Lehengas er de vakre festklærne som kan sette deg på kalklyset. Det gode med å ha lehenga på forlovelsen er at det ikke trenger å være det blodrøde valget som er kjent for bryllup. Du kan eksperimentere med et stort utvalg av design og farger, alt du tror kan passe godt til hudtonen og interessen din. Imidlertid er det et par grunnregler for å velge riktig engasjement lehenga. Sjekk disse.

Lehenga -ideer for engasjement:

  • Farger: Vær oppmerksom på fargen du velger. Det bør alltid være på linje med hudtonen din og matche med sminken din.
  • Design: Se opp for tunge design som du kanskje ikke kan bære. Gå ned på arbeidet og mønstrene, avhengig av hvor mye du vil kunne bære og bli i det samme en stund. Når det er sagt, vær kreativ på designideene, og bloggen vår vil sikkert inspirere deg til noen fantastiske design å ta med hjem. Husk været også. Du vil ikke svette iført et stoff som er upassende for sesongen.
  • Plass: Som en skreddersydd en, eller vil du prøve noen kjente designere i byen? Det er igjen ditt valg. Hvis du velger en skreddersydd, bruk litt ekstra tid og velg den du liker. Ikke gå på kompromiss der! For de som er laget av designere, må du fortelle designeren tydelig hvordan du forventer at den skal se ut.

Vel, med disse tre reglene kan du faktisk begynne å kartlegge og begrense noen ideer.

Stilig engasjement Lehenga -design for indisk brud:

Lurer du på hvilket valg du kan gjøre på en lehenga denne forlovelsessesongen? Lehengas kommer i et stort utvalg, design og nyanser. Ta en titt på noen av våre klassiske valg vi gjerne vil anbefale for deg.

1. Den lagdelte Lehenga:

Her er en moderne lehenga som renner ned med lag. Blusen er helermet og den vakre dupattaen har et nettmønster under, med noen vakre broderier og chamki -arbeider på den. Den vakre fargekontrasten er forhøyet med noen minimale smykker og armbånd, en som passer perfekt til kjolen og arrangementet. Det vakre nettmønsteret nedenfor, vil sette seg kunstnerisk med din nettede dupatta.

2. Skygge Lehengas:

skyggelagte lehengas er en unik skjønnhet. Denne lehenga i full lengde er en unik kombinasjon av noen varme farger, skreddersydd akkurat slik du liker det. De kan være enkle eller storslåtte og levende, avhengig av fargene du velger. Milde design gjøres stort sett på grensene, og sørg for at du ikke tar bort skjønnheten i de skyggelagte fargene. Vakre smykker er en ekstra måte å forbedre utseendet ditt. Prøv denne stilige lehengaen for forlovelse.

3. The Silk Designer Lehenga:

Hva med en full lengde lehenga vakkert vevd i silke? Denne designer lehenga er en fantastisk og fascinerende blanding av en varm farge, en i silke med vakre design i grensen. Dupattaen av en mild off -white og med fargerike tykke kanter kan være en ekstra måte å forbedre utseendet på antrekket. Gå litt tungt på smykkene. Prøv denne blonder, Resham og Zari broderi. Dette er vårt beste forslag for ditt engasjement.

4. Magneta:

Her er en vakker lehenga med en kombinasjon av sølv og andre lyse farger for den store dagen. Et sølvsmykkesett eller et diamantsett vil blande seg med antrekket og vil være en absolutt bedøvelse. Lehenga er full lengde og har all kvalifisering til å være din perfekte lehenga for forlovelsesceremoni.

5. Coral Jacket Style:

For de av dere som liker å være modig med mote, her er en moderne inspirert stil som har en koralljakke til lehenga i full lengde. Materialet kommer i fløyel og kan være valget for vinterengasjementet. Prøv en lys farge som rød, og match den med passende jakke. Den gir deg muligheten til å bære en dupatta, eller du kan gå uten den.

6. Brodert Lehenga:

Elsker vi ikke alle lehenga vår med litt tungt broderi? Vel, her er den som har broderi over hele blusen, og i hele skjørtet nedenfor. Blusen er av korallmønster og er en vakker rødbrun. Match det med noen antikke smykker slik at tilbehøret blandes med antrekket.

7. Jakke Style Lehenga:

Her er en klassisk vri på din gamle lehenga. Denne har en fløyelsjakke på toppen, med en lys farge av en mørk blå nyanse og et rødbrun skjørt i full lengde. Skjørtet har en lys design i gylden tråd, med en valgfri dupatta. Jakken får det tradisjonelle preget gjennom broderiarbeid. Match det med et halskjede og et armbånd for å fullføre det ‘blivende bruden’.

8. Georgette -stil:

Her er en annen nydelig lehenga i Georgette -stil som kommer i pastellfarger. Det vakre blomstrete skjørtet i full lengde adopterer den enkle, enkle jakkestilen lehenga på toppen. Jakken i full lengde har ikke noe broderi, men bare et vakkert mønster som passer til antrekket. Gå med minimale smykker og vurder et løst hår for å oppnå den varme jenta i byen!

9. Sabyasachi -samlingen:

Elsker vi ikke alle Sabyasachi -samlingen? Denne er rå skjønnhet. Den gråaktige lehengaen ser tung ut med lite design som fungerer over hele antrekket, og skjørtet i full lengde sitter behagelig. Prøv sølvsmykker og mild sminke. Utseendet vil sikkert inspirere de mange av dem som vil se på deg ærefrykt.

10. Brudesamlingen:

Hvis du er ute etter noe mer fremtredende, her er en vakker! Den milde blå er i kontrast med kremdupattaen som bæres rundt som en saree. Skjørtet har vakre design som kjører jevnt med en båthalsbluse som er halv erme. Legg den mot en tung tapp og prøv en klassisk håroppdatering. Ingen slo utseendet! Vi satser!

Lehengas er sikkert den stilige antrekket for enhver anledning. Du kan få dem enkle og enkle eller gå på den tunge siden ved å lage en av dine slag. I begge tilfeller vil de aldri unnlate å imponere menneskene rundt deg. Prøv noen av de siste lehenga -designene for engasjement denne sesongen med vår helt nye idé. Vi er sikre på at du ville bli inspirert!