Fletter går fort med langt og mykt hår. Fletter går desto raskere med knutefritt hår. Start med å løsne håret med en bred kam eller en børste, og vær forsiktig så du ikke får håret til å falle.

hvordan flette hår

Å flette håret mens det er vått gir et mer stramt utseende enn å flette det tørre håret som til tider kan gi et rotete utseende. Så trinnene for fletting begynner med:

Detangle og Fuktighet:

en. Gre håret godt for å løsne

b. Bruk en vannbasert fuktighetskrem for et stramt utseende.

c. Mens du jobber med et tykt hår, er det alltid bedre å bruke en fuktighetskrem for å gjøre det enkelt å håndtere.

d. Hvis du har sjampoert håret ditt, fletter du håret når det er 2-3 dager gammelt, da litt fet hår er bedre å flette enn helt rent hår.

Sikre basen din:

en. Dette er valgfritt

b. Du kan knytte en ponnihale med et hårbånd eller et gummibånd, da det vil gjøre det lettere å håndtere flettet og også gjøre det pent. Start med å flette løst hår i nakken.

Del inn i seksjoner:

en. Del håret i tre seksjoner.

b. Ta alle seksjonene jevnt

c. Ta venstre seksjon fra venstre hånd og på samme måte høyre seksjon med høyre hånd. Den midterste delen er foreløpig gratis.

d. Hold trådene på en slik måte at du griper dem mot håndflaten din ved hjelp av ringen, midten og små fingre.

e. Dette holder pekefingeren og tommelen fri.

Sideforskyvet fiskehale flette

Krysser seksjonene:

en. Kryss nå den venstre delen over den midterste delen.

b. Ta tak i den midterste delen av håret med pekefinger og tommel

c. Ta nå taket i håret med pekefinger og tommel på høyre hånd.

d. Så nå vil vi legge merke til at den originale venstre delen er i midten.

e. Gjenta det samme for å krysse den høyre delen til den midterste delen, slik at den originale høyre delen er i midten av håret nå.

Fortsett fletting:

Fortsett å flette på lignende måte ved å bruke den frie pekefingeren og tommelen på en hånd for å ta tak i delen på baksiden. Når du går, fortsett å stramme flettene, for å trekke forsiktig når som helst en streng endrer hendene. Fortsett å gjenta til du har 2-3 tommer igjen på slutten av håret som ikke er flettet.

Sikre slutten:

Fest hårets ende fra den flettede delen ved å knytte en gummi. Pakk den rundt flere ganger for å sikre at den ikke løsner.

Spray og sett:

  • På slutten kan du spraye håret for å la det sette seg og ikke bli rotete.
  • Dette var de enkle trinnene mot en grunnleggende flette. Til denne stilen kan du legge til forskjellige perler, tilbehør og pynt for å få det til å se mer subtilt ut.
  • Nå som du vet hvordan du lager en flette kan du lage flere fletter og lage forskjellige stiler som cornrow, boksfletter, Mohawk blant andre.
  • Fletter går bare i enhver sesong, og jo mer du prøver stiler med det, jo mer stilig har du flettene.