En dubbeldörr som alla andra dörrar är densamma när det gäller en skyddande barriär för ditt hem samt att sätta ett modebesked för besökare och förbipasserande. En dubbeldörr kan vara gjord av både trä och järn men trä anses vara mer modernt medan järn är mycket mer skyddande. Dubbla dörrdesigner är unika på grund av deras förmåga att hålla två enkeldörrar och behålla den som en.

Det är verkligen ett mycket fördelaktigt modeuttalande för människor som har en större ytterdörr eller bakdörrkarm. En dubbeldörr kan accessoriseras enligt ditt val och det finns begränsningar när det gäller design eftersom det finns en mängd mönster som används över hela världen. Det finns dock några mycket populära dubbeldörrdesigner som är förstahandsvalet av många.

Bästa dubbeldörrdesigner i Indien:

Här värvade vi 8 enkla och moderna dubbeldörrdesigner i nya modeller. Låt oss ta en titt på dem.

1. Traditionell dubbeldörrdesign:

Historisk trädörr. Lyon, Frankrike

Den traditionella dubbeldörren används av många hem i länder över hela världen och är ett sant bevis på hur exakt en person kan passa en skyddande och fashionabel dörr vid huvud- eller bakre ingångar. Den traditionella dubbeldörren kan upprätthållas ytterligare genom att förse den med en lås och andra skyddsanordningar som håller ditt hus säkert.

2. Samtida dubbeldörrdesign:

dubbeldörr 2

Samtida dubbeldörrar är den perfekta mjuka dubbeldörrdesignen för ditt hem. En samtida dubbeldörr är ett ganska moderiktigt uttalande och har förmågan att vara extremt skyddande när man trycker på knuffarna. Designen kan ha den färg du väljer och designen kan också anpassas av dig men samtida måste förbli modern.

3. Glaserade skjutbara dubbeldörrdesigner:

dubbeldörr 3

Denna fantastiska design av smidesjärn eller glasdörr är ett perfekt modeuttalande för ditt hem. De glasade skjutdörrarna ger ditt hem både integritet och mode. Glasade skjutdörrar ser bra ut när de används i många hem och den här dörren är ett bevis på fantastiska dubbeldörrdesigner.

4. Rope Double Door Design:

dubbeldörr 4

Mer av en modern design denna dörr är mycket populär och har faktiskt införlivats i en mängd stora hem över hela världen. Du måste ha en större dörrkarm för att kunna använda den här designen för ditt hem och konceptet kan ändras även om huvudprincipen bör förbli densamma för att imitera denna idé. Repdesignen kan vara gjord av alla träslag men teak är bäst.

5. Wings Double Door Designs For Home:

dubbeldörr 5

Vingar ger stil till alla design som saknar betydelse för basen och denna trädörr är ett bevis på detta faktum. Vingarna är ett bra tillskott till denna trädörr och på grund av detta kommer ditt hem verkligen att vara unikt. Båda dörrarna kompletterar varandra och en professionell snickare krävs för att skapa detta konstverk.

6. Teak Wood Lotus Double Door Design:

dubbeldörr 6

Denna dubbeldörrdesign är en absolut skönhet och kräver verkligen en enastående professionell snickare för att slutföra jobbet perfekt. Även om du kan göra små ändringar i designen i slutet av dagen för att behålla konceptet måste hela designen kopieras.

7. Minimalistiska dubbeldörrdesigner för hus:

dubbeldörr 7

Den minimalistiska dörrmodellen handlar om denna förmåga att upprätthålla en mindre men dominerande träfaktor tillsammans med en bra mängd resistent glas som är en perfekt dubbeldörr för ditt hem. Om du behöver en dubbeldörr som skiljer ett rum från ett annat så är detta den bästa dörren att gå med.

8. Smidesjärn: Ny dubbeldörrport:

dubbeldörr 8

Varje dubbeldörr ser bra ut när den är inne i ditt hus eftersom det hjälper till att skapa stämning och den här hållbara dubbeldörren är ett anpassningsbart bevis på detta faktum. Denna design av dubbeldörrar i smidesjärn med glas ger ditt nya hem mer skönhet.

Hoppas dessa fantastiska dubbeldörrdesigner hjälper dig att få en grundläggande idé. Välj din favorit från den här listan, enligt din nya hemlayout.

Bilder Källa: 1.