Som vi alle vet at huden er den viktigste eiendelen til en person, og alle ønsker å ha et rettferdig og glødende utseende, og for dette er alle klare til å gjøre alt, selv de som allerede har en lys hud, prøver å se mer rettferdige ut. Dette er mer vanlig blant kvinner ettersom de er mer bevisste på hudfargen.

rettferdighetstips for fet hud

En rett hud blir alltid verdsatt fremfor en mørkere. I en by som Delhi eller Mumbai, hvor forurensningsprosenten er så høy, er det virkelig vanskelig å holde huden frisk og opp til sin hudfarge. Hver dag vi utsetter huden vår for støv, forurensning, skadelige gasser, sollys osv. Har vi en tendens til å solbrune utsatte deler, og når du har en fet hud, er det enda vanskeligere å sikre og beskytte huden vår mot disse monstrene. Å ha en rett hudfarge er hver jentes førstevalg, og å få en slik hud er ikke en stor oppgave hvis du følger noen enkle og daglige trinn, det vil ikke bare hjelpe deg med å lette hudtonen din, men også hjelpe deg med å holde huden frisk.

Rettferdighetstips for fet hud:

Her er våre beste rettferdighetstips for fet hud. Du må prøve følgende hvis du har fet hud.

1) Bruk kaldt vann for å vaske ansiktet:

Å ha fet hud krever ekstra omsorg, derfor er det første og viktigste å holde ansiktet rent for disse prøver alltid å bruke kaldt vann for å vaske ansiktet ditt. Og vask den minst 7 eller 8 ganger om dagen. Dette gjøres for å bli kvitt akkumulert olje og smuss i ansiktet ditt. Olje tiltrekker alltid støv, så med denne logikken har fet hud en tendens til å bli skitten og klebrig veldig snart. Når du kjøper et produkt, må du også sjekke ut ingrediensene i dem. Det anbefales å bruke naturbaserte produkter enn de som er mer kjemikaliebaserte. Dette er et av de beste rettferdighetstipsene for fet hud.

2) Bruk salt ansiktsvask:

Salt har egenskapen til å absorbere olje fra huden din, det er en ingrediens som huden din vil finne nyttig, men vær sikker på at du bruker salt bare i begrensede mengder. Når du vasker ansiktet, tilsett litt salt i vannet (en klype salt vil være nok). Etter å ha fjernet overflødig olje, blir huden din ren og klar. Dette er en av de naturlige prosessene for å fjerne oljer, så du finner ingen bivirkninger. Dette er det beste rettferdighetstipset for fet hud.

3) Agurkjuice, honning:

En veldig beroligende og forfriskende metode for å få en mer rettferdig hud. Det er en vanlig bruk i de fleste husholdninger. Du trenger en saftig agurk og ta ut saften fra den. Ha litt honning, og tilsett noen dråper honning i agurkjuicen. Bland de to ingrediensene godt med whisker og påfør denne pakken over hele ansiktet. La løsningen forbli på ansiktet og tørk i ca 15 til 20 minutter. Vask deretter med lunkent vann. Ansiktet ditt blir veldig rent. Dette middelet gjør huden din rettferdig umiddelbart. Dette er et av de beste hjemmelagde rettferdighetstipsene for fet hud.

4) Papaya, honning, ansiktsvask med melk:

Denne blandingen av papaya, honning og melk kommer til å være hjemmelaget å bruke daglig. Denne ansiktsvasken hjelper til med å fjerne overflødig olje og smuss. Du må ta en full papaya, litt honning og 2-3 ss melk. Nå mos papaya godt og tilsett noen dråper til den mosede papaya etter dette tilsett 2 eller 3 ss melk, og tilsett blandingen. Bland alle ingrediensene for å få en masse. Du kan nå bruke denne pastaen som ansiktsvask daglig. Dette er en av de beste tipsene for lys hud for fet hud.

5) Eggehvite Ansiktsvask:

Hvis du ikke spiser egg kan du bruke det uansett! Det vil ikke skade deg. Du må bare ta eggehvite! Og bruk denne eggehviten til å påføre hele ansiktet ditt. La dette stå som en maske i ansiktet til det tørker i omtrent 15 til 20 minutter. Dette er en god rettferdighetsmaske. Prøv dette middelet to ganger hver uke for de beste resultatene. Dette er et av de beste rettferdighetstipsene for menn med fet hud.

6) Gurkemeie, grammel, safran:

Dette er et veldig nyttig middel for å få en mer rettferdig tone. Bland litt gram mel (eller besan), en klype safran og litt gurkemeie. Tilsett melk i denne blandingen for å lage en tykk pasta. Påfør denne pastaen regelmessig eller minst 3 ganger i uken. Resultater vil sikkert være overraskende. Dette er et av de beste tipsene for rettferdighet for fet hud.