Kjoler er sikkert den enkleste typen forlovelseskjole. Noen av dem er enkle i hvitt, mens andre kommer med tungt arbeid og design. Men hemmeligheten med å se flott ut på kjolen kommer fra å velge riktig farge og mønster. Noen kjoler er mer tilpasset den indiske slitasjen, mens andre ser vestlig ut og blir dermed en svært moderne forlovelseskjole. Designerenes nyhet og deres evne til å skreddersy noe vakkert kommer med mye tanke og krefter, ofte i samsvar med dagens preferanse. Noen er også skreddersydde for å passe kroppen og sitte komfortabelt. Så, hvor kommer ideene dine fra? Trekk opp sokkene og kast innspillene for å lage tidenes fineste forlovelseskjole og bli inspirert av ideene våre.

Hvordan velge riktig forlovelsesdrakt?

Før vi diskuterer om typer forlovelseskjoler, la oss forstå det grunnleggende om hvordan du velger den ideelle forlovelseskjolen. Disse tipsene deles av eksperter og designere for å veilede brudene om å velge riktig:

  • Det første og fremste tipset for å vurdere en kjole er å forstå din grunnleggende kroppstype. Dette hjelper deg med å velge riktig antrekk som smigrer figuren din.
  • Stil uten komfort er ikke bra. Spesielt når det er din store dag og når du bruker en formue på kjolen, må du sørge for at kjolen er behagelig og la deg puste godt.
  • Velg farger som utfyller hudtonen din. Dette er en alder av pastellfarger. Prøv en av disse nyansene for å se trendy og stilig ut på samme tid.
  • Unngå tunge utskrifter og blomster. Disse kan få deg til å se glorete og bombastisk ut. Hold det edru og velg detaljerte broderi- og blondermønstre for å få deg til å ligne en prinsesse.
  • Brud og brudgom-koordinerte antrekk er den siste moten denne bryllupssesongen. Planlegg godt for å se om antrekket også utfyller brudgommens drakt og bakgrunnen.

Engasjementskjoler i indisk stil:

Elsker du å skryte av en kjole på forlovelsen din? Vel, i så fall, la oss fortelle deg hvordan kjoler er rett og slett vakre. Men kommer det til å bli ideen om forlovelsesdrakten din? Her er noen kjoleideer for engasjement du kan bli inspirert til å prøve på egen hånd.

1. Designer kjole:

Halvparten av skjønnheten i kjolen kommer fra fargen du velger. Denne forlovelseskjolen for indisk brud er blodrød og har designarbeid på overkroppen. Bunnen er frillet som en dukke. Kjolen med høy hals har krage, og du trenger derfor ikke finne et matchende halskjede til den. Match den med passende håroppdatering og øredobber for å se fantastisk vakker ut.

2. Vestkjole:

Den vestlige kjolen er virkelig fascinerende. Den kommer i hvitt eller offwhite, med svært minimale designerverk. Noen av dem er ermeløse, og kjolen under er vanligvis en vakker frill. Selv om det kan være litt vanskelig å håndtere det, vil det garantert ikke utgjøre noen problemer når du ser hvor vakkert det ser ut. En god håroppdatering og med færre eller ingen smykker er måten å gå frem på.

3. Anarkali -kjole:

Visste du at du kan endre anarkali -kjolen slik at den ser ut som en kjole? Vel, den nedre delen, nær livet blir friere i forhold til den klassiske anarkali som holder tett i livet. Den nederste delen av anarkali har en rekke design og arbeider som kan gjøre det tungt, men fantastisk imponerende. Match det med tradisjonelle smykker og se strålende ut i denne kveldskjolen for forlovelse.

4. Lehenga -kjole:

Liker du lehenga og kjole i samme grad? Her er en klassisk kombinasjon av lehenga og kjole, en som ser ut som et frilleskjørt nedenfor med beskjedne lehenga -sømmer på toppen. Gå for moderat lyse farger og løft utseendet på kjolen nedenfor med varierende nyanser. Prøv noen tradisjonelle smykker, og godt hår gjør det.

5. Salwar inspirert kjole:

Her er en annen klassisk kjole i indisk stil. Selv om denne kanskje ikke ser ut som ‘kjole’, klarer den imidlertid utseendet til en kjole nedenfor. Det er en påsydd kjole med et lite midjebånd som en dupatta løper gjennom. Den nedre delen er nærmere kroppen og er ikke frilleaktig. Den klarer å trekke seg ut som en stilig kjole, med tung inspirasjon fra den indiske stilen. Å matche det med de riktige smykkene vil fullføre utseendet.

Kjoler er jenters favoritt noensinne! Det som gjør dem enda mer favoritt, er den klassiske kombinasjonen den har begynt å komme ut i dag. Med tilstrømningen av en fantastisk indisk stil, kombinert med kjolen, er det en uimotståelig kjole for forlovelse. De er vakkert sydd til perfeksjon og sørget for å passe kroppen. Det beste med dem er komforten de gir. Ta inspirasjon fra ideene våre og begynn å komme ut med ny trend. Gjør deg klar til å være trendsetter neste!