Vem vill inte se smart eller vacker ut ?? Kan du nämna en person som inte vill ta av alla svarta huvuden från ansiktet för att se smartare ut ?? Tja, det finns några sätt du kan göra det hemma på egen hand. Marknaden kommer med några bra ansiktsmasker som hjälper dig att bli av med pormaskarna, exfoliera din hud och få dig att se strålande ut. Den vanligaste svarta ansiktsmasken är den som förekommer med kolextrakt.

Bästa Black Face Mask Peel Off -kit för svarta huvuden:

Här är några av de bästa svarta ansiktsmasken som du kan välja mellan,

1. Body Shop Himalaya Charcoal Face Mask:

Body Shop Himalaya Charcoal Face Mask

Body Shop Himalayan Charcoal djuprengörande svart ansiktsmask kan anses vara en av de bästa produkterna inom Black face Masks. Den har en dubbel effekt – den ena djuprengöring och den andra renar huden. En av de främsta egenskaperna hos denna ansiktsmask är dess höga lerstruktur som fungerar som ett utmärkt exfolieringsmedel.

Metod / Hur man ansöker / Hur ofta ska du göra detta?

Ett tjockt lager bör appliceras lämnar ögat, ögonbryn, hårfäste och läppområden. Var noga med att applicera ett jämnt lager. Lämna den tills den torkar och skala sedan försiktigt av, från ytterkanterna. Skölj av och applicera fuktkräm. Använd detta en gång i veckan i början för att rensa bort alla pormaskar.

  • Varför detta fungerar: Föroreningarna och gifterna avlägsnas lätt och försiktigt från huden.
  • Varning: Medan det skalas av kan det orsaka irritation på känslig hud.
  • Fördelar: Det är mycket enkelt att använda detta eftersom denna kolmask är en lera texturerad mask.

2. Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask:

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Denna andra bästa svarta ansiktsmask skalas av. Huvudingredienserna i “Origins Face Mask” är Bamboo Charcoal & White China Clay som blandas med glycerin och myrtvatten. Dessa är till hjälp för att hålla huden hydrerad istället för att få den att flaga. Det är också en mycket bra svart ansiktsmask för pormaskar.

Metod / Hur man ansöker / Hur ofta ska du göra detta?

Applicera ett tunt jämnt lager över hela ansiktet och hälften av nacken och skala bort när det är torrt. Doppa lite fuktkräm. Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att undvika ögon, ögonbryn, läppar och hårfäste. Använd en gång om 15 dagar för att hålla ansiktshuden fläckfri.

Varför detta fungerar

Bamboo Charcoal och White China Clay fungerar som kraftfulla magneter. De tar ut smuts och föroreningar. Det hjälper också till att kontrollera oljan.

Varning

Var extra försiktig när du skalar eftersom det kan bli lite smärtsamt och irritera huden.

Fördelar:

Denna svarta ansiktsmask är fantastiskt effektiv på pormaskar eftersom den tenderar att rensa ut de tilltäppta porerna och förhindrar pormaskar.

3. Ursprung med Clear Improvement Active Charcoal Mask:

Ursprung med Clear Improvement Active Charcoal Mask

Denna ansiktsmask av svart kol är mörkgrå och blandas med mikrosvarta kolpartiklar. Det är mjukt texturerat. Det hjälper till att föryngra torr och tråkig hud.

Metod / Hur man ansöker / Hur ofta ska du göra detta?

Applicera en liten mängd på hela ansiktet och halsen. Låt verka i cirka 15 minuter och skölj med varmt vatten. Använd den två gånger i veckan.

Varför detta fungerar

Denna ansiktsmask är speciellt framtagen för personer med fet hud. Det kontrollerar överflödig olja från ansiktet och rengör porerna djupt.

Varning

Ta inte för mycket eftersom strukturen förhindrar applicering av ett tjockt lager. Glödet efter att masken har tagits bort varar inte mer än 2 dagar.

Fördelar:

Eftersom det är mycket krämigt täcker bara en liten mängd hela ansiktet och det torkar också mycket snabbt. Det känns fräscht och avkopplande. Djuprengör huden och lyser upp den.

4. Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal:

Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal

Denna ansiktsmask med svartpor har en hög andel aktivt kol, vitaminer och mineraler. Det exfolierar mycket försiktigt. Det hjälper lätt att bli av med smink

Metod / Hur man ansöker / Hur ofta ska du göra detta?

Tvätta ansiktet med en mild tvål eller rengöringsmedel. Använd en sparsam mängd av förpackningen och bred ett tunt, jämnt lager på ansiktet. Låt stå i 15 minuter och tvätta med varmt vatten. Den är så mild att den kan användas dagligen på natten.

Varför detta fungerar

Hög andel aktivt kol hjälper till att avlägsna olja, smuts och smink mycket enkelt. Det torkar inte huden eftersom det är rikligt med vitaminer och mineraler.

Varning

Närvaron av en hög mängd aktivt kol kan orsaka irritation på känslig hud.

Fördelar:

Det ger näring och återfuktar huden. Regelbunden användning stramar upp porerna och den antibakteriella skölden lyser upp huden.

5. Rocky Mountain Activated Charcoal Mask:

Rocky Mountain Activated Charcoal Mask

Denna pormask med ansiktsmask är ganska ny på marknaden, men säljs ganska framgångsrikt. Det visar sig vara idealiskt lämpligt för en kombinerad eller fet hudtyp.

Metod / Hur man ansöker / Hur ofta ska du göra detta?

Tvätta först med varmt vatten eller torka av ansiktet med en handduk doppad i varmt vatten för att öppna porerna. Masken appliceras jämnt och täcker ansikte och hals. När det torkat helt, torka det försiktigt med en fuktig mjuk trasa och applicera fuktkräm.

Varför detta fungerar

Närvaron av kokosnöt aktivt kol med bentonitlera gör det till en kraftfull detox och lämnar huden ren och fräsch. Denna mask påstår sig ha svart pärla som hjälper till att dra åt porerna och förbättrar hudkvaliteten.

Varning

Det är inte lämpligt för mycket känslig hud.

Fördelar:

Med regelbunden användning minskas akne- och pormatsproblemen avsevärt. Det rengör porerna djupt och ger näring åt huden väl. Eftersom detta inte är en avskalningsmask är det mycket säkert. Det är också fritt från starka kemikalier så det visar sig vara ganska säkert.

Svarta ansiktsmasker har visat sig vara ganska effektiva för hudproblem som pormaskar, akne, finnar, etc. Det finns också några masker med anti-aging egenskaper. Se alltid till att testa produkten på baksidan av handen före användning för att kontrollera om den passar dig eller inte.