Vete bakterier erhålls från groddarna av vete och är fyllda med massor av näringsämnen som är avgörande för både intag och även för extern användning på hud och hår. Både vetegroddspulver och vetegroddsoljor används för att förbereda hemgjorda ansiktsmasker för att få olika fördelar. Den drivs med vitamin E -antioxidant som lätt neutraliserar fria radikaler och hjälper till att förhindra rynkor. Det fungerar som en bra fuktighetskräm när den används tillsammans med olika andra viktiga ingredienser i DIY ansiktsmasker. Vetegroddens ansiktsmask reparerar vår hud helt från olika hudsjukdomar och hjälper till att stimulera regenerering av nya hudceller i ansiktet.

Hur man använder vetemask ansiktsmask för hudljus

Hur man gör och använder vetemask ansiktsmask:

Här ges några Top 3 hemgjorda vetegrodds ansiktsmasker som använder vetegrospulver och du kommer också att få veta hur man applicerar vetegroddolja på ansiktet.

1. Banan med vetemask ansiktsmask:

Banan med vetemask ansiktsmask

Här får du den bästa föryngrande och lättande ansiktsmask som fungerar bra mest för alla hudtyper. Huvudingrediensen är ett vetegrodd i pulverform.

Saker du behöver/Metod/Tillämpa:

Du behöver två teskedar olivolja och en matsked vetepulver blandat väl i en glasskål. Ta sedan önskad mängd mosad mogen bananpasta och tillsätt med blandningen. Applicera över hela ansiktshuden efter noggrann rengöring. Låt det torka i 30 minuter. Skölj av med varmt vatten med en minutmassage.

Hur ofta ska du göra så här:

Du kan använda detta paket varje vecka två gånger för att få din ansiktshud fri från döda hudceller och för att berika den med E -vitamin som finns i vetegroddpulvret.

Varför detta fungerar:

Vitaminerna och mineralerna i denna banan- och vete -ansiktsmask gör din hud smutsfri och hjälper den att göra mjuk och smidig.

Varning:

På grund av tillsatt olja kan du känna lite klumpighet i ansiktet. Därför kan du undvika oljan i sådana fall.

Fördelar:

För att få din ansiktshud att lysa upp med glöd och för perfekt föryngring kan du använda denna vetemask.

2. Honung med vetemask ansiktsmask:

Honung med vetemask ansiktsmask

Du skulle få samma fördelar med att använda både olja och pulver av vetegroddar. Här använder du vetegroddsolja för ansiktet för att få bättre resultat.

Saker du behöver/metod/tillämpa:

Blanda en tesked var och en av vetegroddsolja och honung i en skål. Tillsätt sedan några droppar färsk okokt mjölk. Denna mask kan först användas för att rengöra ditt ansikte. Därefter kan det samma hållas på ditt ansikte i 15 minuter. Sedan kan du tvätta bort det med vanligt vatten för att få renad och väl glödande hud.

Hur ofta bör du göra detta:

Använd detta paket dagligen för bättre och snabba resultat.

Varför detta fungerar:

Det fungerar bra på alla hudtyper, inklusive fet hud. Denna vetolja för ansiktsförpackningen är perfekt för hudblekning.

Varning:

Eftersom ingredienserna är helt naturliga hittar du inga irritationer.

Fördelar:

Genom att använda detta regelbundet kan du se hur din hudton blir rättvisare och jämnare. Fördelarna med vetegroddsolja för ansiktet inkluderar att hålla ansiktshuden borta från pigmentering och pormaskar.

3. Avokado med ansiktsmask av vetegroddar:

Avokado med ansiktsmask av vetegroddar

Denna ansiktsmask består av vetegroddsolja som har ett högt innehåll av vitamin E och antioxidanter. Vi kan också välja yoghurt för att lägga till näringsämnen för att fungera bra på huden.

Saker du behöver/metod/tillämpa:

Ta nödvändig mängd yoghurt och vetegroddsolja. Mal den rivna avokadon till en fin pasta och blanda sedan med den flytande blandningen. Applicera denna pasta över hela ansiktet och låt den sitta i 20 minuter. Skölj ansiktet med färskt vatten.

Hur ofta ska du göra så här:

Du kan använda denna mask varje alternativ dag för att se ett bättre resultat snart.

Varför detta fungerar:

Den anti-aging egenskap som finns i Avokado och blekningsegenskapen hos ostmassan, tillsammans med anti-tan ingrediens i vetegroddsolja, gör din ansiktshud fri från rynkor.

Varning:

På grund av tillsatt ostmassa kan du känna en stickande känsla som är normal.

Fördelar:

Genom att veta hur man använder vetegroddsolja i ansiktet kan du mycket väl behandla de mörka fläckarna, pormaskarna och även pigmenteringen med denna ansiktsmask.

Om du planerar att hålla din ansiktshud borta från olika hudinfektioner och även borta från hudproblem, kan du lätt välja en vetegroddel i dina DIY -ansiktsmasker. Genom att använda det regelbundet ger det ett underbart resultat som gör att din hud lyser med glans och även en problemfri hud. Genom att använda naturlig och organisk vetegroddsolja i dina ansiktsmasker råder det ingen tvekan om att du kan få 100% fördel av oljan, vilket i slutändan ger dig det bästa fantastiska utseendet.