Hola Amigos! Opptatt med å forberede deg på forlovelsesdagen? Mens damene er for opptatt av å kjøpe antrekk, må du føle deg utenfor og forvirret! Vel, ikke mens vi er med deg! Denne artikkelen fokuserer spesielt på de siste forlovelseskjolene for menn, som trender i India, denne bryllupssesongen. Så, i stedet for å holde deg til en kjedelig formell skjorte og bukse eller en vanlig dress, anbefaler vi deg å eksperimentere med utseendet ditt. Tross alt er du showets mann, og du fortjener å se spesiell ut sammen med den vakre bruden din.

forlovelseskjoler for menn

Trendende Gent’s forlovelseskjoler i 2020:

Vi har vært vitne til mange moteshow i slutten av 2019 og 2020 for å finne ut de nyeste trendene i Menns engasjement garderobesegment. Her er våre observasjoner:

 • Kurtis har erstattet forseggjorte Bandhgalas og Sherwanis.
 • Trykte jakker er på A-listen, spesielt blomster og abstrakte design.
 • Asymmetriske kantlinjer er helt inne! Overlapping Kurtas og cowl -stiler stjeler showet
 • Farger som brun, pastellblå og fersken er populære valg for forlovelser.
 • New-age menn elsker å bli blingy. Så metallic er også et godt alternativ.
 • De unge brudgomene foretrekker sterkt dhoti, Harem Pants og sigarettbukser fremfor tradisjonelle Churidars.

Hvordan velge den perfekte forlovelsesdrakten for menn?

Her er din guide til hvordan du velger riktig antrekk for ditt engasjement:

 • Først, snakk med partneren din og diskuter temaet og fargevalget med henne. Du må også vurdere den generelle innredningen og atmosfæren før du bestemmer deg for disse faktorene.
 • Vurder også om du vil holde deg til skikkene og tradisjonene i familien din og velge antrekket ditt ut fra det. For eksempel kan sørindiske hinduer velge et dhoti -sett, kristne kan gå for en stilig smoking eller dress osv..
 • Du kan enten gå for et ferdig antrekk eller få det personlig hos en skredder for å sikre riktig passform. Gjør en kjoleforsøk før D-dagen for å unngå uhell.
 • Designet og stoffet i forlovelseskjolen må passe til arrangementets tid og sesong. Om vinteren velger du tykke materialer som fløyel, rå silke etc. For sommerengasjement kan bomull og lin være et godt valg.
 • Spør deg selv om du vil at antrekket skal brukes en gang. Å bruke en formue på et dyrt antrekk kan klemme deg på lommen. Eksperter anbefaler å gå for et bærekraftig kjolevalg som kan gjenbrukes i fremtiden.
 • Når du har funnet ut kjoledesignet ditt, kan du bruke tid på å velge tilbehør. Elementer som sko, turbaner og smykker kan heve skjønnheten i antrekket ditt.

Siste forlovelseskjoler for menn i India:

Artikkelen vår har listet de nyeste designmønstrene, merkene, stilene og andre konvensjonelle, etniske ideer som du kan vurdere og begrense ditt valg.

1. Asymmetrisk bomull Kurta:

Asymmetrisk bomull Kurta

KJØP NÅ

Er du bekymret for hva du skal ha på Sagai om sommeren? Med kvikksølvnivåene høye, anbefaler vi deg å velge noe enkelt, stilig, men likevel veldig praktisk for dette været. Sjekk ut denne rødbrun asymmetriske kantlinjen Kurta -pyjamas for å holde seg luftig til tross for det fuktige klimaet. Pleie håret godt og vis frem din holdning til å sette ildstadiet (bokstavelig talt)!

2. Sherwani og Dhoti -sett:

Sherwani og Dhoti Set

KJØP NÅ

Gi bruden din en seriøs konkurranse ved å vise frem denne elegante Sherwani i brun og rødbrun farge. Det selvvevde stoffet ser utsmykkede ut når det gjelder design og materialkvalitet. Den har en mandarinkrage med full knapplomme og lange ermer. Den kommer til og med med en matchende lommefirkant og dekorative gullknapper for å få deg til å ligne den beste brudgommen noensinne! Denne øvre slitasjen er ledsaget av elastiske midjer med Dhoti-bukser for enkel bruk.

3. Royal Jodhpuri Overlap Suit:

Royal Jodhpuri Overlap Suit

KJØP NÅ

Se ut som en kongelig prins ved å velge denne fløyeloverlappende Jodhpuri-drakten, som har trekk ved et indo-vestlig antrekk. Overplagget er laget i kongeblått farget fløyelmateriale som gir uuttalt eleganse og storhet til antrekket. Hele stoffet er prydet med abstrakt trykk og gullknapper, sammen med en weltlomme. Denne drakten med helerm er kombinert med en brun bukse for et utsøkt utseende!

4. Indowestern Sherwani:

Innen vestlige Sherwani

KJØP NÅ

Vær forberedt på å overraske alle inkludert din partner ved å velge dette staselige utseendet på D-dagen din. Fusjonsensemblet har en asymmetrisk Indo western sherwani -drakt, sammen med en fawn Churidar -bukse. Jakken er utstyrt med en mandarinkrage og metalliske knapper på klaffen, sammen med en rød farge på knapphullene. Legg denne blomstertrykte Bandanna til antrekket ditt og se mens alle ser på deg!

5. Designer Kurta og Patiala sett:

Designer Kurta og Patiala -sett

KJØP NÅ

Se eterisk ut i din Roka -seremoni ved å velge dette fantastiske hvite og røde Kurta -settet. Overplagget er laget av førsteklasses Dupion -silke som gir et kongelig utseende. Den har en rund hals med stativkrage og knapp i knapp i rødt. Den rette falden Kurta har en spalte foran som markerer foldene på den røde Patiala -buksen. Bruk den med et par Jutis for å få bruden din til å bli forelsket i deg!

6. Brodert smokingdrakt:

Brodert smokingdrakt

KJØP NÅ

Denne svarte smoking -drakten kan få gjestene dine til å snakke om din unike sartoriske smak. Hver tomme av dette antrekket snakker om klasse og eleganse som ingen andre. Den øvre suiten er laget av en rik fløyelsduk og har et utsmykket Resham-broderi på den ene siden. Sjalkragen og de fulle ermene er godt skreddersydd for å gi deg den perfekte silhuetten. Du kan bruke den med sateng, plissert skjorte og bukse for å drepe i forlovelsesfesten på kvelden.

7. Pastellfarget Kurta -sett med Nehru -jakke:

Pastellfarget Kurta -sett med Nehru -jakke

KJØP NÅ

Denne Kurta satt i alt annet enn kjedelig! Den beroligende fargepaletten gjør den perfekt for sommerengasjementer og fest på dagtid. Den behagelige sjøgrønne Kurta er laget med et blankt bomullsstoff for at du skal føle deg komfortabel. Den har en mandarinkrage med en rett kantlinje og er kombinert med en silkeblandet Churidar -bukse. Det ellers så enkle antrekket gjennomgår en umiddelbar transformasjon ved å legge til en trykt Nehru -jakke i hvit farge.

8. Glamorøst trykt smoking -sett:

Glamorøst trykt smoking -sett

KJØP NÅ

Gjør deg klar til å si “Wow” til denne uvanlig flotte satin -smoking. Den off-white blazeren er laget av et selvvevd stoff og har en svart sjalskrage. Det er ytterligere pyntet med Resham og murverk for å gi deg det perfekte brudgommens utseende. Dette antrekket er flott for cocktailarrangementer og nattforlovelsesfester for å imponere mengden! Den bæres best med et par sorte bukser og formelle sko.

9. Rosa Draped Kurta med blomsterjakke:

Rosa drapert Kurta med blomsterjakke

KJØP NÅ

Hold deg foran alle andre i motebildet ved å velge dette edgy Kurta -settet. Det pastellrosa antrekket har en draperet kantkant som skiller deg fra mengden. Det blandede silkestoffet har en subtil glans for å sette deg under søkelyset. Dette antrekkspillet tas til neste nivå ved å legge til en blomsterjakke, prydet med zari -arbeid og gylne knapper.

10. Formell forlovelsesbukse og skjorte sett:

Formell forlovelsesbukse og skjortesett

KJØP NÅ

For menn som elsker å holde ting enkelt og greit, kan dette blå og svarte antrekket være det riktige valget. Slim fit -skjorten og buksen fremhever din tonede kropp og får deg til å føle deg trygg på den beste dagen i livet ditt. Den er også allsidig for styling, ettersom du kan bruke en mørk blazer eller til og med en ermeløs Nehru -jakke for et fusjonelt utseende. Velg et par skinnende formelle sko til dette ensemblet.

11. Hals åpen designer Jodhpuri -drakt Indiske menndresser for menn:

Hals åpen designer Jodhpuri -drakt Indiske designerdrakter for menn

Denne halsåpne designer Jodhpuri -drakten er vevd i 100% linstoff og regnes som den beste forlovelseskjolen for brudgommen. Med en jakke pyntet i nakken, foran, ermene biceps pluss mansjett, vil kjolen gi deg et elegant utseende. Den kommer med bukser som gjør den komplett. Husk kun å tørke rent. Denne typen er ganske populær i alle nordindiske bryllup.

12. Drakter: Lin- og Seersucker -drakter:

Drakter: Lin- og Seersucker -drakter

Lindrakter er kjent for å vare lenge. De kan endres og til og med brukes på en uformell dag. Det samme kan tenkes for seersucker -drakten. Det er en mote i dag som har kommet tilbake til handling fra i fjor. Sjekk dette hvis du vil beholde dressingen mild.

13. Mughlia Sherwani For menn:

Mughlia Sherwani For Men

Dette er en designer sherwani, en som er mest populær. Denne forlovelsesdrakten for brudgomene gir et etnisk utseende kombinert med sko som gjenspeiler keiserstilens dressing. Det er et stort utvalg av varianter og design i denne modellen. Velg stiler basert på din smak. Match fargene og velg å sy den. Alternativt kan du også velge ferdige.

14. Salwar Kameez indisk Jari brodert himmelblått drakt:

Salwar Kameez indisk Jari brodert himmelblått drakt

Dette flotte antrekket er ganske enkelt vakkert og definerer eleganse. Det er helt brodert kunst silke med skinnende materiale sherwani kan være et av alternativene dine. Toppen (Kameez) kommer med en enkel halsringning, omfattende lengde. Den er ment å bli slitt løst, ha ansiktet åpent med små spalter i siden for å lette bevegelsen uten problemer. Med dekorative knapper er det lite blomstermotiv om krage, forside og bakside. Dette er et sett som er foretrukket blant de beste forlovelseskjolene for menn i India.

15. Tilpassede antrekk:

Tilpassede antrekk

Denne nye indiske klærne gir deg de betagende samlingene av din moral og tradisjoner. Få din personlige søm utelukkende basert på din smak og smak. Velg å bruke en Punjabi -sherwani eller en kurta fylt med kunstverk og broderi, og match den med et godt utvalg av bukser med milde farger. Du kan også vurdere en kort kurta og matche den med afghanske bukser og en konge som sko i din størrelse. Få kreativiteten din i kast og bland og match design og farger. Selv om dette kan være en forlovelseskjole for brudgommen, kan du hente inn flere farger og mønstre ved å tilpasse det på din måte!

16. Nehru -jakker for verdsettelse og etnisk følelse:

Nehru -jakker for verdsettelse og etnisk følelse

For en forlovelsesceremoni vil denne typen etnisk forlovelseskjole for indisk brudgom hjelpe en til å se rik og fin ut. Du kan passe den med Nehru -frakk. Du kan kombinere dette med en pathani kurta -drakt, og få andre kombinasjoner av bukser som blir komplimentert for forlovelsesceremonien.

17. Achkan:

Achkan

Achkan er laget av morderkombinasjonen av indo-persisk blanding og er en av de mest utsøkte typer sherwanier som kan sees. I utgangspunktet av den nordindiske keiserlige kilden, inneholder achkanen en lang knelengde som er et kombinert resultat av en persisk Chapkan og en britisk kjole. Achkan er et annet populært valg av forlovelseskjole for menn.

18. Angrakha:

Angrakha

Dette engasjementet for herreklær kommer med en blanding av den etablerte stilen til Mughals og det fantastiske håndverket til Rajasthani -arkitekter, Angrakha er egentlig en gammeldags indisk kutt perfekt forlovelseskjole for en indisk mann. En Kurti med V-hals sammen med dekkbrett er tingen som inkluderer kjolen. Det unike med kjolen er at den ser forbløffende ut i alle nyanser, men da kan du bare velge svake nyanser for engasjement og relaterte hendelser.

19. Frakkesuiter:

Frakk Suiter

Dette er en annen forlovelsesdrakt for menn for hans forlovelse. Coat Suits kan være både stilig og tiltalende for seerne. Det gir et snev av et formelt pluss pent utseende. Velg et merke av ditt valg og en smart farge som passer til natten og din hudfarge.

20. Designer Dhoti Kurtas:

Designer Dhoti Kurtas

Borte er dagene da du hele tiden var omgitt av frykt for at dhotiene skulle bli åpnet for publikum. Ferdige dhotis i de sene tider garanterer at du får sjansen til å formidle en dhoti enkelt. Dhoti setter et setemerke i de etniske motetrendene for menn, og er fortsatt antatt å være en konvensjonell indisk forlovelseskjole for menn som kan bli stjålet bort med enkelhet ved arrangementer som relasjonsforeninger og pujas.

Ta klærne på alvor og kle deg slik du vil uten kompromisser. Prøv en rekke design og mønstre for å se hva som passer deg mer. Se bra ut på en spesiell dag og omdefinér valgene dine. Skinn hele dagen mens du også legger til farge og sjarm noen av de beste forlovelseskjolene for indisk brudgom.