Flass er en velkjent årsak som kan føre til alvorlig hårskade. Det er forskjellige årsaker som kan være ansvarlige for denne tilstanden. Dette blir ikke behandlet i tide kan være svært skadelig for den generelle helsen. Dette påvirker også en person mentalt, da dette kan føre til tap av selvfølelse. Dette er også ansvarlig for en rekke faktorer. Vanligvis antas dette å være veldig eksternt. Imidlertid må både interne og eksterne årsaker vurderes og undersøkes hvis en person ønsker å bekjempe dette.

Matkost for flass

Dette er en veldig vanlig grunn i disse dager, ettersom mange mennesker har en travel hverdag og på grunn av arbeidspress og annet ansvar; folk får ikke tid til å ha et tilstrekkelig og riktig kosthold. Junkfood spises også regelmessig som pizza og burgere. Brus kan også være årsaken bak det høye karbohydrat- og sukkerinnholdet. Disse er ofte kjent for å være ansvarlige for unormal hormonell funksjon, og dette fører til mer alvorlige problemer.

Hvordan diett hjelper til med å unngå flass:

I denne artikkelen har vi gitt en liste over 9 diettmatvarer for å bekjempe hårflass er som følger.

1. Hytteost og melkeprodukter:

Dette er også kjent som paneer. Melkeproteiner som ost, smør og paneer er nyttige for å tilføre kroppen tilstrekkelig mengde kalsium som er ansvarlig for alle typer emaljer og vekst. Proteiner er byggesteinene, og derfor er disse spesielt viktige hvis en person er vegetarianer.

2. Korianderblader:

Dette er en urt som ofte brukes til å forbedre smaken på rettene. Disse har også høye avgiftningsegenskaper. Dette eliminerer alle former for giftige spormetaller fra kroppen som kroppen ikke trenger.

3. Egg og fjærfe:

Håret er laget av proteinblokker. Egg er derfor en viktig vare som bør inkluderes i måltider. Dette har rikelig med protein, sink, selen, jern, spormineraler og også svovel som gir den skarpe lukten. Kylling er en veldig god ting å bli inkludert i vanlig forbruk siden disse er rike på vitamin B 12, sink og andre. Disse bidrar til å holde trådene i sitt gode ytre belegg av tråder.

4. Linfrø:

En håndfull linfrø hvis det ofte anbefales å konsumeres regelmessig. En teskje av dette inneholder omtrent 2 milligram omega 3 -fettsyrer, og hvis dette konsumeres som en olje, vil en teskje gi omtrent 6 milligram.

5. Hamp:

Dette er rikt på omega 3 og omega 6 fettsyrer. Dette kan legges til vanlige proteinshakes for å forbedre tilstanden til tørrhet.

6. Laksefisk:

Disse er rike på vitamin D og B 12. Bortsett fra dette, inkludert laks som vanlig forbruk kan også forsyne kroppen med en god mengde omega 3 -fettsyrer. Disse er svært viktige for den generelle helsen.

7. Østers:

Disse er rike på sink og protein. Disse bør inkluderes for å få en rikelig mengde av disse næringsstoffene som er nyttige for å behandle problemet.

[Se mer: Hjemmemedisin for fjerning av flass]

8. Sitrusfrukter:

Vitamin C er vesentlig viktig både internt og eksternt. Det er grunnen til at sitronsaft er en god ting å bruke for å bli kvitt tørrhet. Appelsiner, Mausambi, Lime og normale sitroner kan inkluderes som juice i måltidet.

9. Tørr frukt, veggnøtter:

Valnøtter og andre typer tørr frukt, spesielt mandler og andre, er veldig rike på vitamin E -olje. Disse inneholder også inositol som hjelper på kollagen og DNA i kroppen. Disse er derfor viktige for enhver ny vekst og for behandling av tørrhet.

Disse matvarene er veldig rike på vitaminer med hensyn til hårhelse og sterke samt kontrollerer flassproblemer.