Prøver du å gå ned i vekt? Vet du at visse vannoppskrifter hjelper deg med å få et godt utseende? En av de beste måtene å skylle giftstoffer fra kroppen din er Umiddelbart vil 6 til 8 glass hver dag hjelpe deg med å holde deg hydrert og holde de vitale organene i beste sannsynlige helse. Detox waters er veldig trendy pluss at det er mange forskjellige oppskrifter du kan lage.

Vannoppskrifter for å skylle ut fett

Disse vannoppskriftene inneholder ingredienser som sitron som hjelper til med å skylle skadelige giftstoffer fra kroppen din, agurk som har antiinflammatoriske egenskaper; ingefær er en vanlig smertestillende for å hjelpe i fordøyelsen, mynte er også gunstig for fordøyelsen. Dette er litt du kan utføre hver dag for å skylle ut fett fra kroppen din.

6 beste vannoppskrifter for å skylle ut fett:

1. Jillian Michaels Water:

Denne vannoppskriften involverer sitronsaft, tranebærjuice, pluss løvetannste blandet sammen med mye vann. Sluttresultatet er at det også antas å hjelpe deg å gå ned i vekt. Dette kan faktisk tenkes på alt som har en avgiftende effekt.

2. Sitron- og ingefærvann:

For å forberede denne vannoppskriften, trenger du omtrent 12 gram vann ved romtemperatur pluss saften av ½ sitron samt en ½ tommers kniv fersk ingefærrot. Ha straks sitronsaften i vannet og riv ingefæren i den med en zester, ellers rivjern. Dette er en stor drink for det første om morgenen. Det vil ikke bare hjelpe til med å lindre smerter hele dagen, det vil vaske giftstoffer fra kroppen din hele dagen pluss sitronsaft for å frigjøre de grusomme giftstoffene.

3. Jordbærvann:

Jordbærene skaper vannsmaken din bedre, og tilbyr også antioksidanter pluss tilsatte vitaminer og mineraler i kroppen din. Denne krevende oppskriften tar også vannmelon i tillegg til rosmarin. Så dette er en stor vannoppskrift å bruke om sommeren når det er lettere å svette, pluss at det er normalt å ha både jordbær og vannmelon..

4. Eple kanelvann:

For å kvitte deg med vannvekten profesjonelt pluss akselerere forbrenning av kalorier, skyll systemet ditt ved å prøve dette eplekanelvannet. For dette trenger du eple, vannkanelstang pluss is. Skjær eplet og la skivene fly i en kanne med is. Bare tilsett en kanelstang i kombinasjonen. Ta denne sunne drikken hele dagen for å opprettholde giftstoffer utenfor leveren din. Det er en stor erstatning for brus sammen med ytterligere sukkerholdige juice.

Vannoppskrifter for å skylle ut fett

5. Grapefruktvann:

For å lage dette, klem en hel grapefrukt sammen med skallet i en mikser. Prøv å fjerne all saften fra frukten pluss tilsett en kanne med vann. Fordi du legger i skallet, kan det være litt bittert. Derfor, legg en skje honning til kannen pluss drikk dette vannet hele dagen for å vaske fettet fra kroppen din.

6. Mint sitron agurk vann:

Mint sitron agurk vann er ikke bare en hyggelig metode for å drikke vannet ditt, det hjelper også på fordøyelsen og i rensing av kroppen din.

For å forberede dette, vann, sitroner eller limefrukter i fine skiver, agurker i tynne skiver pluss mynteblader. Ha sitronskiver, agurk pluss mynte i en mugge og tilsett vann. Denne drikken smaker best når den er kald.

Således er tilsetning av disse naturlige smakene til vannet en enestående måte å se ut av leveren din, pluss at du samtidig holder deg hydrert pluss forfrisket i varmt vær.

Vannoppskrifter for å skylle ut fett