Fettforbrennere:

Er fettforbrenner trygt? Tar du fettforbrennere? Vet du om bivirkningen deres? Mange innser at for å gå ned i vekt, trenger du å spise mindre pluss å trene mer. En fettforbrenner hjelper deg med å gå mot ditt vektstyringsmål, som et element i kostholdet pluss undervisningsregimet. Husk at å ta kosttilskudd ikke betyr at du ikke trenger et balansert kosthold eller trening for å gå ned i vekt.

I dag har fettforbrenningstilskudd blitt så berømte at du kan oppdage dem i omtrent hvilken som helst butikk du går inn i. Sammen med de positive effektene gir fettforbrennerne også noen bivirkninger på et menneske. Koffein pluss efedrin er vanlige ingredienser som brukes i fettforbrennerpiller. Ifølge noen studier kan fettforbrennere akselerere vekttap; Imidlertid kan de noen ganger ha skadelige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger av fettforbrennere

Uforutsigbare bivirkninger av fettforbrennere:

Så du har hørt mye om bruk av fettforbrennere. Men vet du det til tross for den stadig økende populariteten; disse såkalte kosttilskuddene har vært knyttet til alvorlige bivirkninger. Les videre for å lære om de 10 beste bivirkningene av fettforbrenner for menn og kvinner.

1. Psykologisk:

Fettforbrennere kan dessuten ha negative bivirkninger på et mentalt pluss følelsesmessig nivå. Noen undersøkelser uttalte at piller for fettforbrenning, for eksempel efedrin, kan forårsake nervøsitet, aggressiv oppførsel, angst, ellers følelsesmessige humørsvingninger. I store tilfeller lider folk av at disse bivirkningene har stor fare for å forårsake selvskading.

2. Sultundertrykkelse:

Sulten dekkes ved å kontrollere kroppens kjemikalier pluss hormoner for å lure hjernen til å føle seg fullpakket. Suppressanter som tar bort generell sult, kaller noradrenergiske legemidler. Disse stoffene er ofte fettere til amfetamin, pluss arbeid ved å utløse kamp-eller-flukt-hormoner enn å avbryte kroppens sultsignal til hjernen. Planen er å aktivere en følelse av velvære som distraherer deg som behovet for å spise mer. Skadelige bivirkninger for menn av disse stoffene er forskjellige fra en engstelig følelse til et hjerteinfarkt.

3. Dehydrering:

Dette er en usikker tilstand, hovedsakelig under varmt vær, ellers når du utfører øvelsen. Det er funnet at efedrin pluss koffein er sammen en type fettforbrenner som kan forårsake dehydrering, mens for å øke hastigheten på vekttap. Dehydrering kan forårsake hodepine pluss, i tøffe tilfeller, en guide til at du mislykkes hvis du utfører den alvorlige øvelsen.

4. Søvnløshet:

Den forbedrede pulsen pluss stoffskiftet forårsaket av fettforbrennerpiller, for eksempel efedrin, ellers kan koffein inneholde en negativ innvirkning på søvnoversikten din. Manglende evne til kroppen din til å få nok hvile kan forårsake stor tretthet, også falme immunsystemet, noe som gjør deg ekstra sårbar for sykdom, for eksempel influensa, ellers forkjølelse. Dette er en av de viktigste bivirkningene av fettforbrennere.

5. Blodtrykk:

Disse pillene virker naturlig ved å varme opp kroppen din. De øker stoffskiftet og får deg til å brenne fett med en høyere hvilefrekvens for å akselerere vekttap. Enkelte forskere sier at den berømte fettforbrenneren efedrin omfatter bivirkninger som teller forbedret hjertefrekvens pluss blodtrykk. Overlegen puls pluss blodtrykk vil sette deg i økt fare for redusert sirkulasjon.

6. Forbedret metabolisme:

Når kroppen er motivert av koffein, slipper den ut hormoner i blodet for å få en raskere metabolisme. Disse hormonene er ikke i uendelig mengde pluss jevn inspirasjon kan endre kroppens ferdigheter til å kontrollere seg selv pluss vekten. Overdreven metabolisme stimulanter kan dessuten ha det motsatte av den foretrukne effekten, føre til at stoffskiftet holder seg i selvbevaring. Dette er en av grunnene til at koffeinbaserte fettforbrennere ikke opprettholder effektiviteten over lang tid.

7. Leverskade:

Utvidet bruk av fettforbrennere har vært knyttet til påfølgende leverskade. Ifølge en rapport publisert i 2014, forårsaket et bestemt fettforbrenner -supplement over 100 tilfeller av hepatittinfeksjon og leverbetennelse. I noen alvorlige tilfeller måtte få mennesker som tok slike fettforbrennertilskudd, legges inn på sykehus og til og med gjennomgå levertransplantasjoner. Nevnte fettforbrenner ble umiddelbart fjernet fra markedet. Det er en av de alvorlige fettforbrennerbivirkningene.

8. Mage komplikasjoner:

Mage komplikasjoner er også kjent for å være en av de skadelige bivirkningene av fettforbrennere. Inntak av disse ukonvensjonelle fettforbrennertilskuddene kan påvirke stoffskiftet i kroppen negativt. Disse usunne kosttilskuddene senker vitaminnivået i kroppen, og øker dermed risikoen for potensielle helsefarer. Det har blitt funnet at langvarig bruk av slike kosttilskudd kan forårsake magekomplikasjoner som diaré og forstoppelse.

9. Hjertekomplikasjoner:

I noen nylige undersøkelser ble det funnet at bestemte typer fettforbrennere inneholder ingredienser som bitter appelsin som har funnet å ha negative effekter på hjertet. Bitter appelsin botanisk referert til som Citrus aurantium er dannet av synephrine alkaloider, noe som forårsaker en økning i hjertefrekvens og blodtrykk. Ifølge en rapport publisert i National Institute of Health, var forekomsten av slag og hjerteinfarkt hos friske mennesker knyttet til bitter appelsin. Derfor kan det sies at den negative effekten på hjertet kan knyttes til inntak av fettforbrennertilskudd.

10. Død:

I den verste situasjonen har en av de farligste fettforbrennerbivirkningene vært knyttet til døden. De trenger ikke å bli akseptert av United States Food and Drug Administration (FDA). Du må vite at FDA i 2003 forbød bruk av fettforbrenningspiller som omslutter efedrin. Denne handlingen kom følgende efedrin skulle være som et minimum delvis ansvarlig for døden til en berømt idrettsutøver.

Det er få retningslinjer du må følge når du begynner å ta disse fettforbrenningstilskuddene.

  • Når du begynner å konsumere fettforbrennere, må du aldri overskride anbefalt servering som nevnt på etiketten. Å ta for mye av dem vil ikke hjelpe deg å miste fett raskt. Det har blitt funnet at de fleste fettforbrennere har ingredienser som forårsaker alvorlige helseproblemer når de konsumeres i store mengder.
  • Når du begynner å ta fettforbrennere betyr det ikke at du trenger å fortsette å ta dem resten av livet. Fettforbrenningstilskudd er ikke designet for å bli en del av ditt daglige kosthold. Du må fortsette å ta dem til du når ditt vekttapsmål, og etter det må du gjennomgå livsstilsendringer for å opprettholde vekten din.
  • Fettforbrennere er ikke ment å ha samme effekt på hver enkelt person. Det er heller ikke to fettforbrenningstilskudd som er identiske. Så når du planlegger å bruke dem, må du sørge for at du vet den som fungerer best for deg. Hvis du finner ut at den du bruker ikke gir ønskelige resultater, må du slutte å bruke den og prøve et annet produkt. Det er mange tilgjengelige på markedet å velge mellom.
  • Bruk aldri fettforbrennere for å motvirke et for høyt kaloriinntak av deg. Hvis du tar kosttilskudd med fettforbrenning, betyr det ikke at du kan spise brownies, pommes frites eller stekt kylling.

Fettforbrennere kan virke som en enkel måte å bli kvitt uønsket fett, men sannheten er at disse usunne kosttilskuddene ikke vil gi fruktbare resultater hvis du utelukkende er avhengig av dem. Det er et udødelig faktum at hemmeligheten bak en tonet kropp er en balansert kombinasjon av trening og kosthold. Så tenk deg om to ganger før du bruker dine hardt opptjente penger på disse over-the-top fettforbrenningstilskuddene som er tilgjengelige på markedet. Vær oppmerksom på listen over bivirkninger av fettforbrenner ovenfor.