Ett trevligt sätt att se fräsch ut för en fest eller en utflykt är att ha en ansiktsbehandling. Denna ansiktsbehandling kan göras i en salong eller till och med hemma. Tanken på att göra det hemma hos dig lockar oss alltid. Ansiktsförpackningarna som är gjorda för hemmabruk är förberedda med yttersta kvalitetskontroller och av rena ingredienser. Joy tillverkar underbara ansiktsförpackningar för alla hudtyper som gör din hud mjuk och smidig.

Det enkla att använda dessa glädjeansiktsförpackningar är stor och kan bäras runt i en väska för användning var som helst. Det ger en omedelbar glöd och kan väcka trött hud. Föroreningarna runt omkring oss är så mycket att huden längtar efter något för att fräscha upp det.

Bästa Joy Face Pack -produkter för rättvisa:

Låt oss hitta de olika ansiktspaketprodukterna för rättvisa i Joy -märkena.

1. Joy Kesar Chandan Fairness Face Pack:

Joy Kesar Chandan Fairness Face Pack

Denna fantastiska Joy chandan face pack -produkt är laddad med godheten hos alla naturliga ingredienser som tar ut det bästa av din hud. Joy kesar chandan ansiktspaket penetrerar djupt in i huden och det hjälper till att göra huden rättvisare. Du kan enkelt observera reparationen av skadorna som orsakas av föroreningar som pigmentering, missfärgning och mörka fläckar.

Ingredienser: Saffran Sandelträ

Använda sig av: Mycket användbart efter att ha tvättat huden på natten.

Pris: Rs.60 för ett paket med 60 g

2. Joy Skin Fruits Fairness Face Pack:

Joy Skin Fruits Fairness Face Pack

Denna underbara produkt från Joy ger dig utstrålning som ingen annan. Detta Joy frukt -ansiktspaket fungerar som en skalning på huden och tar bort det skadade hudlagret för att återuppbyggas. Denna joy face pack rensar garvningen och passar alla hudtyper. Joy fairness face pack hjälper till att lysa upp huden och ser få nyanser ljusare ut. Citron är känt för att minska garvning och göra huden ljusare. Så citron extraktet som används i produkten är helt perfekt. Om du är någon som rör sig mycket i solen, så används det här glädjeansiktspaketet regelbundet som kommer att ge bra resultat.

Ingredienser: Citron extrakt Aloe Vera Kaolin Fullers jord

Använda sig av: Bäst för regelbunden användning

Pris: Rs 20 för 20 g.

3. Joy Skin Fruits Anti Blemish Fruit Pack:

Joy Skin Fruits Anti Blemish Fruit Pack

Denna Joy skin fruit face face -produkt är underbar om du vill ta bort alla fläckar från din hud. Denna fantastiska produkt används för hudrening eftersom den har frukt -AHA. Dessa hjälper till att minska mörka fläckar och pigmentering inklusive fläckar. Det ger dig en omedelbar glöd. Användning av denna produkt dagligen ger dig en glödande hud som är fri från fläckar och fläckar. Gör detta till ett ansiktsregim -objekt som får dig att lysa.

Ingredienser: Papaya

Använda sig av: Detta är bäst för män och kvinnor de som har fet hud också

Pris: 195 kr för ett paket med 3 st

4. Joy Skin Softening Fruits Glow Fruit Pack:

Joy Skin Fruits Softening Glow Fruit Pack

Detta fruktpaket är tillverkat med äppelförstärkare som hjälper till att få huden att känna sig fräsch. Det tar bort oljigheten och återfuktar huden. Detta gör att den känns mjuk och slät och minskar utseendet på fina linjer och rynkor.

Ingredienser: Äpple

Använda sig av: Daglig användning för glödande hud

Pris: Rs.138

5. Joy Pure Neem Purifying Face Pack:

Joy Pure Neem Purifying Face Pack

Detta ansiktspaket med neem är en bästa produkt eftersom det är förstärkt med godheten hos rena neemblad som hjälper till att bekämpa pigmentering och finnmärken. Detta visar den jämna hudton som är vacker. Det tar bort överflödig olja och lindrar eventuell hudirritation. Du kan använda detta ansiktspaket över hela ansiktet och halsen. Detta kommer att ge dig en härlig avslappnad känsla och få dig att lysa.

Ingredienser: Neem -extrakt Aktiva salicylater

Använda sig av: Hjälper till att behandla finnar och akne, använd två gånger dagligen

Pris: Rs.270 för 100 ml

Var och en av de produkter som Joy tillverkar är värd att köpa. Du kan välja dem efter vilken hudtyp du har. Joy -produkterna är mycket naturliga och kan ta hand om din hud perfekt.