Oktober Birthstones er den mest distinkte og blendende edelstenen som avgir fargerike farger når lyset rammer steinen, noe som fører til en fargestrålende fargetone som har fått sin oppmerksomhet blant menn og kvinner, noe som virkelig har gjort dem til å gi fantastiske smykkedesign og klær tilbehør.

Når vi snakker om fødselsstein i oktober, er de Opal og Tourmaline Edelstener, som er klassifisert i forskjellige typer i henhold til fargen eller fargen som ikke avgir farge.

Siste & Stilige smykkedesign for oktoberfødselsstener for mennesker født i oktober:

Her er de beste fødselssteinene for oktober.

1. Opal Studded Silver Unisex Ring:

Opal Studded sølv unisex ring

Den vanligste opalfargen er himmelsblå til den mørkeblå fargede steinen som er besatt som et senterjuvel til en tykk sølvring. Bredden på ringen er rundt 3 mm og veier mer enn vanlige kvinnelige ringtyper, noe som hjelper med å klassifisere denne ringtypen som en unisex ring.

2. Turmalin anhengskjede:

Turmalin anhengskjede

Denne flerfargede turmalinen er en av typene turmalin-edelsten, som utstråler forskjellige farger som en regnbue som gjør den veldig attraktiv og gir også en subtil finish. Størrelsen på anhenget kan hugges inn i en annen form som henger med en kjede som et anheng med sølv- eller gullfôr.

3. Blå peruanske opal hengende øredobber:

Blå peruanske opal hengende øredobber

Opal hengering er en av de best egnede designantrekkene med en vanlig kjole eller en topp med en jeanskombinasjon. Denne øredobben er laget av en blå peruansk opalring som faller inn under vanlig opalkategori som ikke avgir fargespill. Denne steinen hjelper til med å skape fred.

4. Flerfarget opalarmbånd:

Flerfarget opalarmbånd

Opal har sin unike egenskap ved å utstråle farger når det utsettes for lys, de kan være av rød, svart opal eller hvit opal som har en hvit bakgrunn med fargespill. Dette armbåndet får frem den rene feminine kvaliteten til kvinner sammen med en enkel kjole.

5. Svart turmalin -strekkarmbånd:

Svart turmalin stretcharmbånd

Svart turmalin er et veldig enkelt armbåndsdesign, som består av svart farge rundt turmalin -edelsten til et elastisk bånd. Størrelsen på steinen kan variere fra mindre til større størrelse og kan ordnes i et synkende til stigende mønster.

6. Anheng i rosagull-hvitt opalbånd:

Anheng i rosagull-hvitt opalbånd

Båndformet design er veldig populær blant damer, som har fått sin oppmerksomhet selv i edelstenvirksomhet. Den båndformede designen er laget av rent roségull med båndets oppheng festet med en sirkulær hvit opalstein som avgir forskjellige farger på en hvit bakgrunn.

7. Vannmelon turmalin mansjettknapper:

Vannmelon Tourmaline Mansjettknapper

Et av de viktigste forretningstilbehøret for menn og kvinner er mansjettknapper. Menn bruker den oftere siden de liker å prøve forskjellige stein og designet mansjettknapper. Denne fargerike mansjettknappene i firkantet vannmelon er veldig et must på slitasjelisten i herregarderoben.

8. Rubellitt turmalin gullarmbånd:

Rubellite Tourmaline gullarmbånd:

Rubellittsteiner er rødfargede edelstener som er like dyre som rubiner. Steinen er mindre skinnende sammenlignet med rubin. Steinen kan hugges inn i forskjellige design og beslaglegges i gullrammearmbånd ved hjelp av laserteknologi som gir en pen og presis finish.

9. Grønn turmalinsølv øredobber:

Grønn turmalin sølv øredobber

Denne enkle øredobben laget av en av de dyrebare edelstenene som kalles grønn turmalin eller verdelitt. Denne edelstenen gir et enkelt, men likevel elegant utsyn som får damer til å gå gale om denne fargen.

Å ta et skikkelig gemologråd og kjøpe den riktige fargede edelstenen er veldig viktig. Folk som er født i oktober, gjør det som et fremhevet notat. Turmalinstein betyr å avgi infrarøde ioner som bidrar til å øke helse og immunitet. Opalstein virker ved å aktivere saharsa -chakraet og skape universell fred.