Den viktigste fødestenen i mai regnes som smaragd. Perlens skjønnhet så vel som dristigheten i den symboliserer menneskene født i den femte måneden i året “mai”, en av de sjeldneste og mest dyrebare edelsten-smaragdene som er kjent for sin forbløffende skjønnhet.

Denne grønnfargede perlen tilhører Beryl -familien og henter sin vakre farge fra Chromium. Edelstenen antas å ha mange mirakuløse krefter, inkludert å beskytte brukeren mot panikk, kurere epilepsi, dysenteri, feber osv..

Siste og fordelaktige mai -fødesteiner for nyfødte babyer:

Her er de beste fødselssteinene og velg den beste.

1. Dypfarget May Birthstone:

Dypfarget May Birthstone

Fødselssteinen for mai kommer i forskjellige typer og farger. Den dypgrønne smaragden er en skjønnhet som er verdt å betale millioner for. Det forbløffende utseendet og følelsen til May birthstone -fargen og effekten den skaper er virkelig fascinerende.

2. Lysfarget mai fødselsstein:

Lysfarget mai fødselsstein

Smaragd kan også finnes i lysere farger, noe som er mer beroligende for øynene. Skjønnheten ved slike juveler i mai -fødselsstein er også upåklagelig. De lyse smaragdene med kombinasjonen av de dypfargede perlene ble brukt i dyrebare ornamenter og kroner for de kongelige familiene over hele verden. Den finnes hovedsakelig i brasilianske gruver.

3. Star May Birthstone:

Star kan fødselsstein

Stjernens smaragd refereres til trapiche -smaragdene. Disse typer edelstener er svært sjeldne i naturen og forekommer asterisme som gir effekten av en bevegelig stjerne inne i steinen, noe som gir steinen en unik finish.

4. Trapiche Emeralds May Birthstone:

Trapiche Emeralds May Birthstone

Trapiche -smaragdene er en så mystisk vakker skapelse av naturen. Edelstenen kommer med svartfargede urenheter inne i steinen, og den danner en sekskantet form inni, som etterligner effekten av en seks -lags stjerne. Disse smaragdene finnes i gruvene i Colombia og har en unik sjarm og en magisk effekt.

5. Cat’s Eye May Birthstone:

Cat's Eye May Birthstone

Kattøyets smaragder er en annen form for forbløffende skapelse av Moder Natur. Det er sett på at steinen har en bred spalte inne i perlen, som skinner som ser ut som elevene i kattens øyne. Effekten kalles Chatoyancy. Cat’s eye smaragder er en sjelden form for perleboksen er for det meste lysegrønn i fargen.

6. Fødselsstein i mai:

Rund mai fødselsstein

De runde smaragdene er vakre, majestetiske og alt kongelig. Disse typer kutt er ganske populære i smaragd og er mye brukt for May birthstone ringer og May birthstone øredobber. Ornamenter kan brukes med riktig antrekk ved anledninger du ønsker. Hvis du kan bære sjarmen og dristigheten til perlen, så vil perlen igjen sikkert få deg til å føle deg spesiell.

7. Square May Birthstone:

Square kan fødselsstein

De firkantede smaragdene er en annen vakkert kuttet smaragdform som kan bæres i en ring, halskjede eller i andre ornamenter. De firkantede snittene er populært slitt som store enkeltstenede ringer som utstråler en kongelig effekt. Eventuelle ornamenter som er slitt med en firkantet smaragd i, har en spesiell sjarm.

8. mai Birthstones armbånd:

Mai Birthstones armbånd

Armbånd besatt med smaragder gir et flott smykker i fødselsstein fra mai. May birthstone -armbåndene finnes i smale eller brede design og gir enhver kjole en annen stemning den brukes på. Armbåndet er ofte prydet med andre dyrebare perler, som diamanter og rubin.

9. mai Birthstone anheng:

May Birthstone anheng

På samme måte som May Birthstone -halskjedet, ser et spektakulært smaragd -anheng ikke bare bra ut på deg, men gir deg også den beskyttelsen som en hvilken som helst fødestein skal gi deg. Skjønnheten i anheng i forskjellige former, for eksempel hjerte, rund, stjerne etc. gjør nesten ethvert antrekk fabelaktig og glitrende.

Selv om Emerald regnes som den viktigste fødestenen i mai, anser mange mennesker også Agate, Chrysoprase, Carnelian, Chalcedony og Sapphire etc. som alternative fødesteiner i mai.