Royal Indulgence Lodhradi är ett ayurvediskt växtbaserat läkemedel som avgiftar huden och reparerar huden. Det hjälper till att läka hudproblem som pigmentering, akne, finnar etc. Formeln använder en unik blandning av örter och hjälper till att skydda huden. Lodhradi blandas unikt med tre ingredienser Lodhra, dhanyaka och vacha. Dessa örter hjälper till att minska rynkor, fläckar och akne. Det förhindrar för tidigt åldrande.

Bästa Lodhardi Face Pack -produkter för skadad hudreparation:

Här är några Lodhradi ansiktsförpackningar som finns i Indien, välj bland ansiktsförpackningar nedanför,

1. Lodhradi Skin Repair Face Pack:

Lodhradi Skin Repair Face Pack

Det är en kombination av örter som är rika på antioxidanter och vitaminer som hjälper till att få en felfri hud. Den innehåller dhanyaka och vacha som är rik på vitamin C. En hemlig sammansättning av tre ingredienser som lodhra, dhanyaka och vacha. Dessa är handplockade från Himalaya -skogen och Denna produkt är grymhetsfri och 100% vegan. Den irriterar inte huden. Dhanyaka är en sammandragande som har antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Vacha förbättrar blodcirkulationen. Det läker irritation på grund av föroreningar. Antioxidanter finns också som tar bort toxinerna i huden. Det hjälper till att rensa fläckarna och skyddar huden från olika infektioner. Vacha stimulerar blodflödet och hjälper till att få en frisk hud. Det är det bästa Lodhradi -ansiktspaketet.

Denna ansiktsmask från Lodhradi Skin Repair är 100% ekologisk och Ayurveda -skönhetslösning för felfri hud. Det hjälper till att strama upp och stärka huden. Det fungerar med både fet och torr hud.

Använda sig av: Blanda en bra mängd Lodhradi -ansiktsförpackning med mjölk och få en tjock konsistent pasta. Applicera pastan på ett nytvättat ansikte med jämn strykning i ansiktet och låt torka.

Pris: Det kostar Rs 1499 för 50g.

2. Royal Indulgence Lodhradi Avgiftande ansiktsmask:

Royal Indulgence Lodhradi Avgiftande ansiktsmask

Den innehåller olika örter, växtbaserade läkemedel som är rika på dhanyaka och vacha. Ayurveda ansiktsmask som rengör och reparerar huden. Örter är rika på vitaminer som förbättrar hudens hälsa. Förhindrar för tidigt åldrande. Ger perfekt hud. Avgiftar huden. Tar bort smuts från porerna. Det är en idealisk Lodhradi ansiktsmask. Priset på Lodhradi -ansiktsförpackningen i Indien är nominellt jämfört med andra ayurvediska ansiktsförpackningar.

Denna avgiftande ansiktsmask från Lodhradi passar alla hudtyper. Det hjälper till att kontrollera kollagenförlust. Det hjälper till att sola huden och skyddar dig från skadliga solstrålar. Lodhra ökar kollagenet och lyfter huden. Det är rikt på anti-aging egenskap. Det avgiftar huden. Dödar bakterier och svampar från hudens djupa porer och det ger omedelbar utstrålning genom skonsam yta. Det minskar utseendet på fina linjer och rynkor.

Använda sig av: Blanda en liten mängd ansiktsmask med mjölk och applicera den jämnt på ansiktet. Låt det torka och rengör det med vatten. Medicinsk stam med lodhradi är fördelaktigt. Använd bärarolja och massera den i en till två minuter. Det gör att huden känns lätt och mjuk. Det finns ytterligare en typ av användning av detta ansiktspaket. För hud med akne och finnar, prova en medicinsk växtbaserad ånga. Lägg en liten mängd av lodhra -ansiktspaketet till varmt vatten och ånga ditt ansikte. Låt det torka och tvätta med vatten.

Pris: Det kostar RS.1499 för 50g.

Denna ayurvediska behandling för hud är mycket populär. De har inga biverkningar. Dessa Lodhardi -ansiktsförpackningar är rika på dhanyaka, vacha och lodhra som hjälper till att behålla felfri hud. Det förbättrar hudens hälsa genom att skydda dig mot pigmentering, akne etc. Dessa plockas från Himalaya -bergen. Den har en hemlig sammansättning som överförs från Kerala Vaidya -släkten.