Platina är en dyr metall i vit färg. Förlovningsringar av platina är så snygga i utseendet och ger tillfredsställelse för bäraren. Designen av förlovningsringar i platina är mycket snygga och känsliga. När du bär förlovningsring i platina förmedlar det din rikedom. Platinummetall är starkare än guld. Du kan också blanda platina med guld. Det kommer att se fantastiskt ut.

Förlovningsringar är värdefulla för par. De gillar alltid att välja den bästa ringen för varandra. De kan välja samma designring, dvs parring. Förlovningsring av platina kommer att se underbar ut än guldring.

Platinumringar för engagemang:

Här noterade vi några av de bästa designerna och stilarna av förlovningsringar i platinametall.

1. Platinum Diamond förlovningsring:

förlovningsringar av platina

I denna platina ring finns det en stor patiens diamant och en serie små diamanter. En serie små diamanter har fått en vacker form. Det ser fantastiskt ut och kommer att förbättra skönheten hos bäraren.

2. Tjock förlovningsring i platina:

Tjock förlovningsring i platina

Det är så dyrt och fantastiskt förlovningsring för platina för män. Det kommer att se elegant ut när du gör att du skulle bära den här ringen och han kommer att bli så glad. Diamanter betyder den sanna kärleken till din livspartner.

3. Klassisk förlovningsring av platina:

Klassisk förlovningsring i platina

Detta är en klassisk design i förlovningsring i platina för henne. Det är enkelt i design men täcker halva ringen med små diamanter. Det ser ut som att diamanter flyter på ringen. Det är mycket känsligt och behöver vård vid hantering.

4. Par förlovningsringar av platina:

Förlovningsring av par i platina

Detta är en förlovningsring i samma design. Älskare väljer vanligtvis parring för sitt förlovning. Det är som att engagera varandra för att gifta sig. Det är vanligt utan diamant men ändå underbar.

5. Förlovningsring av platina guld:

Förlovningsring i guld av platina

Detta är något riktigt fantastiskt. Denna ring är en kombination av platina och guld. Den mellersta diamanten lyser så starkt. Du behöver ingen annan fingerring när du har använt den här. Bara en räcker för att visa.

6. Chain Design Platinum förlovningsring:

Chain Design Platinum förlovningsring

Nu är detta en ny design i förlovningsring i platina. Det ser ut som om en kedja är bunden med en platinasträng. Det är ovanligt och hittar ingen dam som bär denna designring. Detta kommer att se unikt ut på hennes hand.

7. Förlovningsring av platina med rosettdesign:

Förlovningsring i platina med rosettdesign

Denna förlovningsring i platina har rosettdesign med diamantfärgad. Det ser härligt och charmigt ut. Det kommer att se attraktivt ut på din dams hand. Hon kommer att muntra upp när hon ser denna design i sin förlovningsring.

8. Flera förlovningsringar av platina:

Flera förlovningsringar av platina

Detta är en samling av fem förlovningsringar av platina. Ur min synvinkel kan detta vara de bästa mönstren, eftersom du enkelt kan hantera dessa. Tunga och känsliga mönster kräver uppmärksamhet. Men dessa mönster är grova och tuffa.

9. Två lager Platinum förlovningsring:

Två lager Platinum förlovningsring

Detta är verkligen en ovanlig design i förlovningsring av platina. Den är präglad med en diamant i mitten. Och snygg design ges till yttergränsen. Den har härlig design. Det kommer att hämta hjärtat av din dam.

Även om det finns olika mönster i förlovningsringen i platina, kommer ändå enkelheten att vinna. Förlovningsringen är sådan att du måste bära den regelbundet så den ska vara enkel och nykter. Du kan enkelt bära och arbeta utan problem. Förlovningsring av platina är ett tecken på hängivenhet och kärlek till varandra. Det är ett löfte att älska varandra till evigheten. Det finns en chans att du kan bli förvirrad när det gäller att välja en lämplig design för din förlovningsring. Ringdesignen bör vara sådan att den stannar ditt sinne för alltid. Man blir aldrig ogillar för det.