Mange mennesker lider av flassproblemer i øyet. Blefaritt er en tilstand som er ganske vanlig å se.

Seborrhea dermatitt er et annet velkjent problem med flak som kan oppstå i området, på siden av nesen i soklene og også over vipper og bryn. Dette kan oppstå av forskjellige årsaker. De vanligste er uhygieniske forhold og også andre tilstoppede problemer med smuss og malm.

flass i øyenbrynene

Behandling av flass i øyenbryn og øyevipper:

Her er en liste over 6 anbefalte måter å unngå og behandle flass i øyenbryn og øyevipper.

1. Mild rengjøringsmiddel:

Melkesåper eller babysjampoer kan brukes til ikke bare å vaske hodet, men også ansiktet.

2. Apotekbarer:

Ulike såper som inneholder ketokonazol og sinkpyrithi er ofte brukt, og disse kan påføres. Imidlertid bør en person være forsiktig slik at det ikke er irritasjoner og vann skal være praktisk å rense.

3. Rådfør deg med en øyelege:

Oftalmologråd kan være nyttig under disse forholdene. Det kan være noen dråper eller andre typer aktuelle kremer som kan gis.

4. Sunt kosthold som inneholder nok næringsstoffer:

Et sunt kosthold spiller ofte en god rolle i de generelle helsemessige forholdene. Dette kan også forbedre problemet med bakterielle infeksjoner innenfra eller problemene med overflødig sekresjon av talg. Det kan også være hormonelle ubalanser som kan gjøre disse problemene, og derfor hvis dietten holdes i orden med nok vann og hydrering og også frukt og næringsstoffer, kan en person bli kvitt disse problemene. Ofte kan søvnmangel og stress forårsake disse problemene. Leger bør konsulteres for å vite pasientens generelle helse.

5. Opprettholde riktig hygiene:

Hvis en person ikke har alvorlige interne problemer og også har et ordentlig kosthold regelmessig, kan årsaken til tørrhet være årsaken til feil hygiene. Dette er noe som ofte blir oversett regelmessig. Mange mennesker vasker ikke engang ansiktet regelmessig. Derfor, hvis dette er riktig gjort, kan bakterielle infeksjoner minske.

6. Mandelolje:

Dette er et veldig effektivt middel for å behandle øyenbrynflass. Dette kan enkelt gjøres. Det er heller ikke noe krav om oppvarming av dette. En person kan ta en ørepropp eller rulle bomull på spissen av en rensepinne og sørge for at det ikke er en stikkende, og dette vil ikke irritere området. Deretter kan dette dyppes i mandelolje, og deretter kan dette påføres litt på områdene. Dette kan gjøres regelmessig. Dette bør imidlertid vaskes hver 6. time eller dagen etter med ansiktsvask. Hvis dette føres til å forbli akkumulert, kan mer skitt få depositum som kan være farlig.

Tips og forholdsregler for behandling av flass i øyenbryn:-

  • Ikke bruk noen form for selvmedisinering, da dette kan føre til alvorlige synsproblemer.
  • Noen øyedråper kan brukes som er anbefalt av legene.
  • Sitronsaft er vanlig behandling for dette problemet, men dette bør ikke brukes, da dette kan forårsake alvorlig irritasjon.
  • Bomullsplekker med varmt vann kan brukes på hele området med jevne mellomrom, og du kan også bruke forskjellige typer antiseptiske væsker. Disse bør fortynnes og ikke brukes i tunge konsentrerte former, da disse kan forårsake alvorlig irritasjon.
  • Såper som inneholder pyrithion sink, folk bør ikke bruke dette med åpne øyne. Dette bør skylles umiddelbart hvis det er umiddelbar irritasjon. Tunge vannsprut bør brukes for å fjerne spor av såper helt. Hvis irritasjonen vedvarer, bør lege konsulteres.