Trening er en veldig viktig del av våre liv. Av alle trendene er en som har blitt populær Zumba. Det er en flott dansetrening som er full av helsemessige fordeler.

Dansøvelser

La deg løsne:

Zumba handler om å ha det gøy. Dette er en dansetrening, så du trenger ikke å være stiv eller seriøs. Du må slappe av og nyte hele prosedyren. På denne måten vil du brenne flere kalorier og slanke deg raskere enn du trodde. Ikke tenk for mye mens du gjør Zumba. Jo mer du har det gøy, jo bedre er det for deg.

Flytt armene:

Det neste viktige tipset for Zumba er at du må jobbe med armene så mye som mulig. Du vil engasjere musklene dine på den måten tone dem og brenne mange kalorier. Det er slett ikke vanskelig å gjøre. Bare strekk, forleng og løft armene så mye som mulig.

Gå opp og ned:

Den tredje viktige tingen du bør huske mens du gjør Zumba er at du skal bevege deg opp og ned. Dette vil brenne setemuskler, midje og lår. Bøy knærne og gå ned så mye du kan. Denne nivåendringen vil brenne mange kalorier og hjelpe deg å nå målene dine raskere.

Arbeid rumpa:

Du må jobbe hardt for å gjøre Zumba -treningen din effektiv. Bare rist så mye du kan. Dette vil trene rumpa og tone den. Fremhev alltid bevegelsene du er mest komfortabel med, og sørg for at du føler deg trygg.

Rock the Moves:

Det neste du bør gjøre er å rocke bevegelsene dine. Kanskje du har mestret dansekursene dine, men du kan alltid gjøre det beste du kan ved å rocke hvert trekk. Fremhev, fremhev og gjør det sjarmerende. Hvert trekk du gjør, gjør som en dansende diva ville.

Gi inn din hundre prosent:

Å gi bare 70% i treningen din kommer aldri til å være nok. For å gjøre Zumba på den riktige måten, må du gi alt. Når du gjør dette, vil du legge merke til at du føler deg mye mer entusiastisk og energisk. Du vil ikke bare svette mye, men også brenne mange kalorier.

Gjør en oppvarming:

Husk å gjøre en oppvarming før du går inn i Zumba-timene. Dette bør ikke være mer enn to minutter. Oppvarming forhindrer enhver form for skade gjennom treningen.

Spis små måltider:

For å gjøre Zumba -treningen mye mer effektiv, må du spise seks små måltider i løpet av dagen. Med dette mener vi ganske enkelt at du bør spise i små mengder annenhver time. Inkluder mye frukt, grønnsaker og dampet kylling eller fisk i kostholdet ditt.

Drikk mye vann:

Du må drikke mye vann gjennom dagen. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å holde deg frisk, men også hydrert. Zumba krever mye hardt arbeid og innsats, og for å holde det i gang må du forbruke tre liter vann hver dag.

Ha sunne snacks:

En annen ting å huske på er at du må spise mye sunt snacks. Og med dette mener vi frukt, kokte grønnsaker, grapefrukt, mandler eller kjeks med kjeks. Å ha usunn eller for mye fet mat kommer til å få deg til å føle deg sløv og uegnet.

Unngå usunne vaner:

For å få det beste ut av din Zumba -trening må du bli kvitt vaner som røyking, alkohol eller narkotika.

Unngå bearbeidede matvarer:

En annen ting du må gjøre er å unngå bearbeidede matvarer. Dette reduserer stoffskiftet.

Har salater:

Jo sunnere du spiser, jo bedre blir det for treningen. Spis salater og supper hele dagen.

Unngå transfett:

Unngå usunne oljer, smør og annet transfett for å gjøre det beste i Zumba.

Sunn hud:

Zumba er en så flott trening som hjelper deg med å få en sunn og vakker hud. Det bruker mye energi og tid og genererer mye svette. Drikkevann skyller ut alle giftstoffer fra kroppen din og fjerner også kviser og rynker.

Øker immuniteten:

Zumba hjelper til med å forbedre kroppens generelle helse og øker immuniteten. Det er ikke bare morsomt å gjøre, men fremmer også blodsirkulasjonen som er bra for kroppen.

Pakk maten din:

I stedet for å spise ute, bør du pakke maten. Dette holder deg borte fra å binge.

Fleksibilitet:

Zumba gir deg fleksibilitet. Det får kroppen til å strekke seg mye, og dermed gjøre det enkelt å utføre vanskelige øvelser.

Endorfiner:

Endorfiner er hormoner som får deg til å føle deg lykkelig. Zumba er en øvelse som øker energien din, frigjør glade hormoner og gjør treningen din morsom.

Reduserer stress:

Zumba er en flott treningsform som hjelper deg å redusere stress og trene bedre. Det forbedrer søvnen din bedre og baner vei for et lengre og lykkeligere liv.

Vekttap:

Den beste fordelen med Zumba er at den hjelper deg å gå ned i vekt og forbrenne fett.

Øker metabolismen:

En annen flott ting med Zumba er at det øker stoffskiftet. Du vil brenne omtrent 600 til 1000 kalorier i timen.

Skulpturert kropp:

Zumba hjelper til med å gi en en veldig passform og skulpturell kropp. Du vil forme deg bare i løpet av noen få måneder med dette.

Rask løper:

Zumba gjør deg til en rask løper. Den bygger utholdenhet og hastighet og fokuserer ikke på noen form for flekkreduksjon.

Raskere reflekser:

Zumba hjelper også med å utvikle raske reflekser.