Juni er perfekt for alle anledninger. Fødselssteinene for juni er også veldig rene og sjeldne. De inkluderer perle, alexandrit og månestein. Hver av disse har vakre farger og klarhet. Glansen i denne edelstenen gjenspeiles i smykkene som er skapt. Perler gir ren hvit farge, alexandrit gir grønt og rødt og månestein er ugjennomsiktig.

Siste og vakre juni -fødselsdesigner for kvinner:

La oss se på de beste 9. juni Birthstones -designene.

1. Alexandrite June Birthstone:

Alexandrite juni fødselsstein

June birthstone alexandrite er en svært sjelden og moderne edelsten. Det er kjent for å bringe lykke og lykke til dem som bruker den. Det er en edelsten som fremmer kjærlighet og romantikk. Den har muligheten til å skifte fra grønt til rødt, og dette er det som er mest unikt med edelstenen.

2. Pearl June Birthstone:

Pearl juni fødselsstein

Pearl anses hovedsakelig å være fødselssteinen i juni. Perler er symboler på renhet og kyskhet. Det er kjent at brukerne øker i integritet og vekst. Perler kommer i forskjellige farger, men de vanligste og mest ettertraktede er de hvite perlene.

3. Moonstone Juni Birthstone:

Moonstone juni fødselsstein

Moonstone er den tredje fødselssteinen i juni. Den har noen helbredende energier som er elsket av mange. Den har en delikat skjønnhet som er veldig tiltalende for moonstruck -elskere. Edelstenen regnes som en krystall av håp, og det er en av de mest ettertraktede fødesteinene.

4. Alexandrite June Birthstone halskjede:

Alexandrite June Birthstone halskjede

Denne fantastiske dråpeformen alexandrite June Birthstone -anhenget er veldig populær og romantisk. Skjæret og klarheten i edelstenen er veldig lys og gir et luksuriøst smykke. Anhenget er satt i gull med en tynn gullkjede. Anhenget kan brukes både på uformelle antrekk og ved spesielle anledninger.

5. Pearl June Birthstone Ring:

Pearl June Birthstone ring

Her er en fantastisk prinsessekronemønsterring som holder en stor rund perle i midten. Ringen har et mønstret sølvbånd som øker sjarmen. Perlen sitter vakkert i buret og gir et nydelig utsagn på fingeren. Dette er virkelig en gave verdt å gi din kjære.

6. Moonstone juni Birthstone øredobber:

Moonstone June Birthstone øredobber

Få denne fantastiske juni -øredobben i månestein. Dette øredobbermønsteret har en dråpeformet månestein sammen med en rund månestein i gullledninger. De dinglerformede øredobber er veldig sjarmerende og perfekte for alle aldre. Månesteinen skinner og slipper inn lys og skaper en regnbue av farger som er veldig attraktive.

7. June Birthstone armbånd:

June Birthstone armbånd

Blant smykkeartiklene i juni er et fantastisk armbånd som får frem alle egenskapene til alexandrittsteinen. Dette blendende armbåndet er laget med ørsmå alexandrittsteiner som er satt i sølv og knyttet til sølvkjeder. Utseendet til dette armbåndet er sjarmerende og delikat og perfekt for enhver anledning.

8. juni Birthstone ring:

Juni fødselssteinring

Her er en fantastisk alexandrite June birthstone ring som er perfekt for å gi din kjære. Edelstenen er skåret i en firkantet form og er satt rundt små diamanter i sølv. Ringen har igjen diamanter satt på sidene for å tilføre glamouren. Ringen er luksuriøs og veldig sjelden.

9. Moonstone June Birthstone halskjede:

Moonstone June Birthstone halskjede

Sjekk ut dette naturlige månesteinhalskjedet i sterlingsølv. Dette smykket i juni -fødselsstein er et nydelig nakkestykke som vil passe veldig godt til formelt slitasje og til kontorklær. Denne fargen er perfekt å parre med hvilken som helst plaggfarge og er derfor veldig mye brukt.

Juni fødselsstein er levende og sjarmerende. De tre fødselssteinene i juni er perfekte for å bli kombinert med smykker som øredobber, ring, halskjede og til og med armbånd. Varene med perler og månestein gir et sjarmerende og gammeldags utseende. Mens alexandrit -smykkeartiklene får frem noe av det moderne og new age -utseendet.