En rekke menns chokers er tilgjengelige på markedet, den kommer i forskjellige, men unike i stil. En choker bæres rundt halsen, og det er et stramt halsbånd. Menn bruker faktisk mote, og det hjelper dem med å tiltrekke seg oppmerksomheten til vennekretsen. Den kan forbedres på en rekke måter, inkludert anheng eller pigger. Etter behov er valgene tilgjengelige i plast, skinn eller metall type chokers for menn.

Siste og fasjonable Chokers for menn med bilder:

La oss måtte se på de beste designene av chokers for menn.

1. Rustfritt stål sølv gull choker:

Rustfritt stål sølv gull choker

Den passer for alle menn og gutter; den består av italiensk rustfritt stål. Du finner kvalitet over gjennomsnittet. Bredden kommer i 2,5 millimeter og lengden er 21,50 tommer. Det er trygt og trygt for huden din.

2. Leather Titanium Steel Pendel Choker:

Anheng Choker i skinn av titanstål

Denne er rundformet og taukjedetypet choker for herre. Materiale som brukes av alt skinn og metalltype er rustfritt stål. Halskjedetypen til denne chokeren er best for menn. Hengende størrelse passer godt til denne chokeren. Hvis du vil fange oppmerksomheten til din kjære eller venner, kan du prøve denne trendy choker -stilen.

3. Casual Wear Men’s Choker:

Casual Wear Men's Choker

Denne chokeren er nyttig for vanlig bruk for herre, pass på å montere denne chokeren. Ikke mer over toppen, du får behagelig montering. Du finner lett bånd for nakken din lett på markedet for fritidsklær.

4. Hjertehengende Choker for menn:

Hjertehengende Choker for menn

Hvis du planlegger choker lenge, vil denne chokeren passe for deg, etter å ha brukt 6 måneder fremdeles vil du se godt ut. Hjertependent i denne chokeren har gitt en kul berøring, metall av legertype har brukt til denne chokeren. Denne chokeren er liten stor, lang hals menns vil få god glans av denne chokeren.

5. Choker for mennskrage:

Choker til herre

Hvis du planla en designer choker, kan du prøve antrekket ditt med denne chokeren. Dette er en passende mote choker for menn. Midt i denne chokeren får du hjertehengende, den sjarmerer denne chokeren. Prøv denne justerbare passformen og fasjonable outlook -chokeren for antrekket ditt.

6. Håndlaget herre -choker:

Håndlaget herre -choker

Fullt håndlaget choker designet for menn. Det er gjort nøye håndlaget med svart skinn av rent skinn. Flerfargede edelstener brukt til denne chokeren. Tilpassing av chokerlengde er 18 tommer. Kvinner kan også bruke denne chokeren.

7. Short Chokers for menn:

Korte chokers for menn

Denne typen chokers er spesielt designet for menn og kvinner. Dette er choker i afrikansk stil. Plastmateriale har brukt til denne chokeren. Dette er miljøvennlig og bra for gaver. Prøv hvilken som helst farge etter eget valg med vanlige antrekk.

8. Heavy Flat Silver Choker:

Heavy Flat Silver Choker

Kobber og sølvbelagt materiale som brukes til denne chokeren. Du kan bruke denne vestlige chokeren på ethvert uformelt antrekk. Link type kjedemønster ser fengende ut. Stort sett liker kvinner å bli med på fester, slik at menn kan gi dem denne typen choker -gave til deres utgående. Denne chokeren er god for enhver jubileum, fest eller bryllup.

9. Spike Men’s Choker:

Spike Men’s Choker

I en bred samling av håndlagde chokers finner du at spike choker er kjent blant menn. I piggkoker er snoren svart bomull og justerbar. Den har 2 cm lang pigg. Den sitter perfekt, så den ser solid ut på menn.

Chokers brukes spesielt til mote. Det hjelper å skinne midt i mengden. Du kan kjøpe gode valg av chokers i budsjettet. Vanlige til høye budsjett chokers finner du lett på markedet. I henhold til høyden din og nakkestørrelsen får du en god samling chokers i forskjellige farger og materialer. Hvis du vil imponere vennene dine, kan du velge et godt utvalg av chokers.