstrass er et veldig fargerikt alternativ for deg hvis du liker bling. Disse ganske små steinene i chokeren utfyller ethvert fargetrekk. Denne chokeren er laget av tre rader med krystall og fyller nakkeområdet. Den er perfekt for jenter å ha over enkle topper også.

5. Suede Choker for jenter:

Suede choker for jenter

Denne tynne choker i fuskede semsket jente er perfekt høyskole. Suede -materialet som brukes er stilig, og det har sølvperler arrangert rundt lengden på chokeren. Dette er et veldig komplementært smykke å ha når som helst, det være seg dagklær eller til og med kveld eller for en nattfest.

6. Animal Pendant Chokers for Girls:

Dyrehengende chokers for jenter

Velg dine yndlingsdyr -anheng og gjør det personlig med disse søte dyr -anheng -jentens choker -halskjeder. Anhenget er plassert i midten av halskjederne og laget av sølv eller annet metall. Detaljene på hver av anhengene er fine og legger til sjarmen.

7. Stretch Choker for jenter:

Stretch choker for jenter

Denne er for den dristige og vågale jenta! Velg denne chokeren for sine livlige farger og stretchmateriale. Chokeren er laget med å krysse tauet og fargerike perler er flettet sammen på like avstander. Dette er en ganske bred choker og dekker hele nakkeområdet.

8. Magnetisk choker for jenter:

Magnetisk choker for jenter

En av de siste innen choker -design, denne magnetiske choker for jenter er perfekt for å passe enhver størrelse på halsen. Chokeren er laget av skinn og har et krystallheng i midten. Den magnetiske låsen gir deg et veldig problemfritt feste, i motsetning til knutestilen knyttet til de andre chokerne.

9. Double Strand choker for jenter:

Dobbeltstrenget choker for jenter

Denne skjønnheten vil garantert tilføre din generelle appell bling. Den dobbeltstrengede gull choker er veldig enkel, men ekstremt utsøkt. Det nydelige stjerneanhenget gir karakter til denne chokeren. Chokeren fyller nakkeområdet og kan kobles sammen for en kveld ute.

Chokers for jenter er tynne enkeltstrengede halskjeder som er laget i skinn eller annet materiale. Chokerne har et senteranheng som gir sjarm og skjønnhet. Velg anheng som er meningsfulle eller gå fet med livlige farger.