Churidar kallade också Salwar-kurta en av de mest traditionella kläderna i Indien som förstärker kvinnligheten när mode sprider sig som ett virus så det är när det gäller den traditionella klädseln som bärs i andra främmande länder. I västländerna används churidarer mest under somrar på grund av dess glansiga utsikter.

senaste-long-churidar-tops-designs-for-girls

Tjejer kan prova att anpassa sin egen In-western-kurta eller designa en Anarkali-kostym med stenar och broderier på den och prova lapptäcken i en vanlig trasa och sedan sy ihop tyget.

Olika typer av damer Churidar toppar:

Här är de 15 mest kända Churidar -toppmodellerna som hjälper unga tjejer och damer där ute att upptäcka den okända designen och den kända designen som kan bäras för att få fram mångsidigheten hos indiska kläder som också visar den som en modern outfit..

1. Lång rak kurta:

Lång rak Kurta

Detta är en av de mest setta kurtorna som bärs av alla åldersgrupper av kvinnor. På grund av sitt enkla och eleganta utseende kan denna typ av kurta vara vardagligt eller formellt slitage. Rak kurta är till knälängd utan fläckar i botten.

2. Blockmönster Straight Churidar:

Blockmönster Rakt Churidar

Blockmönster som löper runt tyget med olika färger av tryckt block som vanligtvis är kontrasterande färger. Men att välja rätt färgkombination spelar en viktig roll för att få fram den perfekta outfiten för dagen. Denna typ av kurta är rak och knälängd som lätt blossar i botten.

3. Tryckt Churidar:

Tryckt Churidar

En enkel tryckt kurta med spets eller Saturnusverk som ges för halsen. Denna typ av halsarbete i sig tillför en fin kvalitet till klänningen och skär också ut i ytterligare tillbehör. Denna typ av kurta bärs vanligtvis som vardagskläder.

4. Shirt Style Kurta:

Skjorta Style Kurta

Denna typ av churidar-topp är den mest efterfrågade i någon modebutik. Det är en sammansmältning av indisk churidar och västra skjortmönster. Detta är en av de trendiga kläderna och att välja rätt material är nyckeln. Vanligtvis ses denimmaterial eller linnetyg. Detta bärs till knähöjd med ett par leggings.

5. High-Low Churidar Top Design:

High-Low Churidar Top Design

Detta är vanligt bland ungdomar eftersom det ger ett elegant och moderniserat utseende. Den främre fållen är kortare jämfört med baksidan utan några snitt i sidorna, vilket gör en kavajlook.

6. Kaftan Churidar -topp:

Kaftan Churidar topp

Detta är nu i trend med alla unga college -tjejer. Det är en löst sittande kurta med breda ärmar som faller ner som ett fall, vilket ger glamour och sofistikerat utseende. Denna outfit matchas vanligtvis med leggings eller jeans. Mest använd som en sommarfavoritduk.

7. Princess-Cut Kurta-mönster:

Princess-Cut Kurta-mönster

Princess cut ID som används för att sy blusar för damer, dessa sömmar tar fram feminina kroppskurvor. Samma princip för skärning används för att göra kurta. Dessa sömmar började från axeln och fortsatte till midjeområdet som tar fram kroppskurvor med 3/4 ärmar.

8. Asymmetrisk Long Top Churidar:

Asymmetrisk lång topp Churidar

Kvinnor gillar att försöka alla typer av skräddarsydda kläder med olika snittmönster. I den listan finns asymmetrisk kurta en bland dem. Detta mönster bärs oftast av mediefolk för att sticka ut från mängden. Materialet som används är crepe, georgette, chiffong som är lätta, vilket ger ett felfritt utseende.

9. Senaste dubbelskiktade Kurta:

Senaste dubbelskiktade Kurta

Som namnet antyder är det en dubbelskiktad salwar. De två lagren kan sys ihop enligt mått eller separera salwar med ett tyg som ärmlös och ett annat som kan bära ovanpå det som en rock med ärmar som är 3/4. Den utmärkta färgen gör outfiten mållös bland publiken.

10. Vändbara Churidar -toppar:

Vändbara Churidar -toppar

Denna typ av kurta är bland annat den mest ekonomiska sorten eftersom den kan bäras på båda sidor. Twist and turn är nyckelorden, inte bara är det en fördel, men det minskar också valet av kläder för kvinnor i garderoben som redan är full i munnen.

11. Indo-Western Kurta:

Indo-västra Kurta

Att skapa vårt eget stiluttalande tar fram den indo-västerländska stilen. Denna typ av mönster tas vanligtvis fram genom att designa enastående halsringning genom att lägga till spetsar eller nätduk runt halsområdet med innovativa snitt och ärmdesigner. Denna typ av mönster är vanligtvis över knänivån med ett par leggings.

12. Golvlängd Churidar -toppar för bröllop:

Golvlängd Churidar -toppar för bröllop

Denna typ av kurta bärs mestadels under högtiden eller vid ett speciellt tillfälle som bröllopet. Numera tenderar indisk brud att välja den golvlånga kurta för mottagningsfest på grund av dess storslagna look som frambringas av stenarbetet och spetsärmarna med broderi på det. En bra hårmakeup med den här klänningen räcker för att en fest ska börja.

13. Flared Churidar Kurta:

Flared Churidar Kurta

Flared kurta är i stil på grund av sitt klara utseende köpt av skräddaren och kvinnans klänning är väl underhållen. Detta är en av typerna av Anarkali kurta, men den här typen av utsvängda kurta är gjord av bomullstyg och fläckarna är jämförelsevis kompakta. Det utsvängda hemlinearbetet passar bra för långa tjejer.

14. Anarkali Long Top Churidar:

Anarkali lång topp Churidar

Ordet Anarkali får tjejerna att bli galen, det är så mycket på mode och älskade kläder från ungdomar till medelålders kvinnor, även populära bland små barn. Denna kurta tar fram den perfekta kroppsformen som äpple eller päron eller timglasform och faller ner under knänivån och blossar ut. Denna kurta rakt runt bystregionen och öppnas med en bloss. För knubbiga tjejer väljer rätt färg och design för att få fram det perfekta utseendet.

15. Designer Dhoti Style Kurta:

Designer Dhoti Style Kurta

Dhoti -stil är en kommande trend med kläder bland kvinnor. Bland de vanliga mönstren tar denna typ av mönster fram variationen och kreativiteten. Denna typ av kurta är lös och användarvänlig. Rekommenderas mest för fester. Ett bälte kan bäras runt midjeområdet för att förbättra kroppskurvorna.

Kvinnor kompletterar sig själv genom att välja rätt uppsättning kläder som passar till hennes hy, längd och vikt. Vilket säger mycket om hennes personlighet också. Salwar Kurta är en av de äldre traditionella kläderna som bärs av indiska kvinnor och det fortsätter sitt arv från att regera också i dagens modevärld. Improvisationen som gjordes vid utformningen av dessa kurtor har gjort den mer känd inte bara traditionellt utan också i kreativitetens ström. För lång uppbyggnad bör damer föredra att bära flared kurtas med en enkel halsdesign. För damer som är små bör du prova att bära kurtor som är utformade med känga eller med mandarinhalsband.