Et hjem gir oss en trygghet! Imidlertid, med en økning i tyverier og innbrudd, er det perfekt fornuftig å investere i sterke sikkerhetsdører. Sammen med å beskytte eiendommene våre mot inntrengere, beskytter disse dørene også personvernet vårt og gir oss ro i sjelen. Avhengig av dine krav og tilgjengelige budsjett, er det en rekke sikkerhetsdørdesigner tilgjengelig på markedet.

Ikke bare fungerer de som fysiske barrierer for hjemmet ditt, men noen av dem forbedrer til og med den generelle visuelle appellen. I denne artikkelen skal vi se på noen av de forskjellige designene for hodesikkerhetsdører for å hjelpe deg med å kjøpe noe annet enn det beste!

Beste sikkerhetsdørdesigner i India:

Nedenfor er en liste over noen enkle og moderne sikkerhetsdører for hjem og leiligheter med bilder som hjelper deg å velge bedre.

1. Metallsikkerhetsdør for leiligheter:

Sikkerhetsdører i metall for leiligheter

Sjekk ut denne hoveddørdesignen for leiligheter som kan forhindre uønskede inntrengninger fra nysgjerrige naboer. Den robuste metallporten er vanskelig å bryte inn og fungerer som det første sikkerhetslaget for hjemmet ditt. Det smale rekkverket på porten gjør det vanskelig å få tilgang til den indre bolten og gir overlegen beskyttelse mot tyverier. Selv mens du er hjemme, kan du nyte litt privatliv ved å holde denne porten lukket uten å stenge hoveddøren.

2. Designer sikkerhetsdør:

Designer sikkerhetsdør

Hvis du ikke vil gi hjemmet ditt et fengselslook, kan du velge en av disse unike sikkerhetsdørdesignene. Den ytre porten er designet for å matche inngangsdøren og lage et perfekt sett. På denne måten må du gå på kompromiss med sikkerheten eller det generelle utseendet på inngangspunktet. Du kan til og med få den skreddersydd ved å bruke lignende trepanel- og låsesystemer.

3. Sikkerhetsdørdesign i kryssfiner:

Sikkerhetsdørdesign i kryssfiner

Når du har et begrenset budsjett, men likevel drømmer om et overdådig inngangspunkt, kan du gå for kryssfiner. Sikkerhetsdørsdesignet med kryssfiner er dekket av et luksuriøst deco -lampeark for å skape en imponerende inngang. Legg merke til hvordan en smal ventil er opprettet for å være vertskap for metallstengene som gir døren overlegen styrke. Et moderne håndtak med et internt låsesystem sikrer personvern og komfort.

4. Sunmica Safety Door Design:

Sunmica sikkerhetsdørdesign

Sunmica er et av de mest populære laminatmerkene i landet, kjent for sin kvalitet og rekkevidde. Her er en slik tredørdesign som er dekket av et mørkebrunt glimmerark. Den tykke døren kommer også med en sikkerhetsgrill i tre for enkel tilgang til utsiden. De ekstra store håndtakene og det skjulte låsesystemet er verdt en investering.

5. Balkong Sikkerhetsdør Design:

Design med balkongdør

Det er viktig å installere sikkerhetsdører for balkongen for å sikre hjemmet ditt mot mennesker og dyr. Ikke bare det, men disse dørene kan også gi tilgang til omverdenen og tillate riktig ventilasjon inne. Avhengig av størrelsen på balkongen, kan du gå for hengslede, skyve eller brette sikkerhetsdører for å optimalisere tilgjengelig plass.

6. Sikkerhetsdørdesign i mildt stål:

Sikkerhetsdørdesign i mildt stål

Sikkerhetsdører i mildt stål eller MS er korrosjonsbestandige og svært holdbare. De er vanskelige å bryte gjennom og gir den høyeste beskyttelsen mot vandaler. Overflaten er pulverlakkert for å motstå utilsiktede branner. Disse dørene er også enkle å vedlikeholde og kan utformes i forskjellige størrelser og mønstre for å dekke dine unike behov.

7. Sikkerhetsdørdesign i rustfritt stål:

Sikkerhetsdørdesign i rustfritt stål

Hvis du er på utkikk etter en design med lav vedlikeholdsdør foran ditt hjem, kan du ikke se bort fra fordelene med rustfritt stål. Dette materialet er ikke bare lett på lommen, men har også en lang levetid. Den glatte overflaten er enkel å rengjøre og pulverlakken beskytter den mot værskader. Her er en slik SS dobbel sikkerhetsdøridé for eksteriør som kommer i et unikt grillmønster med låsende dørhåndtak.

8. Sikkerhetsdør Jali Design:

Sikkerhetsdør Jali Design

Ta en titt på denne elegante Sikkerhetsdørgrill -designen som tjener et dobbelt formål – å låne skjønnhet til inngangspunktet og sikre eiendommen din. Rammen er laget av solid teak, og den indre grillen er utført i solid metall. I motsetning til en tradisjonell sikkerhetsdør som har et skremmende “fengsel” som utseendet, ser denne døren mer innbydende ut for gjestene dine!

9. Sikkerhetsdesign med dobbel dør:

Sikkerhetsdesign med dobbel dør

Her er en annen inngangssikkerhetsdørdesign for å imøtekomme brede inngangspunkter. Fordelen med dette doble dørsystemet er at du kan kontrollere inngangen til dine gjester. Den sentrale brede grillen gir bedre lys og ventilasjon i hjemmet ditt, sammen med et stilig utseende på utsiden. Et skyvehåndtak med låsesystem beskytter personvernet ditt!

10. Sikkerhetsdørdesign med panel:

Sikkerhetsdørdesign med panel

Hvis du leter etter en king-size sikkerhetsdør som også gjør inngangspunket ditt stort, kan du rett og slett ikke gå forbi denne siste sikkerhetsdørdesignen for hjemmet. Robustheten til en vanlig trepaneldør kombineres med styrken til en metallisk grill for å sikre hjemmet ditt som ingen andre. Du kan også bruke dette til å lufte interiøret uten å måtte gå på akkord med personvernet ditt.

11. Sikkerhetsdør med dødbolt:

Sikkerhetsdør med trebolt

Denne sikkerhetsdøren topper listen fordi den har evnen til å opprettholde en god moteerklæring, og samtidig gir den hjemmet ditt et godt beskyttet miljø. Den øvre delen har en veldesignet metallisk grill som gir døren styrke og stabilitet. Denne hengslede døren har et vanlig låsesystem.

12. Iron Safety Door Design For Home:

Iron Safety Door Design For Home

Hvis sikkerhet er din største bekymring, kan du ikke ignorere egenskapene til en metalldør. Porten kan festes etter at du har montert døren, og vil definitivt gi et utmerket og trygt miljø for hjemmet ditt. Denne sikkerhetsdørgrillen for hjem kan skreddersys i henhold til ditt valg og størrelse på inngangspunktet.

13. Designersikkerhetsdørdesign:

Designer sikkerhetsdørdesign

Et palasslignende hjem til deg fortjener absolutt denne praktfulle sikkerhetsdøren i metall og glass. Den rike og elegante designen med dobbel dør har en treramme med metallisk grill og et frostet glass for å skjule interiøret. Tanken er å gjøre utsiden så overdådig som mulig mens du husker det grunnleggende formålet med en sikkerhetsport.

14. Sikkerhetsdør med griller:

Sikkerhetsdør med griller

Sikkerhetsgriller som kan festes eksternt på døren din gir ditt hjem maksimal sikkerhet. Disse grillene er sterke og motstandsdyktige mot rust, værforhold og fysiske skader. Et interessant element i denne døren er den smale hengslede døren på siden, som kan begrense adgangen. Dette lar deg holde nysgjerrige naboer utenfor riket.

15. Sikkerhetsdørdesign i smijern:

Sikkerhetsdørdesign i smijern

Smijern er utvilsomt et av de sterkeste metallene vi har tilgjengelig. Dette er grunnen til at det er det viktigste valget for sikkerhetsdører i hjemmet. Denne kraftig produserte sikkerhetsdøren gir også et palassaktig utseende til inngangen din og vekker nysgjerrigheten til tilskuerne på hvor vakkert interiøret kan være. Dette metallet kan brukes alene eller kombinert med tre.

16. Skjermsikkerhetsdesign:

Skjermsikkerhetsdesign

Skjermdørene er også en flott sikkerhetsdør for hjemmet ditt. Døren må festes eksternt til front- eller bakdøren for å begrense tilgangen til eiendommen. Vanligvis har skjermdører en åpen grill med fri sikt over det indre rommet. Så hvis du vil unngå at folk stirrer inn i området ditt, kan du dekke grillen med et plastark.

17. Utvendig sikkerhetsdør med hengelås:

Utvendig sikkerhetsdør med hengelås

Som navnet antyder, er den utvendige sikkerhetsdøren installert utenfor lokalene for å forhindre inntrengning. Her er en slik idé som bruker en kombinasjon av solid dør og lamelldør. På denne måten kan du enkelt se utsiden uten å måtte åpne porten. Et hengelåssystem lar deg holde eiendommen din trygg og trygg.

18. Sikkerhetsdør i teak med jerngriller:

Sikkerhetsdør i teak med jerngriller

Minner ikke denne døren om de tradisjonelle indiske hjemmene? Sikkerhetsdøren med teakpanel kommer som en dobbel dørmodell med jerngriller på toppen. Du kan bruke den til å slippe frisk luft og lys inn i stua og nyte ditt privatliv samtidig. Bruk av teak gir også styrke uten sidestykke og krever minimalt med vedlikehold.

19. Tre- og glassdørdesign:

Sikkerhetsdørdesign i tre og glass

Her er en annen moderne sikkerhetsdør som kombinerer tre og glass for eleganse og sikkerhet. Bruken av frostet designerglass begrenser visuell tilgang til interiøret uten å gå på kompromiss med ventilasjonen. Den overdådige teakvedøren gir inngangspunktet en rik følelse. Imidlertid er denne designen ideell for boliger med et privat sikkerhetssystem.

20. Mesh Safety Door Design:

Sikkerhetsdør i mesh

En Mesh -sikkerhetsdør som denne tilbyr mye mer enn å beskytte hjemmet ditt. Det kan holde skadedyr og til og med selgere unna. Den utsmykkede designen på masken oppnås ved hjelp av en laserskåret teknologi for presisjon. Det anbefales å bruke denne døren sammen med en inngangsdør av massivt tre for å oppnå sikkerhet med to lag.

Dette er noen av de beste sikkerhetsdørdesignene du bør vurdere for hjemmet ditt. Før du investerer i en, må du analysere dine nåværende sikkerhetsbehov nøye, størrelsen på inngangen og til og med budsjettet. Besøk en nærliggende butikk for å få en forståelse av de forskjellige materialene som er tilgjengelige og de nyeste mønstrene som gir et godt utseende med førsteklasses sikkerhet!